Denisa Gültekin

Denisa Gültekin

Son dakika denisa gültekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denisa gültekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denisa gültekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denisa Gültekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denisa gültekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 denisa gültekin haberi bulunmuştur. Tüm denisa gültekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Fatih Terim bombası!
Survivor'da Fatih Terim bombası! Survivor birleşme partisi büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, birleşme partisinde Fatih Terim'i de onur konuğu olarak davet etti. Fatih Terim, bütün yarışmacıların performanslarını değerlendirdi. Fatih Terim'in Serhat Akın ve İlhan Mansız yorumları ise izleyicileri kırdı geçirdi. İşte Survivor birleşme partisine dair tüm detaylar...
10.04.2017 Spor Magazin
Survivor'a yeni katılan Bulut için flaş iddia!
Survivor'a yeni katılan Bulut için flaş iddia! 'Survivor 2017'den elenen Denisa Gültekin, gönüllüler takımındaki gerginliklerin sebebinin liderlik savaşı olduğunu söyledi. Peki Survivor Bulut hakkındaki iddia neydi?
24.02.2017 Magazin
Survivor'dan elenen Denisa ile Fulya barıştı!
Survivor'dan elenen Denisa ile Fulya barıştı! 'Survivor 2017' yarışmasından elenen ilk isim olan Fulya Şahin ile Denisa Gültekin, canlı yayında sarılıp barıştılar.
17.02.2017 Magazin
Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!)
Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!) Survivor'da bu hafta 3 isim elemeye kaldı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönülüller takımı arasında iki eleme adayı seçildi. Elemeye kalan Erdi Ünver ve Yiğit İzik 6 eşit oyla elemeye kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda sembolün sahibi olan Tuğçe ise Sadin Bakır'in ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler)
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler) Denisa Gültekin Survivor 2017 Gönüllüler takımında yarışıyor. Son birkaç haftadır elenmek üzere yazılan isim olarak dikkat çeken Denisa Gültekin'in hayatı oldukça merak edilir oldu. İşte Denisa Gültekin'in ile ilgili bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor 2017)
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor 2017) Denisa Gültekin Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alıyor. hem fiziği hem de cesur sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine toplayan Denisa Gültekin'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Denisa Gültekin kimdir? sorusunun cevabı....
29.09.2021 Gündem
O soru karşısında Survivor Erdi kıpkırmızı oldu!
O soru karşısında Survivor Erdi kıpkırmızı oldu! 'Survivor 2017'de mücadele eden gönüllüler takımının kızları, Erdi'ye aşk hayatıyla ilgili sorular yöneltti.
25.01.2017 Magazin
Denisa Gültekin kimdir? İşte biyografisi
Denisa Gültekin kimdir? İşte biyografisi Fenomen haline gelen yarışma Survivor hem oyunları hem de yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Gönüllüler takımındaki Denisa Gültekin de ilgi odağı olan kişiler arasında yer alıyor. Güzelliğiyle ön plana çıkan Denisa Gültekin'in nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Denisa Gültekin ile ilgili ayrıntıları da haberimizde paylaştık.
29.09.2021 Gündem
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)
Denisa Gültekin kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı) Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Reytingleri alt üst eden Survivor'un 2017 sezonunda Denisa Gültekin de yer alıyor. Gönüllüler takımında yarışan Denisa Gültekin oldukça dikkat çekiyor. Güzelliği ile çok konuşulan Denisa Gültekin'in hayatı nasıldır?
29.09.2021 Gündem
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt kimdir? Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denisa Gültekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denisa gültekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.