İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında İBB’nin yardım kartlarını PKK/KCK’nın hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü öne sürülen DİAYDER üyelerine verdiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
30.08.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki soruşturmayla ilgili açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki soruşturmayla ilgili açıklama İçişleri Bakanlığı'nca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yürütülen müfettiş incelemesi ile ilgili, "İstihdam edilen kişiler arasında Emniyet birimlerimizce 'suç veya istihbarat kaydı' bulunduğu bildirilen kişiler de mevcuttur. Hatta bu kişiler arasında hakkında terör sebebiyle adli soruşturma yapılmış, 'Anayasal düzene karşı işlenen suçlar ve terör suçları' sebebiyle mahkumiyet kararı almış kişiler de bulunmaktadır" açıklaması yapıldı. 
5.04.2022 Gündem
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı!
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı! HDP'li milletvekili Semra Güzel'in terör kampında yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM'ye ulaştı. Öte yandan HDP’li Semra Güzel’in terör örgütü kampında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK'te gazeteci Ceyhun Bozkurt aktardı.
12.01.2022 Gündem
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi?
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi? AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, "2018'den beri her gün 'seçim de seçim' diyenler, çıkıp da adayınızı belirlediniz mi? O gelecek adayınızın da hepinize zarfta tebliğ edilen üst aklınızın adayı olacağını elbette biliyoruz" dedi.
12.01.2022 Siyaset
DİAYDER soruşturmasında flaş gelişme! Kabul edildi
DİAYDER soruşturmasında flaş gelişme! Kabul edildi Din Âlimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) iddianamesi gönderildiği İstanbul 14. Ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edildi. 10’nu tutuklu 23 şüpheli 18 Şubat tarihinde hâkim karşısına çıkacak.
30.12.2021 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Aralık tarihli konuşmasında Ekrem İmamoğlu döneminde PKK ile iltisaklı kişilerin İBB’de göreve alındığını açıklamıştı. Bunun üzerine İBB'ye kayyum atanacak mı? İmamoğlu görevden alınacak mı? soruları peş peşe geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
28.12.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'de işe alınanlarla ilgili açıklama: Özel teftiş başlatıldı
İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'de işe alınanlarla ilgili açıklama: Özel teftiş başlatıldı İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı kuruluşlar ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personel hakkında başlatılan özel teftişle ilgili açıklamada bulundu.
26.12.2021 Gündem
‘Kürt yok diyecek, cesaret edemiyor’
‘Kürt yok diyecek, cesaret edemiyor’ HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, “Kürt sorunu yoktur” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi...
29.09.2021 Gündem
"DTP'nin imamına" 2.5 yıl hapis
"DTP'nin imamına" 2.5 yıl hapis TÜRK Silahlı Kevvetleri'nin PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyonu protesto etmek amacıyla Diyarbakır'da DTP'nin düzenlediği yürüyüşe katılan ve otobüsün üzerine çıkarak elinde Kuran-ı Kerim ile birlikle, "Allah rızası için bu kanı durdurun...
29.09.2021 Gündem
DTP’nin imamı Vasat’çı
DTP’nin imamı Vasat’çı Diyarbakır’daki DTP mitinginde kürsüye çıkan emekli imam Muhittin Eryılmaz’ın dinci örgüt Vasat’ın içinde yer aldığı belirlendi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri