Derya Büyükuncu

Derya Büyükuncu

Son dakika derya büyükuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya büyükuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya büyükuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Büyükuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya büyükuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 derya büyükuncu haberi bulunmuştur. Tüm derya büyükuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığıyla ilgili hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Büyükuncu’nun ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.08.2022 Gündem
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi Koronavirüs olduğunu açıkladığı tarihlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Büyükuncu hakkında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik zincirleme biçiminde alenen hakaret" suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
19.08.2022 Gündem
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek?
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte, koronavirüse yakalandıklarını açıklamasının ardından Derya Büyükuncu sosyal medya hesaplarından hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştu. Derya Büyükuncu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun millilik lisansı iptal edilecek. İşte Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili son gelişmeler…
8.02.2022 Gündem
Genç tıp fakültesi öğrencisi hem kendine, hem de yaşlı kadına hayat oldu!
Genç tıp fakültesi öğrencisi hem kendine, hem de yaşlı kadına hayat oldu! Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2019 yılında öksürük şikâyetiyle gittiği hastanede lenf kanseri olduğunu öğrenen tıp fakültesi öğrencisi Elif Azra Bulut (22), kök hücre tedavisi ile sağlığına kavuştu.
7.02.2022 Yaşam
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkartıldığını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Daimi hak mahrumiyeti nedir? Sporda hak mahrumiyeti cezası ne demek?
Daimi hak mahrumiyeti nedir? Sporda hak mahrumiyeti cezası ne demek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüse yakalanmasının ardından sarf ettiği sözlerle büyük tepki çeken eski yüzücü Derya Büyükuncu hakkında Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Kurulu Büyükuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını ve Disiplin Talimatının 34. Maddesinin 2. Fıkrası uyarınca daimi hak mahrumiyeti cezasıyla cezalandırılmasına karar verildiğini açıkladı. Peki, hak mahrumiyeti nedir, daimi hak mahrumiyeti cezası ne demek?
7.02.2022 Gündem
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kasapoğlu, 2021 yılında gerçekleşen ve 2022 yılında gerçekleşmesi hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kasapoğlu, bahar döneminde yurtlardaki ücretsiz internet kotasının iki kat artırılarak 32 GB’ye çıkarılacağını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Yüzücü Derya Büyükuncu'dan çirkin paylaşım! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Gereği yapılıyor
Yüzücü Derya Büyükuncu'dan çirkin paylaşım! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Gereği yapılıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşım sonrası Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından daimi hak mahrumiyeti cezası alan Derya Büyükuncu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
6.02.2022 Gündem
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Burcu Esmersoy kimdir?
Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy gündeme bomba gibi düştü. İşte güzel ve başarılı kadın Burcu Esmersoy'un hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
15.05.2018 Gündem
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
Survivor şampiyonu kim oldu? (Survivor 2017)
Survivor şampiyonu kim oldu? (Survivor 2017) Survivor 2017 yarışmasında dün akşam heyecanlı bir bölüm yaşandı. Survivor final koltuğuna oturan Adem ve Ogeday arasında SMS oylaması yapıldı. Nefeslerin tutularak izlendiği Survivor'un şampiyonu kim oldu?
29.09.2021 Gündem
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman? Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017 şampiyonu kim olacak? İşte eski Survivor şampiyonları...
Survivor 2017 şampiyonu kim olacak? İşte eski Survivor şampiyonları... Survivor 2017'de kıyasıya mücadele sürüyor. 2005'ten bu yana Dominik Cumhuriyeti ve Panama'da gerçekleştirilen Survivor yarışmalarında şampiyon olan kişileri sizler için derledik. Survivor 2017'nin şampiyonunun kimin olacağı merak konusu oldu. İşte şampiyonluk için en çok yakıştırılan yarışmacılar...
29.09.2021 Gündem
Nihat Doğan'ın cezası belli oldu!
Nihat Doğan'ın cezası belli oldu! Nihat Doğan, Survivor 2011'de rakibi olan Derya Büyükuncu'ya hakaretten 3 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu.
28.11.2016 Magazin
Nihat Doğan'ın sözlerine Yargıtay’dan 'değer' ayarı
Nihat Doğan'ın sözlerine Yargıtay’dan 'değer' ayarı Yargıtay, Nihat Doğan’ın ‘bencil sünepe, sahtekâr dolandırıcı’ sözlerini ‘değer yargısı’ sayarak hakkındaki mahkûmiyet kararını bozdu.
21.04.2016 Magazin
Genç sporcudan büyük başarı!
Genç sporcudan büyük başarı! Erkekler 15-16 yaş kategorisinde 100 metre sırtüstünde Fenerbahçeli sporcu İlya Atasaray, 1991 yılından bu yana Derya Büyükuncu'ya ait olan rekorun yeni sahibi oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Acun Ilıcalı en iyileri Survivor'da buluşturacak
Acun Ilıcalı en iyileri Survivor'da buluşturacak Acun Ilıcalı, şubat ayında yapmayı planladığı Survivor için şimdiden harekete geçti. "Best of Survivor" için kolları sıvayan Acun Ilıcalı yarışmaya iz bırakan isimlerle görüşmeye başladı.
7.10.2014 Arşiv
Nihat Doğan açtı ağzını yumdu gözünü
Nihat Doğan açtı ağzını yumdu gözünü Survivor'daki rakibi verdiği sözü tutmayınca...
3.05.2014 Magazin
Derya Büyükuncu'dan flaş karar!
Derya Büyükuncu'dan flaş karar! Survivor şampiyonu Derya Büyükuncu söz verdiği bağışı yaptı.
3.05.2014 Magazin
Ödülünü 7 ay önce almış!
Ödülünü 7 ay önce almış! Derya Büyükuncu'dan bir skandal daha!
2.05.2014 Magazin
İlk kez konuştu!  Parayı ...
İlk kez konuştu! Parayı ... 2011 Survivor yarışmasını kazanıp vaat ettiği parayı bağışlamayan Derya Büyükuncu, kendisi hakkında çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu, ödülün yarısını bile alamadığını söyledi.
29.04.2014 Magazin
Acun Medya'dan Derya Büyükuncu açıklaması
Acun Medya'dan Derya Büyükuncu açıklaması Derya Büyükuncu'nun açıklamalarından sonra Acun Medya'dan yazılı açıklama geldi.
29.04.2014 Magazin
Bakın ödül parasını ne yapmış?
Bakın ödül parasını ne yapmış? Survivor'da büyük ödülü alıp kayıplara karısan Derya Büyükuncu'ya Acun'dan şok
26.04.2014 Magazin
Ve Derya bulundu!
Ve Derya bulundu! 500 bin lirayla ortadan kaybolmuştu...
25.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Büyükuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya büyükuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.