Derya Uluğ

Derya Uluğ

Son dakika derya uluğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya uluğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya uluğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Uluğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya uluğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 derya uluğ haberi bulunmuştur. Tüm derya uluğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!'
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!' Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı Derya Uluğ, sarı-lavivertli takımda forma giyen İrfan Can Kahveci'nin attığı goller sonrası 'Hastayım Sana' şarkısının stadyumda çalınması hakkında duygularını dile getirdi.
29.01.2024 Magazin
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor Şarkıcı Derya Uluğ yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Asil Gök ile Dubai’de tatil yapıyor.
16.11.2023 Magazin
Derya Uluğ yaşadığı kabusu anlattı: 'Çok kan kaybettiğim için korktuk'
Derya Uluğ yaşadığı kabusu anlattı: 'Çok kan kaybettiğim için korktuk' Ünlü popçu Derya Uluğ, kariyerinin ilk albümünü 14 Temmuz'da müzikseverlerle buluşturdu. İki hafta önce Çeşme'de havuzda dengesini kaybedip düşerek kafasını mermere çarpan Derya Uluğ, kabus anlarını anlattı.
29.07.2023 Magazin
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından Gençlik Haftası kapsamında, “Bursa’da Büyük Buluşma” konseri düzenlendi. Merinos Parkı’ndaki konserde Özcan Deniz ve Derya Uluğ ağırlığını gençlerin oluşturduğu seyircilere muhteşem bir konser verdi. Konserin assolisti ise Anadolu rengi Togg T10X oldu. Anadolu Togg, özel bir rampa ile sahneye çıktı.
13.05.2023 Ekonomi
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Derya Uluğ'dan duygulandıran sözler: Kaybedilen canları, ayakta durmaya çalışan insanları unutmayacağım
Derya Uluğ'dan duygulandıran sözler: Kaybedilen canları, ayakta durmaya çalışan insanları unutmayacağım 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye'de yardım seferberliği başladı. Yaşanan felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan şarkısı Derya Uluğ'dan görenleri duygulandıran bir paylaşım geldi.
19.02.2023 Magazin
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi!
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi! Fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmış, Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yardım istemişti. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesinin Hatay'da göçük altında kaldığı binada çalışmalar başladı. Taha'nın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığı aktarılırken ünlü şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda son durumu aktardı. Saat 04.30'da paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak'la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik." ifadelerini kullandı. Peki, Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında, enkazdan çıkarıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Derya Uluğ reklam karşılığı lüks tatil yapıyor!
Derya Uluğ reklam karşılığı lüks tatil yapıyor! Yazın sık sık konser veren Derya Uluğ, sevgilisi Asil Gök ile Dubai'de bir otelde, otelin davetlisi olarak kalıyor.
15.11.2022 Magazin
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Derya Uluğ tatilde! İrem Derici pozlarına kayıtsız kalamadı
Derya Uluğ tatilde! İrem Derici pozlarına kayıtsız kalamadı Derya Uluğ kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sık sık sahne alarak hayranlarıyla buluşan Derya Uluğ, bu defa tatilden verdiği pozla dikkatleri üzerine çekti.
16.08.2022 Magazin
Derya Uluğ: Haftada 100 tane kıyafet deniyorum
Derya Uluğ: Haftada 100 tane kıyafet deniyorum Önceki gün Üsküdar'da sahne alan Derya Uluğ, basın mensuplarıyla sohbet etti. Şarkıcı, "Ekip olarak her konsere ayrı özen gösteriyoruz. Kıyafet provaları için haftada 3-4 saat ayırıyorum. Yaklaşık 100 tane kıyafet deniyorum. Yaptığımız iş işitsel ama görsel tarafı da bir o kadar önemli." dedi
13.08.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 73 yaşında hayatını kaybeden annesi Müjgan Bilgin'i Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları Ebru Gündeş'i acı gününde yalnız bırakmadı.
25.07.2022 Magazin
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti Zonguldak'ın Devrek ilçesinde "31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne aldı.
3.07.2022 Magazin
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar kapsamında 4-5 Haziran tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde ücretsiz konserler ile Çevre ve Çocuk Şenlikleri düzenlenecek. Etkinliklere ilişkin detaylı bilgiler ortakevimiz.com adresinde yer alıyor.
3.06.2022 Kültür Sanat
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi?
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi? Melek Mosso el hareketi ne, Melek Mosso ne yaptı? Soruları Isparta Gül Festivali’nde yapılacak konserinin iptal olası nedeniyle merak ediliyor. 2019 yılında konser verdiği sırada bacaklarını açarak orta parmak işareti yapan Melek Mosso, o dönem gelen eleştirilere de cevabını vermişti. Peki, Melek Mosso olayı nedir, ne dedi, konseri neden iptal oldu?
31.05.2022 Televizyon
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı? Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki sahnesi iptal edilen Melek Mosso'ya destek gelmeye devam ederken, konserde yer alacak Funda Arar ve Derya Uluğ’un nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusuydu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu son durumu paylaştı. Peki, Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
27.05.2022 Kültür Sanat
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon
Derya Uluğ: Şarkıcı olmasam kesin futbolcu olurdum
Derya Uluğ: Şarkıcı olmasam kesin futbolcu olurdum Son olarak Bergen albümü krizi ile gündeme gelen Derya Uluğ, samimi açıklamalarda bulundu. "Şarkıcı olmasaydınız hangi mesleği seçerdiniz?" sorusuna, böyle yanıt verdi.
2.05.2022 Magazin
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Derya Uluğ karın dekoltesiyle olay oldu! İrem Derici'nin yorumu...
Derya Uluğ karın dekoltesiyle olay oldu! İrem Derici'nin yorumu... Son dönemin yıldızı parlayan popçularından olan Derya Uluğ karın dekoltesiyle sahneye çıktı. Derya Uluğ'un iddialı tarzını gören İrem Derici fotoğrafların altına hemen yorum yaptı.
3.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncuyu görenler Derya Uluğ zannediyor! Şaşırtan benzerlik...
Ünlü oyuncuyu görenler Derya Uluğ zannediyor! Şaşırtan benzerlik... ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan'da Ulu Ece rolüne hayat veren Deniz Barut'un, ünlü şarkıcı Derya Uluğ ile benzerliği şaşkınlık yarattı. Diziyi izleyenlere "Bu kadar da benzerlik olmaz" dedirtti.
27.02.2022 Magazin
Derya Uluğ ile Asil Gök evleniyor!
Derya Uluğ ile Asil Gök evleniyor! Bir süredir Asil Gök ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Derya Uluğ cephesinden güzel haber geldi. Asil Gök ile Derya Uluğ evlilik kararı aldı.Ünlü çift, temmuz ayında nikah masasına oturmayı planlıyor.
11.02.2022 Magazin
Derya Uluğ korkuttu! Hastaneye kaldırıldı...
Derya Uluğ korkuttu! Hastaneye kaldırıldı... Sevilen şarkıcı Derya Uluğ’un hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Yaklaşık sekiz saat kadar yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Derya Uluğ’un durumunun iyiye gittiği ve normal odaya alındığı belirtildi.
22.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi Müzik Yorumcuları Meslek Birliği'nin (MÜYORBİR) 11'inci Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurulda; Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak, Derya Uluğ gibi birçok sanatçı oy kullandı.
1.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Uluğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya uluğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.