Deniz Çakır Aşk

Deniz Çakır Aşk

Son dakika Deniz Çakır aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Çakır aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Çakır aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Çakır Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz çakır aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 deniz çakır aşk haberi bulunmuştur. Tüm deniz çakır aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Çakır kameraları görünce panikle sevgilisinin elini bıraktı!
Deniz Çakır kameraları görünce panikle sevgilisinin elini bıraktı! İlk TV deneyimini 2004 yılında 'Kadın İsterse' dizisiyle yaşayan, 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden, şimdilerde dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Deniz Çakır, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bilgehan Baykal ile el ele konsere gelen oyuncunun, basın mensuplarını görünce sevgilisiyle arasına mesafe koyması dikkat çekti.
30.04.2022 Magazin
Serdar Bilgili açıkladı: Deniz Çakır ile...
Serdar Bilgili açıkladı: Deniz Çakır ile... Serdar Bilgili, Deniz Çakır ile aşk dedikodularına son noktayı koydu. İşte Bilgili'nin o açıklaması...
5.07.2017 Magazin
Deniz Çakır'dan ilan-ı aşk!
Deniz Çakır'dan ilan-ı aşk! Adı Serdar Bilgili’yle anılan Deniz Çakır’dan ilan-ı aşk gibi paylaşım! Güzel oyuncu, dün sabah Bilgili’ye ait Ajia Hotel’den bu fotoğrafı yayınlayıp duygusal bir not yazdı.
5.07.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Serdar Bilgili-Deniz Çakır...
Yılın aşk bombası! Serdar Bilgili-Deniz Çakır... Deniz Çakır ile Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Deniz Çakır ve Serdar Bilgili bir araya geldikleri yemekte görüntü vermek istemedi.
12.06.2017 Magazin
Ne öptü ne öptürdü
Ne öptü ne öptürdü 'Yaprak Dökümü' dizisinin fettan 'Ferhunde'si bu kez tutucu bir tavır sergiledi
8.10.2009 Magazin
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı Bir süredir aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile evlilik kararı alan Deniz Çakır'dan yeni bir hamle geldi. Bilgehan Baykal’la yazın nikâh masasına oturmayı planlayan Deniz Çakır, ilk adımı atarak sevgilisinin Yeniköy’deki evine taşındı.
29.05.2023 Magazin
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Aşıklar tiyatroda
Aşıklar tiyatroda Oyuncu Deniz Çakır ile 6 aydır aşk yaşadığı opera sanatçısı sevgilisi Güvenç Dağüstün, önceki akşam Kadıköy'deydi.
19.10.2018 Magazin
Bravo sevgilim!
Bravo sevgilim! Bir süredir aşk yaşadığı Güvenç Dağüstün’ün sahnesini en önden izleyen Deniz Çakır, aşkını ayakta alkışladı, “Bravo sevgilim” diye tezahürat yaptı
18.10.2018 Magazin
Karakolluk oldular!
Karakolluk oldular! Oyuncu Deniz Çakır'ın sevgilisiyle Güvenç Dağüstün'le yakın arkadaşı bir eğlence kulübünde tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle ikilinin eğlencesi karakolda bitti.
29.07.2018 Magazin
Deniz Çakır erkek kıyafeti satın aldı
Deniz Çakır erkek kıyafeti satın aldı Oyuncu Deniz Çakır, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
3.07.2018 Magazin
Oktay'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı...
Oktay'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı... Uzun süre Oktay Kaynarca ile birliktelik yaşayan Deniz Çakır, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile görüntülendi. Çevredekilere aldırmayan ikilinin samimi halleri dikkat çekti.
10.05.2018 Magazin
Deniz Çakır'la ilgili bomba iddia!
Deniz Çakır'la ilgili bomba iddia! Adı eski sevgilisi Oktay Kaynarca ile anılan oyuncu Deniz Çakır geçen haftalarda eğlence çıkışı ayakta durmakta zorlanmış ve o görüntüleri çok konuşulmuştu. Deniz Çakır'ın o gece yeni sevgilisi Güvenç Dağüstün'le birlikte olduğu iddia edildi
3.04.2018 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
İlk görüşte  aşık olduk!
İlk görüşte aşık olduk! Rol arkadaşı Berkay Hardal ile aşk yaşayan Hira Koyuncuoğlu, “Berkay’la ilişkimiz sette başlamadı. Biz dizi çekimleri başlamadan iki ay önce oyunculuk dersi alırken tanıştık ve birbirimizi görür görmez aşık olduk” dedi.
17.03.2018 Magazin
İşte 2017 yılının en popüler dizileri!
İşte 2017 yılının en popüler dizileri! Medya Takip Merkezi (MTM), 2017 yılı boyunca yazılı basında en çok konuşulan yerli dizileri araştırdı. Araştırmaya göre; 2006 yılından bu yana ekranlarda olan 'Arka Sokaklar' ilk sırada yer aldı. Fenomen yapımı 2014 yılında yayın hayatına başlayan 'Diriliş Ertuğrul' ve ilk bölümü 2015'te ekrana gelen 'Kırgın Çiçekler' takip etti.
2.01.2018 Televizyon
'Eşkıya' setinde aşk rüzgarları!
'Eşkıya' setinde aşk rüzgarları! 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızları Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'dan kafa karıştıran fotoğraf...
28.11.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı ATV’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı, 32. bölümü ile ekranlarda olacak olan Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası ile devam edecek olan ATV yayın akışında, akşam kuşağından önce Esra Erol’da ve ATV Ana Haber adlı programlar yayınlanacak. ATV akşam kuşağında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Cennet’in Gözyaşları adlı dizi yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı ATV 19 Eylül tarihli yayın akışı, başarılı haber programı Kahvaltı Haberleri’nin 07.00’de Nihan Günay’ın sunumuyla ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert ve ATV Gün Ortası’dan sonra, Aşk ve Mavi ve Esra Erol’da programları ile yayın devam edecek. ATV Ana Haber’den sonra akşam kuşağında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kim Milyoner Olmak İster? ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp...
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp... Megastar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konser serisinin 5'inci günü romantik anlara sahne oldu.
10.07.2017 Magazin
Eski sevgiliye büyük destek
Eski sevgiliye büyük destek Deniz Çakır’ın ‘Rabarba, Sesleri Görmek’ adlı fotoğraf sergisinin açılışına katılan Oktay Kaynarca, “Çok güzel bir sergi” diyerek Çakır’ı övdü.
19.05.2017 Magazin
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler!
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler! İbrahim Çelikkol'un Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı! Çünkü takipçileri İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen'e benzetti.
26.04.2017 Magazin
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Çakır Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz çakır aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.