Deniz Uçağı

Deniz Uçağı

Son dakika deniz uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 deniz uçağı haberi bulunmuştur. Tüm deniz uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme NATO'nun Baltık Denizi'nde başlattığı tatbikata misilleme olarak Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Baltık Denizi’nde 15 Haziran'a kadar sürecek tatbikat başlattığını duyurdu.
5.06.2023 Dünya
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı...
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı... ABD'nin Seattle şehrinde biri çocuk 10 kişiyi taşıyan deniz uçağı Mutiny Körfezi'ne düştü. Arama kurtarma ekipleri bir yolcunun cansız bedenine ulaştı. Diğer yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor.
5.09.2022 Dünya
TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Kocaeli'de incelemelerde bulundu
TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Kocaeli'de incelemelerde bulundu TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu üyeleri, Kocaeli’de incelemelerde bulundu. İzmit Körfezi’nin ayrı bir önemi olduğunu belirten Komisyon Başkanı Mustafa Demir, “Atık suyun mümkünse hiç denize verilmemesi gerekiyor. İllaki verilecekse, ileri biyolojik arıtma prosesinden geçirildikten sonra denize verilmesi gerekiyor” dedi.
8.09.2021 Siyaset
Türkiye'den yeni hamle! ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı teslim edildi...
Türkiye'den yeni hamle! ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı teslim edildi... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yürütülen Meltem-3 Projesi'nde ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı, düzenlenen törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi. P-72 deniz karakol uçaklarının üzerine gelişmiş radar sistemi, elektronik destek tedbirleri, akustik işleme sistemleri, taktik veri linkleri 11 ve 16, MK46 ve MK54 torpido taşıma ve atma kabiliyeti gibi kritik sistemler entegre edildi.
11.12.2020 Bilim ve Teknoloji
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldı
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden bu yana atıl durumda olan iskele, dev yüzer vinç ve iş makineleriyle yıkıldı.
24.05.2020 Gündem
13 gemiye 13 milyon lirayı aşkın ceza kesildi!
13 gemiye 13 milyon lirayı aşkın ceza kesildi! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019'da yapılan denetimlerde İzmit Körfezi'nde kirliliğe neden olan 13 gemiye 13 milyon 3 bin 566 lira ceza uygulandı.
2.01.2020 Gündem
Emrah deniz uçağı alıyor!
Emrah deniz uçağı alıyor! Emrah Erdoğan, rahat yolculuk yapmak ve ailesiyle gözlerden uzak kalmak için deniz uçağı satın alıyor. Sanatçı, 3 milyon dolar değerindeki 16 kişilik uçak için işlemlere başladı.
25.07.2019 Magazin
Mega yat "Spectre" Marmaris'te
Mega yat "Spectre" Marmaris'te Jamaika bayraklı 70 metre uzunluğundaki "Spectre" isimli mega yat Marmaris'e geldi.
27.06.2019 Ekonomi
ABD'de iki deniz uçağı çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'de iki deniz uçağı çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var ABD'nin Alaska eyaletinde cruise gemisi yolcularını taşıyan iki deniz uçağının çarpışması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.
14.05.2019 Dünya
Selfie düşürdü
Selfie düşürdü Catering firması CEO’su Richard Cousins ile ailesinin yaşamını yitirdiği uçak kazasına, kokpitte selfie çekiminin neden olduğu öne sürüldü.
15.10.2018 Dünya
Avustralya'da deniz uçağı düştü! 6 kişi öldü
Avustralya'da deniz uçağı düştü! 6 kişi öldü Avustralya'nın Sydney kentinde 6 kişiyi taşıyan bir deniz uçağı Kudüs Körfezi’nde düştü. Uçaktaki 6 kişinin de öldüğü belirlendi.
31.12.2017 Dünya
Deniz uçağı bilet satışları durduruldu!
Deniz uçağı bilet satışları durduruldu! Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım şirketi Burulaş bünyesinde faaliyet gösteren Burulaş Havacılık’ın deniz uçağı bilet satışları ile Turizm Travel Seyahat Acente hizmeti durduruldu.
29.09.2021 Gündem
Tekrar gelecek!
Tekrar gelecek! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Birpınar: Maalesef aşırı yağışlar, aşırı soğuklar tekrar gelecek ve bunların sıklığı da artacak. Eskiden 50 yılda, 100 yılda bir gelen bu tip yağışlar, 2009’dan 2017’ye geldik, 8 senede bir tekrar etmeye başladı. Bu felaketler gelmeye devam edecek
29.09.2021 Gündem
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı sırasında mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Işık, Türkiye'yi temsil ettiği NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nda iki niyet mektubunu imzaladı.
29.06.2017 Siyaset
Dünya Türkiye'nin bu operasyonunu konuşuyor!
Dünya Türkiye'nin bu operasyonunu konuşuyor! Akdeniz'de 2 Haziran'da Kongo bayraklı "Commander Tide" isimli gemiye SAT komandoları ve polis özel harekât botlarla çıkıp, helikopterden de iple indi. Zulasında piyasa değeri 200 milyon TL olan 1 ton 71 kilogram eroin bulunan gemi 4 Haziran'da Aksaz'a getirildi. Tamamı Türk 9 mürettabat gözaltına alındı. Paketler üzerinde uyuşturucunun menşeinin Afganistan olduğu ve Taliban tarafından üretildiği görüldü.
29.09.2021 Gündem
İBB hava taşımacılığı şirketi kuracak
İBB hava taşımacılığı şirketi kuracak İBB Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Binali Yıldırım’ın dünkü Artvin programında gündeme getirdiği “İBB’nin deniz uçaklarıyla yolcu taşıması” projesiyle ilgili gerekli hazırlıkların yapıldığını bildirdi
15.03.2017 Ekonomi
Stratosferde Türk uçuşu!
Stratosferde Türk uçuşu! Havada dünyanın etrafını dolaşan ve en tehlikeli havaalanlarına inen Türk pilot Tufan Sevinçel, uzay sınırına yakın uçak kullanan ilk pilotumuz oldu. Sevinçel, yeryüzünden 20-30 km yükseklikteki stratosfer tabakasında Rus MİG-29 savaş uçağı ile eksi 60 derece soğukta bir saat boyunca havada kaldı.
29.09.2021 Gündem
Uçak kazasından önce paylaştığı tüyler ürpertti!
Uçak kazasından önce paylaştığı tüyler ürpertti! Endonezyalı genç kadının, uçak kazasından saniyeler önce paylaştığı video tüyler ürpertti
17.06.2021 Dünya
Avustralya'da küçük uçak düştü!
Avustralya'da küçük uçak düştü! Batı Avustralya eyaletinin başkenti Perth'teki Swan Nehri'ne inmek isteyen bir deniz uçağının saat akşam 5'te akşam suya düşmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Kocaeli'nde yarım ton yakıt denize sızdı
Kocaeli'nde yarım ton yakıt denize sızdı Kocaeli'nde bir petrol şirketine ait depolama tesisinden denize litrelerce ham yağ sızdı. Sızıntı fark eden çalışanlar hemen tedbir aldı. Sabah saatlerinde ise felaketin boyunu gün yüzüne çıktı.
20.12.2016 Yaşam
Çin "hayalet uçak"la gövde gösterisi yaptı!
Çin "hayalet uçak"la gövde gösterisi yaptı! Çin, Zhuhai Havacılık Fuarı'nda savunma sanayinde iddialı olduğunu göstermek için "60 saniyelik" bir şov yaptı. Amerikan savaş uçakları F-22 Raptor'lere rakip üretilen "hayalet uçak" J-20 savaş uçağı ilk kez görücüye çıktı.
17.06.2021 Dünya
Gemlik-İstanbul uçak seferleri başladı
Gemlik-İstanbul uçak seferleri başladı BURSA'nın Gemlik İlçesi'nden İstanbul Haliç'e daha önce yapılan, teknik nedenlerden ara verilen deniz uçağı seferleri yeniden başladı.
4.10.2016 Ekonomi
9 yılda 11 milyon 981 bin TL para cezası!
9 yılda 11 milyon 981 bin TL para cezası! EVSEL ve sanayi atıklarının sorumsuzca boşaltılması sonucu bir ara ölü deniz haline gelen İzmit Körfezi, son yıllarda alınan önlemlerle biraz olsun temizlendi...
5.08.2015 Ekonomi
Port Poseidon'da A plus hizmet
Port Poseidon'da A plus hizmet Adını Ege’nin mitolojik tanrısından alan Port Poseidon, A plus hizmetlerle sadece Ege’de değil dünyada ilk 10’a grime hedefinde….
19.03.2015 Arşiv
Fırtınada teknede mangal yaktılar
Fırtınada teknede mangal yaktılar BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, hızı zaman zaman 80 kilometre hıza ulaşan poyraz nedeniyle feribot ve deniz otobüsü seferleri yapılamazken, soğuk hava ve fırtınaya rağmen teknede mangal yapan 3 kişi ise şaşırttı...
11.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.