Didier Drogba

Didier Drogba

Son dakika Didier Drogba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didier Drogba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didier Drogba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didier Drogba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didier drogba gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.179 didier drogba haberi bulunmuştur. Tüm didier drogba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı
Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı Dünyaca ünlü futbolcu Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray yönetiminin transferde Drogba'dan da yardım aldığı öğrenildi.
24.07.2023 Galatasaray
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Drogba, Seri gibi yıldızlardan sonra Galatasaray'a bir Fildişili bomba daha!
Drogba, Seri gibi yıldızlardan sonra Galatasaray'a bir Fildişili bomba daha! Daha önce Didier Drogba, Jean Michel Seri gibi Fildişili yıldızları kadrosuna katan Galatasaray bir tecrübeli futbolcunun daha peşine düştü. Sol bekte büyük problemler yaşayan ve Van Aanholt'a tahammülü kalmayan Okan Buruk'un 25 yaşındaki oyuncunun peşine düşerken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin Serie A deviyle masaya oturduğu bildirildi.
25.09.2022 Galatasaray
Drogba'nın Lukaku paylaşımı bomba etkisi yarattı
Drogba'nın Lukaku paylaşımı bomba etkisi yarattı Galatasaray'ın eski yıldız golcülerinden Didier Drogba Lukaku'nun Chelsea ile anlaştığını duyurdu.
8.08.2021 İngiltere
Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba Caratese'de!
Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba Caratese'de! Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba, İtalya Serie D takımlarından Folgore Caratese'ye transfer oldu.
8.02.2021 İtalya
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka 22 maçta 15 gol atan Falcao, Elmander'i geçmek üzere.
27.10.2020 Galatasaray
Balıkesirspor, Yusuf Şimşek'le tekrar anlaştı
Balıkesirspor, Yusuf Şimşek'le tekrar anlaştı TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor gün içerisinde yolları ayırma kararı aldığı Yusuf Şimşek ile yeniden devam kararı aldı.
2.07.2020 Futbol
Samuel Eto'o'dan flaş Didier Drogba açıklaması: "Benden iyi olduğunu söyleyemez"
Samuel Eto'o'dan flaş Didier Drogba açıklaması: "Benden iyi olduğunu söyleyemez" Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen Samuel Eto'o, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.05.2020 Futbol
Drogba ve Eto'o 'Afrika'da aşı denensin' sözlerine fena patladı!
Drogba ve Eto'o 'Afrika'da aşı denensin' sözlerine fena patladı! Fransa'da yayınlanan bir programda, corona virüsü aşısının Afrika'da denenebileceğini konuşan iki doktorun bu diyaloğu Afrikalı ünlü oyuncuları adeta çıldırttı. Süper Lig'de oynayan Didier Drogba ve Samuel Eto'o, iki doktorun sözlerine sert paylaşımlar yaptı.
3.04.2020 Futbol
THY River Plate'le sponsorluk anlaşması imzaladı
THY River Plate'le sponsorluk anlaşması imzaladı Türk Hava Yolları ve River Plate yeni iş birliklerini Arjantin'de düzenlenen ortak basın toplantısında duyurdular.
1.09.2019 Futbol
THY, River Plate'in forma sponsoru oldu
THY, River Plate'in forma sponsoru oldu Türk Hava Yolları(THY), 2019-2020 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca River Plate takımının formasında yer alacak.
2.08.2019 Futbol
Galatasaray'dan sürpriz harekat! Didier Drogba devrede
Galatasaray'dan sürpriz harekat! Didier Drogba devrede Premier Lig devi Chelsea ile sözleşmesi bu yaz sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan İngiliz stoper Gary Cahill ile ilgili Ada basınından Galatasaraylıları heyecalandıran bir haber geldi.
28.07.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın istediği yıldızı Drogba ikna etti! "Hiç düşünme git"
Galatasaray'ın istediği yıldızı Drogba ikna etti! "Hiç düşünme git" Galatasaray'ın eski yıldızı, Fildişi Sahilli vatandaşını Cimbom'a gitmeye ikna etti...
14.07.2019 Galatasaray
Terim, Yanal'a karşı üstün
Terim, Yanal'a karşı üstün Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 14 Nisan Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe ile Galatasaray'ın teknik direktörleri Ersun Yanal ile Fatih Terim, yaklaşık 6 yıl sonra birbirlerine rakip olacak.
11.04.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Nice hamlesi!
Galatasaray'dan Nice hamlesi! Galatasaray, ABD'nin Phoenix Rising Kulübü ile yapılan anlaşmanın bir benzerini Fransa temsilcisi Nice ile de yapacak.
7.04.2019 Galatasaray
Didier Drogba Türkiye'ye geliyor!
Didier Drogba Türkiye'ye geliyor! Galatasaray, eski futbolcusu Didier Drogba'nın Yeni Malatyaspor maçını stattan takip edeceğini ve maç öncesi yıldız oyuncuya plaket verileceğini açıkladı.
5.04.2019 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birçok rekoru elinde bulunduran Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e attığı 3 golle takımını çeyrek finale taşıdı.
13.03.2019 Şampiyonlar Ligi
"Gördüğüm en kötü görüntülerdi"
"Gördüğüm en kötü görüntülerdi" '3 Adam'dan Eser Yenenler'in sunduğu 'EYS'nin 1 Şubat gecesi yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı konuk oldu
2.02.2019 Televizyon
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Galatasaray'dan Drogba'ya teşekkür
Galatasaray'dan Drogba'ya teşekkür Galatasaray Kulübü, futbol hayatını noktalayan eski futbolcusu Didier Drogba için teşekkür mesajı yayımladı.
9.11.2018 Galatasaray
Didier Drogba emekli oldu!
Didier Drogba emekli oldu! Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen dünyaca ünlü golcü Didier Drogba, sahibi olduğu ve aynı zamanda formasını giydiği Phoenix Rising'in Louisville City'ye 1-0 mağlup olduğu lig finali maçının ardından emekli oldu.
9.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Didier Drogba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didier drogba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.