Demirören Şirketler Grubu

Demirören Şirketler Grubu

Son dakika Demirören Şirketler Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demirören Şirketler Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demirören Şirketler Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirören Şirketler Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirören şirketler grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 demirören şirketler grubu haberi bulunmuştur. Tüm demirören şirketler grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Şirketler Grubu'ndan açıklama
Demirören Şirketler Grubu'ndan açıklama Demirören Şirketler Grubu ile ilgili gündeme getirilen iftira ve asılsız iddialara itibar etmeyiniz.
29.12.2023 Gündem
Demirören Şirketler Grubu'ndan asılsız iddiaya 5 kuruşluk dava!
Demirören Şirketler Grubu'ndan asılsız iddiaya 5 kuruşluk dava! Demirören Şirketler Grubu, gercekgundem isimli internet sitesinde 21 Ocak 2021 günü yayınlanan, amacının manipülasyon ve itibar suikastı olduğu açık olan "sözde haber" nedeniyle 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
22.01.2022 Gündem
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında tazminat davası
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında tazminat davası DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın bir televizyon programında iftira niteliğindeki iddialarını bir kez daha yargıya taşıdı.
15.01.2022 Gündem
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusu
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusu DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında bir televizyon programında iftira niteliğindeki iddiaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
14.01.2022 Gündem
Başarır'ın asılsız iddiaları yargıya taşındı
Başarır'ın asılsız iddiaları yargıya taşındı CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır’ın DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU hakkındaki asılsız iddialar yargıya taşındı.
6.01.2022 Gündem
Demirören Grubu'ndan açıklama
Demirören Grubu'ndan açıklama Temelleri 71 yıl önce atılan DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU’na yönelik belli odaklar tarafından uzunca bir süredir sistematik bir karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütülmektedir.
4.01.2022 Gündem
Demirören’den Cumhuriyet Gazetesi’ne 3 kuruşluk dava! 'Manipülasyon yapmayın, habercilik etiğine uyun!'
Demirören’den Cumhuriyet Gazetesi’ne 3 kuruşluk dava! 'Manipülasyon yapmayın, habercilik etiğine uyun!' DEMİRÖREN GRUBU, Cumhuriyet Gazetesi'ne 28.10.2021 nüshasında yer alan, amacının manipülasyon ve itibar suikastı olduğu açık olan sözde haber nedeniyle 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
30.10.2021 Gündem
Demirören Medya'dan açıklama
Demirören Medya'dan açıklama Demirören Medya'dan açıklama: Reuters Haber Ajansı aboneliğimizi iptal ediyoruz.
15.10.2021 Gündem
Demirören Şirketler Grubu'ndan mesnetsiz iddialar hakkında suç duyurusu
Demirören Şirketler Grubu'ndan mesnetsiz iddialar hakkında suç duyurusu Demirören Şirketler Grubu'nun ticari faaliyetleri ile ilgili iftiralarla dolu algı çalışması yapan Reuters Haber Ajansı basın meslek ilkelerine uymaya davet edildi ve iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunuldu.
8.10.2021 Gündem
Türkiye’nin ilk barbekü festivali için geri sayım
Türkiye’nin ilk barbekü festivali için geri sayım Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club’da gerçekleşen tüm etkinliklerde katılımcılar, yemyeşil doğa ile keyifli bir ortamda , tüm olanakların en iyi standartlarda sunulduğu en ideal etkinlik mekanlarında buluşmaya devam ediyor.
16.10.2019 Ekonomi
Yılın karnavalı Kemer Country’de
Yılın karnavalı Kemer Country’de Kendine özgü konsepti, sahne şovları ve dünyaca ünlü DJ’leriyle, merakla beklenen yılın karnavalı ‘Imera & Niks Carnaval’, 14 Eylül’de Kemer Country Club’da başlıyor.
7.09.2019 Magazin
At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası zamanı
At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası zamanı Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü, At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Geç Open 2018  en iyileri buluşturdu
Geç Open 2018 en iyileri buluşturdu Geç Open 2018 Qualifying Challenge’ın Türkiye ayağı, önceki gün Kemer Country Club’da gerçekleşti.
3.09.2018 Magazin
Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası spor dünyasından başsağlığı mesajları
Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası spor dünyasından başsağlığı mesajları Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından spor dünyası, başsağlığı mesajlarını paylaştı.
8.06.2018 Futbol
Kemer’de final heyecanı
Kemer’de final heyecanı Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde ilk 2 etabı yapılan Mazda Jinba Ittai Cup Engel Atlama Yarışmaları’nın finalleri bu hafta sonu yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gençler usta golfçülerle buluştu
Gençler usta golfçülerle buluştu Demirören Şirketler Grubu’na ait Türkiye’nin önde gelen golf kulüplerinden Kemer Country Golf Club, liseli genç golf tutkunlarıyla usta golfçüleri bir araya getirdi.
22.04.2018 Magazin
Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar
Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar Kemer Country Fitness Club ve Under Armour’un yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge etkinliği 4’üncü kez gerçekleşti. Katılımcılara eğlenceli bir spor deneyimi sunan organizayonun final partisindeki sürpriz ödüller de sahiplerini buldu
14.04.2018 Magazin
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bugün ve yarın bir büyük organizasyonu daha yapmaya hazırlanıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup heyecanı
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup heyecanı Kemer Country Atlı Spor Kulübü, gelecek hafta cumartesi ve pazar günleri bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Yılmaz Ünlü hayatını kaybetti
Ali Yılmaz Ünlü hayatını kaybetti Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yılmaz Ünlü vefat etti. Sevenlerini yasa boğan 4 çocuk babası Ünlü, bugün Karacaahmet Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
29.09.2021 Gündem
Biniciler buluştu
Biniciler buluştu Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club’ın (KCC) ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Engel Atlama Yarışmaları’ at binme tutkunlarını bir araya getirdi
24.07.2017 Magazin
Engelleri aşın!
Engelleri aşın! Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlenen ‘Engel Atlama Yarışmaları’ 22-23 Temmuz tarihlerinde deneyimli ve genç binicileri bir araya getiriyor
19.07.2017 Magazin
Kemer Country Club’te kıyasıya rekabet
Kemer Country Club’te kıyasıya rekabet Kemer Country Club (KCC), bu hafta sonu da birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Önce Kulüp Şampiyonası ardından da Türk- Japon Dostluk Turnuvası’nda kıyasıya rekabet yaşanacak
16.06.2017 Magazin
Kemer’de spor şöleni!
Kemer’de spor şöleni! Kemer Country Club 2’si teniste, diğerleri golf ve dresajda olmak üzere bugün 4 şampiyonaya ev sahipliği yapıyor
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer Country Club’da  spor dolu bir hafta sonu
Kemer Country Club’da spor dolu bir hafta sonu Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki ‘Atlı Spor Kulübü’, ‘Tenis Kulübü’ ve ‘GolfKulübü’nde bu hafta sonu dopdolu bir program var
31.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demirören Şirketler Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirören şirketler grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.