Devamsızlık 5 gün olunca belge alınmıyor mu, 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu (LİSE)? D Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz?
Devamsızlık 5 gün olunca belge alınmıyor mu, 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu (LİSE)? D Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz? Lisede 5 gün devamsızlık belge alınır mı 2024, lisede özürlü devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz? Okullarda 1. Dönemin bitmesine az bir süre kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği içerisinde bulunan ödül bölümü içerisinde yer alan değişiklikler, 2018 Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Yönetmelik değişikliğiyle birlikte takdir ve teşekkür belgesini de içeren ödül sistemini değiştirdi. Öğrenciler sistemin hala devam edip etmediğini lisede 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu, sorusunun yanıtını merak ediliyor. Peki, Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz, lisede 5 gün devamsızlık 1 dönem için mi, lisede devamsızlık kaç gün 2024?
18.01.2024 Eğitim
Devamsızlık kaç gün? e okul kapandıktan sonra devamsızlık girilir mi, son hafta devamsızlık yazılır mı?
Devamsızlık kaç gün? e okul kapandıktan sonra devamsızlık girilir mi, son hafta devamsızlık yazılır mı? e-Okul devamsızlık ne zaman kapanacak 2022, devamsızlık kaç gün? 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısı 21 Ocak Cuma günü sona erecek. Karneler için heyecan devam ederken, öğrenciler bir de e-Okul sistemi üzerinden notlarının ve devamsızlıklarının en son ne zaman girileceğini merak ediliyor. Peki, devamsızlık ne zaman kapanacak? Devamsızlık kaç gün? e okul kapandıktan sonra devamsızlık girilir mi, son hafta devamsızlık yazılır mı?
17.01.2022 Eğitim