Devlet Tiyatroları

Devlet Tiyatroları

Son dakika Devlet Tiyatroları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet Tiyatroları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet Tiyatroları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Tiyatroları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet tiyatroları gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 devlet tiyatroları haberi bulunmuştur. Tüm devlet tiyatroları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı kamu kurumlarına yeni kadro ihdas edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi!
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunarak, devlet tiyatrolarında yeni sezonda sahnelenecek temsiller hakkında bilgi aldı.
22.08.2023 Kültür Sanat
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmuştu: Tamer Karadağlı ilk kez konuştu!
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmuştu: Tamer Karadağlı ilk kez konuştu! Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Yapılan bu atama kararının ardından Tamer Karadağlı ilk kez konuştu
13.08.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu!
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
11.08.2023 Magazin
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir?
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. 10 Ağustos 2023 Resmi Gazete'de yer alan atama kararıyla sanatçı Tamer Karadağlı'ya görev verildi. Peki Tamer Karadağlı kimdir?
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atanırken TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut yeniden atanırken, AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirilirken Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü atandı. Karayolları Genel Müdürlüğüne Ahmet Gülşen getirildi.
10.08.2023 Gündem
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi!
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi! Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu Vedat Özkök, 31 Ocak Salı günü 80 yaşındayken hayata veda etti. Sanatçının ölüm haberi, Devlet Tiyatroları'nın resmi Twitter hesabından paylaşıldı.
1.02.2023 Kültür Sanat
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı!
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı 31 bin 183 personel alımı için KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı KPSS-2022/11 Tercih Kılavuzu ve başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları başladı! Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kadro ve meslek dağılım listesi ile başvuru şartlarını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ve esube iskur gov tr başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 1509 yeni kadro! Bakanlık ve kurumlara alınacak! İşte Yeni kadroların unvan ve dağılımları!
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 1509 yeni kadro! Bakanlık ve kurumlara alınacak! İşte Yeni kadroların unvan ve dağılımları! Bakanlık ve ve kurumlara kadro ihdas edildi! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, bazı bakanlık ve kurumlara 1509 kadro ihdas edildi. Peki, Hangi bakanlığa hangi kadrolar açıldı? Cumhurbaşkanlığı kadro kararnamesi!
19.10.2022 Gündem
Lastiği patlayan otomobil dehşet saçtı! 1 bebek öldü, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı
Lastiği patlayan otomobil dehşet saçtı! 1 bebek öldü, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı Denizli’de lastiğinin patlaması sonucu kontolden çıkan otomobilin karşı şeritteki araçla kafa kafaya çarpışması sonucu 1 bebek hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı.
25.09.2022 Yaşam
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: 396 sinema faaliyetine devam ediyor
Bakan Ersoy: 396 sinema faaliyetine devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, koronavirüs salgını sürecinde sinema sektörüne 167 milyon TL destek verildiğini belirterek, 2021 Aralık itibarıyla ülke genelinde 396 sinemanın faaliyetine devam ettiğini kaydetti.
8.09.2022 Siyaset
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne? Füsun Günuğur öldü mü, neden? Unutma Beni oyuncusu sevilen isim Füsun Günuğur hayatını kaybetti. Peki, Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
27.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Tiyatroları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet tiyatroları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.