Deniz Seki  Konser

Deniz Seki Konser

Son dakika Deniz Seki konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 deniz seki konser haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum"
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum" Kariyerinin zirvesindeyken çok kötü bir deneyim yaşayıp 4,5 yılı parmaklıklar ardında geçen Deniz Seki, “Her ne yaşadıysam kendi aptallıklarımdan” sözleriyle özeleştiri yapıyor. “Ne güçlü bir kadınmışım be arkadaş!” diyen şarkıcı; kariyeri, hedefleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
23.11.2019 Magazin
Deniz Seki, Bodrum ve Çeşme'de konser verecek!
Deniz Seki, Bodrum ve Çeşme'de konser verecek! Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında sahneye çıkacak olan Deniz Seki, Bodrum ve Çeşme'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
15.08.2017 Kültür Sanat
Deniz Seki, sahnede ağladı!
Deniz Seki, sahnede ağladı! 3 yıl cezaevinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki, tahliyesinin ardından ilk kez İstanbul’da sevenleriyle buluştu.
6.08.2017 Magazin
Deniz Seki konser için 250 bin lira harcadı
Deniz Seki konser için 250 bin lira harcadı Özgürlüğüne kavuştuktan sonra kendisini işine veren Deniz Seki, hummalı bir çalışma içerisinde...
2.08.2017 Magazin
Deniz Seki'den kucaklaşma
Deniz Seki'den kucaklaşma Deniz Seki , 5 Ağustos Cumartesi akşamı İstanbul Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda sevenleriyle buluşuyor.
1.08.2017 Kültür Sanat
Deniz Seki resmen para basacak!
Deniz Seki resmen para basacak! Deniz Seki, konserlerinin ve albüm satışlarının yanı sıra cezaevinde yazdığı 250 adet şarkıyla da büyük bir kazanç elde etmeye hazırlanıyor.
25.06.2017 Magazin
Deniz Seki büyük 'maratona' hazır! İşte tarihi...
Deniz Seki büyük 'maratona' hazır! İşte tarihi... 5 Haziran’da tahliye olan Deniz Seki, hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Güzel şarkıcıyı yoğun günler bekliyor...
18.06.2017 Kültür Sanat
Deniz Seki üç gece için 1.2 milyon TL alacak!
Deniz Seki üç gece için 1.2 milyon TL alacak! Yaklaşık 20 gün sonra cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, Kıbrıs'ta üç gece sürecek konserler için 1 milyon 200 bin TL alacağı iddia edildi.
17.05.2017 Magazin
Deniz Seki 2.4 milyon TL kazandı!
Deniz Seki 2.4 milyon TL kazandı! Cezaevinden 5 Haziran'da çıkacak olan Deniz Seki şimdiden 20 konserlik bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmayla Seki'nin kasasına tam 2.4 milyon TL girdi. Deniz Seki'ye konserlerin yanısıra reklam ve dizi teklifleri yağıyor...
15.05.2017 Magazin
Deniz Seki konuştu!
Deniz Seki konuştu! Kaç yıl hapis yatacak
27.03.2014 Magazin
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri!
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri! Pop müziğin güçlü seslerinden Deniz Seki, geçtiğimiz akşam Çınarcık'ta bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, bilet bulamadıkları için konserini tekneden takip hayranlarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.
27.07.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Kuruçeşme'de romantik gece!
Kuruçeşme'de romantik gece! Türk Pop Müziğinin iki sevilen ismi Deniz Seki ve Kutsi Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attılar.
6.10.2021 Magazin
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları… İbo Show’da bu hafta 90’lar rüzgârı esecek. Cumartesi günlerinin en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. Delice Bir Sevda ile fırtınalar koparan Ege de bu haftaki konular arasında yer alıyor. Peki, Ege kimdir? Ege kaç yaşında, nereli? Ege’nin gerçek ismi ne, kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
13.02.2021 Gündem
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, konuklar arasında yer alan sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile de düet yaparak izleyenlere müzik şöleni sundu. Otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kalan ve karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini bir gün uzattığını belirten Deniz Seki, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik." dedi.
6.09.2020 Magazin
Sahne şovları ve danslarıyla Hande Yener’den konser şöleni
Sahne şovları ve danslarıyla Hande Yener’den konser şöleni Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınları devam ediyor. Hande Yener, muhteşem şovlarıyla izleyiciyi büyülediği konserinin öncesinde canlı yayınla ‘Evde Kal’ çağrısı yapacak
24.04.2020 Kültür Sanat
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ organizasyonunda Merve Özbey ve Fettah Can hayranlarıyla buluşuyor. Konser ve canlı yayın 24 Nisan akşamında Youtube’da olacak.
23.04.2020 Televizyon
Murat Dalkılıç canlı yayında
Murat Dalkılıç canlı yayında Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuğu Murat Dalkılıç olacak. Dalkılıç, konser yayınından önce hayranlarıyla canlı yayında buluşacak.
22.04.2020 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve  Canlı Yayınıyla Moral Olacak
Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve Canlı Yayınıyla Moral Olacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının pazartesi akşamı konuğu Yıldız Tilbe olacak. Güçlü sesi ve yorumuyla ünlü sanatçı, hem canlı yayında hem de sonrasında yayınlanacak konserinde hayranlarıyla buluşacak
19.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, Muazzez Abacı ve Mustafa Keser olacak. Sanatçılar 40 yıl sonra aynı sahnede buluştukları konserlerinin öncesinde canlı yayında bir araya gelecek.
18.04.2020 Kültür Sanat
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, arabesk müziğin 4 temsilcisi; Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici olacak. İlk kez aynı sahnede buluşan sanatçılar, bu konserin yayını öncesinde, canlı bağlantıyla hayranlarıyla buluşacak.
17.04.2020 Kültür Sanat
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.