Demokratlar

Demokratlar

Son dakika demokratlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demokratlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demokratlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokratlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokratlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.538 demokratlar haberi bulunmuştur. Tüm demokratlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı!
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı! HATAY'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Yaşam
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü!
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü! Hatay'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne video mesajla seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne video mesajla seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne gönderdiği video mesajda, “Sizlerden bulunduğunuz ülkenin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel hayatına daha fazla katılım sağlamanızı bekliyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmayınız, asimilasyona karşı en büyük silahımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ana dillerini, kültürlerini ve medeniyet değerlerini öğretmektir. Bu konuda Uluslararası Demokratlar Birliği'nin gereken adımları yılmadan atmayı sürdüreceğinden şüphe duymuyorum" dedi.
20.01.2024 Gündem
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı 'Hürjet', 25 Nisan'daki ilk uçuşundan itibaren 10 kez uçuş gerçekleştirdi. Türk savunma sanayiindeki son gelişmeleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Eray Güçlüer ise CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun'un dikkat çeken özelliğini paylaşan Güçlüer, 'Tayfun karadan karaya bin kilometre menzilli Türk füzesi. Test atışları en son Karadeniz’de yapıldı. Vuruş hassasiyeti dünyada yok, 1 buçuk metre.' ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Halka hakaret edecek kadar arsızlar
Bakan Kirişci: Halka hakaret edecek kadar arsızlar Kahramanmaraş'ta bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kirişci, "Muhalefet sonuçları sindiremedi. İlk andan itibaren ağızlarına geleni söylediler" dedi. Kirişci, "Bunların gerçek yüzü göründü. Tekirdağ'daki olay üzücü, sözde sosyal demokratlar" diye konuştu.
20.05.2023 Gündem
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin, “Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor. Tarafları barış masasına oturtmak için çaba gösterirken attığımız adımlarla, savaşın olumsuz etkilerini de en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.
30.11.2022 Siyaset
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
Bosna Hersek’te ilk sonuçlara göre muhalefetin ortak adayı önde
Bosna Hersek’te ilk sonuçlara göre muhalefetin ortak adayı önde Bosna Hersek’te bugün gerçekleştirilen genel seçimlere ilişkin olarak Demokratik Eylem Partisi (SDA) tarafından paylaşılan ilk veriler, Devlet Başkanlığı Konseyi üyeliği yarışını muhalefetin ortak adayı Denis Becirovic’in önde götürdüğünü ortaya koydu.
2.10.2022 Dünya
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı İsveç genel seçimlerinde halk sandık başında. İsveç medyasına göre mevcut Başbakan Magdalena Andersson’ın başkanlığını yaptığı Sosyal Demokrat İşçiler Partisi’nin kazanma şansı, göçmen karşıtı Demokratlar Partisi’ne göre daha yüksek.
11.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Kapıkule Sınır Kapısı'nda dönüş için bekleyen gurbetçilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ile yaşadıkları sorunlarla ilgili çözümleri anlatan bir broşür verdi.
4.09.2022 Gündem
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz NATO Madrid Zirvesi'nde İsveç ve Finlandiya'nın İttifak’a katılımını öngören Üçlü Muhtıra imzalanmış, terörle mücadele konusunda Türkiye ile dayanışma ve iş birliği sergileyecekleri taahhüdünde bulunmuştu. İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, yaklaşan seçimler öncesi terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen Sol Parti’yi eleştirdi. Koalisyon kapısını kapattığı Sol Parti için, “PKK bayrağı sallamaları hükümetin etkinliğini arttıran bir şey değil. Bu beni düşündürüyor” ifadelerini kullandı.
26.08.2022 Dünya
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, çip üretimi için daha önce ABD Kongresi tarafından onaylanan 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasası'nı imzaladı.
9.08.2022 Dünya
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de “Roboski” diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Roboski tanımlaması, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmek, taş koymak, pusu kurmak, ateş açmak, bölücülüğe hizmet etmektir." dedi.
8.08.2022 Siyaset
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!'
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!' Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sayısız askeri ve sivil kayba yol açarken dünyayı da büyük bir gıda ve enerji kriziyle baş başa bıraktı. Enerji krizinin en çok vurduğu ülke ise Almanya oldu. Ülke, yaklaşan kış aylarını nasıl geçireceğinin hesabını yaparken eski Başbakan Gerhard Schröder’in Vladimir Putin ile görüşmesi ise bardağı taşıran son damla oldu…
4.08.2022 Dünya
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’ Japonya'nın Nara kentinde suikaste uğrayan eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe’nin katilinin açıklamalarıyla gündeme gelen ‘Moon tarikatı’ bir anda yeniden dünyanın ilgi odağı oldu. ‘Dünya Barışı ve Birleşmesi için Aile Federasyonu’ ya da kısa adıyla ‘Birleşme Kilisesi’ diye anılan yapı, 1954’te bugünün Kuzey Kore’sinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğan Sun Myung Moon tarafından kuruldu.
12.07.2022 Dünya
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.
11.07.2022 Dünya
ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları kana bulandı! Saldırgan müzisyen çıktı...
ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları kana bulandı! Saldırgan müzisyen çıktı... 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarında ABD büyük şok yaşadı. Kutlamaları kana bulayan Crimo'nun sosyal medya paylaşımları, şok etkisi yarattı.
5.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Demokratlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokratlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.