Deniz Seki Sevgili

Deniz Seki Sevgili

Son dakika Deniz Seki sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 deniz seki sevgili haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki sahnede müjdeyi verdi!
Deniz Seki sahnede müjdeyi verdi! Kısa bir süre önce ayrılan Deniz Seki ve Faruk Salman barıştı. Salman, dün akşam sevgilisinin verdiği konseri izleyenler arasındaydı.
3.09.2017 Magazin
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü...
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü... Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Faruk Salman'la ayrılık iddialarına yanıt verdi. İşte Deniz Seki'nin o paylaşımı...
24.08.2017 Magazin
Deniz Seki bakın ne zaman evleniyor?
Deniz Seki bakın ne zaman evleniyor? Deniz Seki, önceki gün Etiler'de bulunan bir bankadan çıkarken objektiflere takıldı.
17.08.2017 Magazin
Deniz Seki'ye yıldız aldı!
Deniz Seki'ye yıldız aldı! 2.5 yıl kaldığı cezaevinden 5 Haziran’da tahliye olan Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman ile Bodrum’da.
3.07.2017 Magazin
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve...
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve... Deniz Seki, yaşadığı zorlu süreci ve bilinmeyenlerini anlatırken, büyük aşk yaşadığı klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile ilgili soruya bomba bir cevap verdi. İşte Deniz Seki'nin yürek burkan açıklamaları...
15.06.2017 Magazin
Bomba iddia! Deniz Seki'yi bakın kim ihbar etmiş?
Bomba iddia! Deniz Seki'yi bakın kim ihbar etmiş? Faruk Salman'ın 5 Haziran'da özgür kalacak olan Deniz Seki'yi terk ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İşte ayrılık iddialarının perde arkası.
30.05.2017 Magazin
Deniz Seki’yi 126 haftadır aralıksız ziyaret ediyor
Deniz Seki’yi 126 haftadır aralıksız ziyaret ediyor Deniz Seki’nin sevgilisi Faruk Salman'ın, her hafta ünlü şarkıcıyı ziyaret ettiği öğrenildi.
10.05.2017 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı yeniden evlendi! 'Artık bu son olsun'
Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı yeniden evlendi! 'Artık bu son olsun' Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl bugün ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü çift fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
22.02.2021 Magazin
"13 aydır yalnız yatıyorum"
"13 aydır yalnız yatıyorum" Yakın dostları Deniz Seki, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu ile yeni şarkı çıkaran Demet Akalın, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programında kızı Hira babasıyla uyumayı sevdiği için Kurt'la 13 aydır yalnız yattığını söyledi.
25.02.2020 Magazin
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun"
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun" Uzun yıllar Deniz Seki ile sevgili olan Faruk Salman, "Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun" diyerek Seki'ye ateş püskürdü.
22.05.2018 Magazin
3 bin albüm gönderecek!
3 bin albüm gönderecek! Berkay Kıbrıs konseri sırasında Deniz Seki için şarkılar söylerken, 3 bin albümünü kader mahkumlarına göndereceğini söyledi.
6.03.2016 Magazin
Dikkat! Bu illerde okullar tatil
Dikkat! Bu illerde okullar tatil Ülkenin büyük bir kısmını etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor...
29.09.2021 Gündem
İki adam bir kadın ve kocaman fark!
İki adam bir kadın ve kocaman fark! Nişanlısı Faruk Salman’ın Deniz Seki’ye zor zamanındaki desteği akıllara ilk fırsatta kaçan eski sevgili Hüsnü Şenlendirici’yi getirdi.
17.11.2014 Magazin
Ebru Gündeş’i kim izler?
Ebru Gündeş’i kim izler? Konser biletleri tükendi ama...
9.06.2014 Magazin
Bomba iddia! Kaçamaz çünkü...
Bomba iddia! Kaçamaz çünkü... Hakkında yakalama kararı çıkan Deniz Seki ile ilgili hemen her gün yeni bir iddia ortaya çıkarken Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, şarkıcıyla ilgili bir gerçeği açıkladı.
4.06.2014 Magazin
Hapis yatabilirler!
Hapis yatabilirler! Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga!
7.11.2013 Magazin
Evleniyor!
Evleniyor! Evlilik teklifini aldığı anı anlattı
4.01.2013 Magazin
Deniz Seki'ye 'eski sevgili' tehdidi
Deniz Seki'ye 'eski sevgili' tehdidi Şarkıcı Deniz Seki'nin tehdit edildiği öne sürüldü
23.12.2011 Magazin
‘Deniz’in özgürlüğü için adak adadım’
‘Deniz’in özgürlüğü için adak adadım’ DENİZ Seki’nin “Hüsnü ile ilişkim yüzünden uyuşturucu kullandım” sözü gözlerin eski sevgili Hüsnü Şenlendirici’ye çevrilmesine neden oldu...
2.10.2009 Magazin
Son yaşadıkları Deniz’e yakışmadı
Son yaşadıkları Deniz’e yakışmadı Hüsnü Şenlendirici, sessizliğini VATAN’a bozdu
26.02.2009 Magazin
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik Ayşe Arman sordu, Deniz Seki cevapladı: "Nazire'yle eşofmanları giydik. Birlikte Hüsnü'ye gittik"
1.09.2008 Magazin
İlk kez el ele göz göze!
İlk kez el ele göz göze! Deniz Seki ve sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, beraber çıktıkları konserde samimi pozlar verdi FOTO GALERİ
2.09.2007 Magazin
Aşkım beni merak etme dedi,  atladı
Aşkım beni merak etme dedi, atladı Deniz Seki’nin asistanı Özge Tarhan’ın intiharındaki sır perdesi aralandı
2.08.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.