DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık... DenizBank'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Çok sayıda müşteriyi yakından ilgilendiriyor. Yeni hizmet devreye alındı ve mobile taşındı. DenizBank'ın yaptığı açıklamaya göre Swift GPI sistemi ile, yurt içi ve yurt dışı bankalara yapılan döviz transferleri, mobil bankacılık kanalı üzerinden anlık ve kolaylıkla izlenebilecek. Ayrıca müşteriler işlemlerle ilgili anlık olarak bilgilendirilecek.
17.11.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Faizsiz ve ücretsiz, ödemeler...
DenizBank resmen duyurdu! Faizsiz ve ücretsiz, ödemeler... DenizBank resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev bankadan faizsiz ve ücretsiz ödeme fırsatı açıklaması geldi. 2 Ağustos tarihine kadar geçerli. Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ve trafik para cezası ödemelerini, DenizBank Bonus Kredi Kartları ile yapacak olan müşterilere faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuluyor.
8.07.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Ülke ekonomisine temin edilen taze finansman kaynaklarına bir yenisi daha eklendi. DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, 410 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildiği bildirildi. Kredi, turizm, gemicilik, ihracata yönelik sanayi ve tarım başta olmak üzere müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak.
5.06.2021 Ekonomi