Deniz Seki Cezaevi

Deniz Seki Cezaevi

Son dakika Deniz Seki cezaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki cezaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki cezaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki Cezaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki cezaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 deniz seki cezaevi haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki cezaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve...
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve... Deniz Seki, yaşadığı zorlu süreci ve bilinmeyenlerini anlatırken, büyük aşk yaşadığı klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile ilgili soruya bomba bir cevap verdi. İşte Deniz Seki'nin yürek burkan açıklamaları...
15.06.2017 Magazin
Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz otele yerleşti
Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz otele yerleşti 2014 yılından beri cezaevinde bulunan Deniz Seki, tahliyesinin ardından İstanbul Mecidiyeköy'de bir otele yerleşti.
6.06.2017 Magazin
Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri...
Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri... Uyuşturucu davasında tutuklanan ve 2014 yılından bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Deniz Seki, tahliye oldu. Deniz Seki yaptığı ilk açıklamada 'Sizi çok özledim. Zorlu bir yolculuktu.' dedi.
5.06.2017 Magazin
Deniz Seki üç gece için 1.2 milyon TL alacak!
Deniz Seki üç gece için 1.2 milyon TL alacak! Yaklaşık 20 gün sonra cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, Kıbrıs'ta üç gece sürecek konserler için 1 milyon 200 bin TL alacağı iddia edildi.
17.05.2017 Magazin
Deniz Seki’yi 126 haftadır aralıksız ziyaret ediyor
Deniz Seki’yi 126 haftadır aralıksız ziyaret ediyor Deniz Seki’nin sevgilisi Faruk Salman'ın, her hafta ünlü şarkıcıyı ziyaret ettiği öğrenildi.
10.05.2017 Magazin
İşte Deniz Seki'nin tahliye olacağı tarih!
İşte Deniz Seki'nin tahliye olacağı tarih! Uzun süredir cezaevinde bulunan Deniz Seki'nin tahliye olacağı tarih ve saat belli oldu. İşte Deniz Seki'nin tahliye olacağı o tarih...
1.05.2017 Magazin
Deniz Seki de tahliye olacak mı?
Deniz Seki de tahliye olacak mı? Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici maddeyle 38 bin mahkuma tahliye yolu açıldı. Peki Deniz Seki de denetimli serbestlikten yararlanacak mı?
17.08.2016 Magazin
Deniz Seki dünyada bir ilki gerçekleştirdi
Deniz Seki dünyada bir ilki gerçekleştirdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm Deniz Seki sahnesi olay oldu. Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşı olan Deniz Seki'nin hapishane sahnesi en çok izlenenler arasına girdi
8.12.2015 Televizyon
Cezaevindeki Deniz Seki dizide oynadı!
Cezaevindeki Deniz Seki dizide oynadı! Sabah Gazetesi'nin özel haberine göre tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, cezaevi ortamında ilk kez atv dizisi için yapılan çekimlerde görüntülendi...
7.12.2015 Magazin
Deniz Seki ne zaman tahliye olacak?
Deniz Seki ne zaman tahliye olacak? Deniz Seki ne zaman tahliye olacak Önceki gün "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinden çıkacağı tarihi bildiğini iddia etti.
12.08.2015 Magazin
Deniz Seki'ye vaiz terapisi
Deniz Seki'ye vaiz terapisi Ünlü şarkıcı, 'her gün için bir ayet, bir hadis ve bir ilmihal' kitaplarını okuyor.
17.02.2015 Magazin
Uyuşturucudan medet umdum
Uyuşturucudan medet umdum Deniz Seki, cezaevi günlerini, "İllet" dediği uyuşturucuya nasıl bulaştığını anlattı
7.11.2011 Magazin
Seki’nin hayali için çiftliği kapattılar
Seki’nin hayali için çiftliği kapattılar Deniz Seki’nin tahliyeden sonra ilk yaptığı şey Sapanca’daki Zeliş’in Çiftliği’ne gitmek oldu
2.10.2009 Magazin
Seren Serengil'den itiraf: Yalan söyledim...
Seren Serengil'den itiraf: Yalan söyledim... Bugün cezaevine girecek olan Seren Serengil, yorumcusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında konuştu. İşte Seren Serengil'in o açıklamaları...
29.01.2018 Magazin
3 saatlik imza kuyruğu
3 saatlik imza kuyruğu Deniz Seki, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda kitabını imzalayan ünlüler arasındaydı. Seki, kadın hikayelerinden oluşan bir kitap daha yazdığının müjdesini verdi
14.11.2017 Magazin
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi...
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi... Çocukluk aşkı Faruk Salman'la ayrıldıklarını açıklayan Deniz Seki'nin ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edilmişti.
8.11.2017 Magazin
O kolye artık yok!
O kolye artık yok! Deniz Seki, Atatürk Havalimanı’nda göğüs dekolteli mavi elbisesiyle objektiflere takıldı.
25.08.2017 Magazin
Yıldız Tilbe'den Deniz Seki sürprizi!
Yıldız Tilbe'den Deniz Seki sürprizi! Yıldız Tilbe, proje albümü için hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Tilbe son olarak Deniz Seki ile de anlaştı...
19.06.2017 Magazin
55 dakikada içini döktü
55 dakikada içini döktü Cezaevinden çıktıktan sonra Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Deniz Seki, 55 dakika boyunca içini döktü, “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum” dedi
13.06.2017 Magazin
Deniz Seki hakkında bomba iddia! Çıktıktan sonra...
Deniz Seki hakkında bomba iddia! Çıktıktan sonra... 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yattığı cezaevinden cezasını tamamlayıp Deniz Seki hakkında çok bomba bir iddia geldi.
8.06.2017 Televizyon
Deniz Seki gözyaşlarını tutamadı!
Deniz Seki gözyaşlarını tutamadı! 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 2,5 yıllık tutukluluğunun ardından özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.
7.06.2017 Magazin
Deniz'in balkon keyfi!
Deniz'in balkon keyfi! Cezaevinden çıkar çıkmaz Mecidiyeköy’deki Fairmont Quasar Hotel’e yerleşen Deniz Seki, ailesi ve nişanlısı Faruk Salman’la hasret giderdi.
6.06.2017 Magazin
İsmail Küçükkaya çıldırdı! Deniz Seki...
İsmail Küçükkaya çıldırdı! Deniz Seki... İsmail Küçükkaya, Deniz Seki'nin tahliye edilmesinin ülkenin en önemli olayı gibi sunmanın habercilik olmadığını söyledi.
6.06.2017 Televizyon
Sırtında gitarı elinde güverciniyle çıktı!
Sırtında gitarı elinde güverciniyle çıktı! ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Deniz Seki, infazını tamamlayarak dün Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye oldu
5.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki Cezaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki cezaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.