Della Miles

Della Miles

Son dakika Della Miles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Della Miles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Della Miles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Della Miles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan della miles gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 della miles haberi bulunmuştur. Tüm della miles haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
ABD'li sanatçıdan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek
ABD'li sanatçıdan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağış yaparak destek verdi.
30.03.2020 Gündem
Della Miles'ten depremzedelere destek
Della Miles'ten depremzedelere destek ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı. Bu paylaşımının ardından bir açıklama yapan Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgedeki depremzedeler yararına gerçekleştirilecek herhangi bir konser etkinliğinde gönüllü olarak sahne alacağının sözünü verdi.
26.01.2020 Dünya
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip!
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip! Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı.
28.12.2019 Dünya
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Della Miles'tan örnek karar
Della Miles'tan örnek karar Türkiye'ye yerleştikten sonra Müslüman olan ve Türk halkının büyük sempatisini kazanan ABD'li sanatçı Della Miles, sanat dünyasına örnek olacak bir davranışa imza attı.
16.04.2019 Magazin
Türkçe öğrenecek
Türkçe öğrenecek Uluslararası Down Sendromu Federasyonu (UDF) tarafından hayata geçirilen ‘Down Şefler Türkiye Projesi’nin mezunları, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de diplomalarını aldı.
24.03.2019 Magazin
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu!
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu! ABD’li sanatçı Della Miles, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan katliamdan sonra konser görüşmesi için geldiği İstanbul’da Müslüman oldu.
19.03.2019 Magazin
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
25.09.2018 Kültür Sanat
Rock müziğine yeni bir  soluk Kent
Rock müziğine yeni bir soluk Kent Abdullah Bülbül ve Seçkin Ara’nın kurduğu Kent, “Geceyi Kaçırma” adlı yeni EP’lerini tamamlamanın heyecanını yaşıyor. Topluluk, pop ve rock çatısı altında modern şehrin insanlarına odaklanan yeni hikayeler anlatıyor. EP’de İlhan Şeşen şarkıları ve Della Miles düeti var.
3.03.2018 Magazin
Della Miles yılbaşında hem coştu hem de coşturdu!
Della Miles yılbaşında hem coştu hem de coşturdu! İzmir MaviBahçe AVYM'de düzenlenen yılbaşı etkinliğinde sahne olan Della Miles, şarkıları ve danslarıyla izleyicileri coşturdu.
1.01.2018 Kültür Sanat
Della Miles: Türklerden gördüğüm kibarlığı asla unutamam
Della Miles: Türklerden gördüğüm kibarlığı asla unutamam ABD'li sanatçı Miles, 'Sahnede ve sahne dışında Türk insanından gördüğüm kibarlığı asla unutamam. Burası çok güzel bir ülke ve buraya geldiğim için çok mutluyum.' dedi
20.03.2017 Magazin
Teoman'dan veda konseri
Teoman'dan veda konseri Türk rock müziğinin öncü isimlerinden Teoman, hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor
19.08.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Della Miles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki della miles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.