Demet Akalın Eşi

Demet Akalın Eşi

Son dakika Demet Akalın eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 demet akalın eşi haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Demet'ten yeğen çıkışı
Demet'ten yeğen çıkışı Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve arkadaşlarıyla akşam yemeği yemek yedi.
9.02.2020 Magazin
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı Tarkan'ın Harbiye konserinde İbrahim Erkal'ın vasiyetini öğrenen Demet Akalın, gözyaşlarını tutamadı.
26.09.2019 Magazin
Kim Kardashian, Jennifer Lopez için Türkiye'ye geliyor
Kim Kardashian, Jennifer Lopez için Türkiye'ye geliyor Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da vereceği konserinde ayırttığı özel locada, ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ı ağırlayacağı öğrenildi.
2.08.2019 Magazin
İcra memuruna 10 yıl hapis
İcra memuruna 10 yıl hapis Demet Akalın’ın, eşyalarına kasten zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi olduğu icra memuru hakkında dava açıldı. Memur, görevi kötüye kullanma suçundan, 10 yıl hapis istemiyle Ağır Ceza’da yargılanacak.
28.05.2019 Magazin
Demet Akalın sezonu açtı!
Demet Akalın sezonu açtı! Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt, kızı Hira ve yakın dosları ile beraber Maldivler'e gitti.
11.05.2019 Magazin
Demet Akalın icra memurlarına dava açtı
Demet Akalın icra memurlarına dava açtı ‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı.
8.03.2019 Magazin
Sahte tutanakla mallarıma zarar verildi
Sahte tutanakla mallarıma zarar verildi Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un borçları sebebiyle evinde yapılan haciz işlemiyle ilgili savcılığa şikayette bulundu. Ünlü şarkıcı, haczin sahte tutanakla yapıldığını ve eşyalarına kasten zarar verildiğini iddia etti.
17.02.2019 Magazin
Barışma sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı
Barışma sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı Geçtiğimiz eylül ayından boşanan ve 2 aylık aradan sonra barışan Demet Akalın ve Okan Kurt'un barışma sonrası ilk görüntüleri ortaya çıktı.
30.11.2018 Magazin
Demet Akalın'a Okan Kurt engeli!
Demet Akalın'a Okan Kurt engeli! Popçu Demet Akalın Emrah Karaduman'ın albümünde seslendirdiği 'Ses Kes' şarkısına Amerika'da klip çekecekti. Ancak plan iptal oldu. İşte nedeni...
18.09.2018 Magazin
Ayrılığın sebebi belli oldu!
Ayrılığın sebebi belli oldu! 6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söyledi. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.
12.09.2018 Magazin
Tatil yorgunları
Tatil yorgunları Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile İstinyePark AVM’de objektiflere takıldı.
3.09.2018 Magazin
Boşanma konularına Demet'ten açıklama geldi!
Boşanma konularına Demet'ten açıklama geldi! Eşi Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçirdikleri için boşanacakları konuşulan Demet Akalın, evliliklerinde krizi atlattıklarını ve boşanmayacaklarını söyledi.
8.08.2018 Magazin
Demet Akalın'dan hacizle ilgili ilk açıklama
Demet Akalın'dan hacizle ilgili ilk açıklama Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un işyerine haciz gelmesi hakkında ilk kez konuşarak "Sağlam da bir borcu var, Allah kolaylık versin" dedi.
23.07.2018 Magazin
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak!
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak! İkinci bebek için eşi Demet Akalın'ı ikna etmeye çalışan Okan Kurt, oğlunun olacağını söyleyip ismini Ali koyacağını belirtti.
12.02.2018 Magazin
Demet Akalın çok kızdı: Eşi ve koruması araya girdi
Demet Akalın çok kızdı: Eşi ve koruması araya girdi Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile Etiler-Akmerkez’e gitti. Bir kadın yanına gelip fotoğraf çektirmek istedi.
3.12.2017 Magazin
Demet Akalın: Seninle yaşamak efsane be kocam!
Demet Akalın: Seninle yaşamak efsane be kocam! Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a olan sevgisini bir kez daha gösterdi.
28.11.2017 Magazin
Aile saadeti
Aile saadeti Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla Vadistanbul AVM’de objektiflere yansıdı.
26.11.2017 Magazin
Gülşen’e 27 bin TL’lik hediye
Gülşen’e 27 bin TL’lik hediye Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile gittiği İtalya-Milano’dan eli boş dönmedi.
8.11.2017 Magazin
Demet Akalın'ı hayatından çıkardı!
Demet Akalın'ı hayatından çıkardı! Demet Akalın ile arasında soğuk rüzgarlar esen şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada yazdığı ''Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı?'' sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.
29.08.2017 Magazin
Demet Akalın'la ilgili flaş iddia!
Demet Akalın'la ilgili flaş iddia! Yaşadıkları haciz şokunun ardından ayrılacakları konuşulan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un çiftinin ikinci çocuklarını bekledikleri yönündeki iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü.
23.08.2017 Magazin
Demet Akalın: Allah bin beterini yaşatsın!
Demet Akalın: Allah bin beterini yaşatsın! Demet Akalın ile Işın Karaca yakın dosttu... Ancak son zamanlarda ikilinin arasının iyice açıldığı konuşuluyor. İşte Demet Akalın ve Işın Karaca'nın dikkat çeken paylaşımları...
22.08.2017 Magazin
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile boşanıyor dedikodularına son noktayı koyarak, boşanmalarının söz konusu bile olmadığını açıkladı.
20.08.2017 Magazin
Demet Akalın, Okan Kurt'u sildi!
Demet Akalın, Okan Kurt'u sildi! Kısa bir süre öncesine kadar sahne aldığı beach partilere kocası Okan Kurt'la birlikte giden ve Kurt'u DJ kabinine geçiren Demet Akalın, bu alışkanlığını terk etmiş gibi görünüyor.
16.08.2017 Magazin
Demet Akalın'ın eşi açıkladı! Boşanıyorlar mı?
Demet Akalın'ın eşi açıkladı! Boşanıyorlar mı? Canlı yayında sinir krizi geçiren Demet Akalın magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olaylar sonrası Okan Kurt, "Boşanma yok, birbirimize desteğimiz tam!" diyerek ilk kez konuştu.
15.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.