Demet Akalın Okan Kurt

Demet Akalın Okan Kurt

Son dakika Demet Akalın okan kurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın okan kurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın okan kurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Okan Kurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın okan kurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 demet akalın okan kurt haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın okan kurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret!
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi duyup,Ece Erken'in yanına ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın ile Ece Erken’in arası bir süredir açıktı. Akalın, eşi Okan Kurt ile Ece Erken’ e destek oldu.
30.01.2022 Magazin
Demet Akalın hamile mi? Ve açıkladı
Demet Akalın hamile mi? Ve açıkladı Meslektaşı Hadise'nin koleksiyonunda yer alan siyah bir elbiseyi giyen Demet Akalın'ın paylaşımı gündem olmuştu. Ünlü popçunun karnının belirgin olması ve elini karnına koyarak poz vermesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Yedi yaşında Hira adında bir kızı olan Demet Akalın'dan hamilelik açıklaması geldi.
16.11.2021 Magazin
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira ile Avrupa tatiline çıktı.
23.10.2021 Magazin
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı...
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı... Alişan ile program sunan Demet Akalın’ın 10 Şubat tarihli bölümde yer almaması soru işaretlerine neden olmuştu. Alişan partneri hakkında açıklamayı canlı yayında yaptı. Alişan, Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
10.02.2021 Magazin
Tepki çeken görüntü
Tepki çeken görüntü Yakın arkadaşı Demet Akalın ve ailesine eşlik eden Balamir’in maskesiz hali sosyal medyada tepki gördü.
13.09.2020 Magazin
'Son nefesime kadar yanında olacağım'
'Son nefesime kadar yanında olacağım' Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin kızları Hira, 7 yaşına bastı. Kurt, kızının yeni yaşını sosyal medyada hesabından kaleme aldığı duygusal bir yazıyla kutladı.
4.02.2020 Magazin
MasterChef'te Demet Akalın sürprizi!
MasterChef'te Demet Akalın sürprizi! MasterChef'te Demet Akalın, Okan Kurt, Alişan ve Buse Varol sürprizi! MasterChef kaptanlık oyununda yarışacaklar
14.12.2019 Magazin
Alişan'a sürpriz doğum günü
Alişan'a sürpriz doğum günü Alişan’a eşi Buse Varol evde sürpriz bir doğum günü partisi organize etti
19.06.2019 Magazin
Murat ve Seda'nın filmi Demet Akalın ile Okan Kurt'a gönderme mi?
Murat ve Seda'nın filmi Demet Akalın ile Okan Kurt'a gönderme mi? Murat Boz ile Seda Bakan’ın başrollerini paylaştığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı filmin senaryosundaki bazı bölümlerin Demet Akalın- Okan Kurt çiftinden esinlenerek yazıldığı iddia edildi.
20.02.2019 Magazin
Akalın'a hırsızlık şoku
Akalın'a hırsızlık şoku Demet Akalın- Okan Kurt’un Acarkent’teki villasına hırsız girdi. Şarkıcının, güvenlikler tarafından yakalanan kadına saldırdığı iddia edildi.
18.02.2019 Magazin
Okan Kurt: Barışmak için ilk adımı ben attım
Okan Kurt: Barışmak için ilk adımı ben attım Demet Akalın ve Okan Kurt, konuk oldukları 'Gel Konuşalım' programında ilginç açıklamalar yaptı
14.02.2019 Magazin
Demet Akalın Okan Kurt ve kızı Hira ile tatile çıktı
Demet Akalın Okan Kurt ve kızı Hira ile tatile çıktı Popçu Demet Akalın, boşandığı eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Dubai'ye tatile gitti
23.01.2019 Magazin
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı'
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı' Demet Akalın, katıldığı yarışma programında eski eşi ve yeni sevgilisi Okan Kurt'un botoks yaptırdığını ağzından kaçırdı.
31.12.2018 Magazin
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı?
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı? Demet Akalın ve Okan Kurt ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Okan Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip haciz işlemi başlatmıştı.
11.11.2018 Magazin
Demet Akalın'dan duygulandıran paylaşım
Demet Akalın'dan duygulandıran paylaşım Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyadan babasının fotoğrafını paylaştı.
3.11.2018 Magazin
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın...
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın... Bir süre önce icra ve boşanma olaylarıyla gündeme gelen Demet Akalın ile Okan Kurt cephesinde yeni bir gelişme yaşandı
27.09.2018 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz Demet Akalın-Okan Kurt ayrılığının asıl nedeni ortaya çıktı. Eşinden boşanan Demet Akalın için kırmızı çizgi kızı Hira'nın sözleri oldu. İcra memurları geldiğinde Hira "Köpeğimi bari almasınlar anne" diye ağlayınca Akalın boşanma davasını açtı.
13.09.2018 Magazin
Ayrılığın sebebi belli oldu!
Ayrılığın sebebi belli oldu! 6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söyledi. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.
12.09.2018 Magazin
Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu
Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu Demet Şener, aralarında 16 yıllık husumet bulunan Demet Akalın'ın boşanması hakkında suskunluğunu koruyor. Ancak sosyal medyada yaptığı paylaşımına gelen yorumu beğenmesi boşanmaya nasıl tepki verdiğini ortaya koydu
12.09.2018 Magazin
Demet Akalın iki dakikada boşandı
Demet Akalın iki dakikada boşandı Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, anlaşmalı olarak 2 dakikada boşandı. Çiftin kızları Hira'nın velayeti anne Demet Akalın'a verildi. Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi.
11.09.2018 Magazin
Hande’ye laf yok
Hande’ye laf yok Demet Akalın-Okan Kurt çifti kızları Hira ile Yeniköy’de yemek sonrası soluğu dondurmacıda aldı.
25.05.2018 Magazin
Delikanlı Berkay
Delikanlı Berkay Demet Akalın-Okan Kurt çifti kızları Hira ile Yeniköy’deki Fiko Restoran’da yemek yedi.
17.05.2018 Magazin
Duygusal kutlama
Duygusal kutlama İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo, 26’ncı yaş gününü sürpriz bir partiyle Bebek 15’te kutladı.
16.02.2018 Magazin
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak!
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak! İkinci bebek için eşi Demet Akalın'ı ikna etmeye çalışan Okan Kurt, oğlunun olacağını söyleyip ismini Ali koyacağını belirtti.
12.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Okan Kurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın okan kurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.