Delirten Hastalık

Delirten Hastalık

Son dakika delirten hastalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan delirten hastalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını delirten hastalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Delirten Hastalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan delirten hastalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 delirten hastalık haberi bulunmuştur. Tüm delirten hastalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum Diş ağrısı sandı ama bambaşka bir hastalık çıktı! Halk arasında delirten hastalık olarak biliniyor, hayatı kabusa çeviriyor. Antalya'da 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Feride Kandan'ın, yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılara neden olan 'Trigeminal Nevralji' nedeniyle hayatı altüst oldu. Kandan, “Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Yaşam
'Delirten hastalık' canından bezdirdi, Türkiye'de iyileşti! 'Kendimi balkondan atasım geliyordu'
'Delirten hastalık' canından bezdirdi, Türkiye'de iyileşti! 'Kendimi balkondan atasım geliyordu' Fransa'da yaşayan Mustafa Güney (64), halk arasında 'delirten hastalık' olarak bilinen trigeminal nevralji hastalığı nedeniyle yaşadığı şiddetli yüz ağrılarına dayanamayınca geldiği Türkiye'de 28 dişini birden çektirip, protez diş taktırdı. Ağrıları geçmeyen Güney, Fransa'da hastalığına çare bulamayınca geldiği İzmir'de olduğu ameliyatla sağlığına kavuştu.
17.01.2023 Sağlık
Diş ağrısı sanıp 6 sağlam dişini çektirdi, gerçek bambaşka çıktı! 'Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim'
Diş ağrısı sanıp 6 sağlam dişini çektirdi, gerçek bambaşka çıktı! 'Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim' Genellikle diş ağrısıyla karıştırılan ve halk arasında 'delirten hastalık' olarak bilinen trigeminal nevralji ile 18 yıldır boğuştuğunu bilmeyen Mehmet Selim Koçak (65), ağrıdan kurtulmak için tam 6 dişini çektirdi. Ağrıları nedeniyle zaman zaman bir şey yiyip içemeyen hasta, 'delirten hastalık' teşhisi konulmasıyla İzmir'de sağlığına kavuştu.
24.12.2021 Gündem
'Delirten hastalık'ta 5 dişinden oldu
'Delirten hastalık'ta 5 dişinden oldu İzmir'de Fahriye Varan (71), genellikle diş ağrısıyla karıştırılan ve 'delirten hastalık' olarak bilinen trigeminal nevralji nedeniyle 5 dişini çektirdi. Rahatsızlığın nörolojik olduğunu öğrenen Varan, geçirdiği operasyonla büyük acı veren ağrılarından kurtulup, sağlığına kavuştu.
25.11.2021 Sağlık
'Delirten hastalığa' yakalandı! Dişlerini beyazlatmak istemişti...
'Delirten hastalığa' yakalandı! Dişlerini beyazlatmak istemişti... ANTALYA'da, dişlerindeki lekelerden kurtulmak için operasyon geçiren Denizlili Sunay Öztürk (41), ardından çenesinde başlayan ağrı nedeniyle 32 dişini çektirmek zorunda kaldı. Ağrılarının geçmemesi üzerine yapılan kontrollerde Öztürk'e, 'delirten hastalık' olarak bilinen 'trigeminal nevralji' teşhisi kondu. Sinirleri kesilen ve yaklaşık 1.5 yıl önce Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi olan Öztürk, kullandığı ilaçların unutkanlığa yol açmaya başladığını iddia edip, "Beni bu duruma sokan dişçinin bile adını unuttum" dedi.
14.11.2019 Yaşam
Diş kabusunun ardından şimdi de unutkanlık!
Diş kabusunun ardından şimdi de unutkanlık! Antalya’da beyaz diş hayaliyle operasyona girip çenesindeki ağrıları yüzünden 32 dişini çektirmek zorunda kalan ve ‘delirten hastalık’ olarak bilinen 'trigeminal nevralji' teşhisiyle sinirleri kesilen Sunay Öztürk, yaklaşık 1.5 yıldır gördüğü tedavinin ardından kullandığı ilaçların kendisinde unutkanlık yapmaya başladığını söyledi. Öztürk, “Akrabalarımın adını, beni bu hale sokan dişçiyi dahi unuttum. Her şeyi unutuyorum ama çektiğim ağrıları unutamıyorum. Sersem gibi oldum” dedi.
14.11.2019 Yaşam
Umut Akyürek: Kızımızı her an kontrol ediyoruz
Umut Akyürek: Kızımızı her an kontrol ediyoruz Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına sanatçı Umut Akyürek konuk oldu.
13.02.2019 Magazin
"Delirten" hastalığın devasını Gülhane'de buldu
"Delirten" hastalığın devasını Gülhane'de buldu Beyazlatmak istediği dişlerinin tümünü kaybeden ve "delirten hastalık" adı verilen şiddetli ağrıları yüzünden yaşamına son verilmesini dahi isteyen Sunay Öztürk, Ankara'daki tedavisi sayesinde yaşama umutla bakıyor
19.07.2018 Sağlık
Beyaz diş hayaliyle  32 dişini kaybetti
Beyaz diş hayaliyle 32 dişini kaybetti Antalya’da beyaz diş hayaliyle girdiği operasyonlarda 32 dişini çektirmek zorunda kalan Sunay Öztürk (41), dinmeyen ağrıları nedeniyle çene operasyonu geçirecek.
9.06.2018 Yaşam
1,5 ayda bu hale geldi! 'Aynaya bakamıyorum'
1,5 ayda bu hale geldi! 'Aynaya bakamıyorum' Antalya’da dişlerini beyaz bir görünüme kavuşturmak için kaplama kararı alan 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Sunay Öztürk, işlem sonrası azı dişiyle başlayıp tüm dişlerini saran ağrılarını dindirmek için 1,5 ayda tüm dişlerini çektirdi. Buna rağmen ağrıları bir türlü dinmek bilmeyen Öztürk’e son olarak halk arasında ‘delirten hastalık’ diye bilinen ‘trigeminal nevralji’ teşhisi konuldu.
31.05.2018 Yaşam
Dişçiye dava açacağım
Dişçiye dava açacağım Diş tedavisi sonrası ‘delirten hastalık’ veya ‘intihar hastalığı’ olarak da bilinen ‘trigeminal nevralji’ teşhisi konulan şarkıcı Umut Akyürek önceki gün diş doktoruna dava açacağını açıkladı
12.04.2018 Magazin
Zahide Yetiş canlı yayında pot kırdı!
Zahide Yetiş canlı yayında pot kırdı! Sunucu Zahide Yetiş, canlı yayında delirten hastalığa yakalanan sanatçıyı karıştırdı
12.04.2018 Magazin
Umut Akyürek’i delirten hastalık!
Umut Akyürek’i delirten hastalık! Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’e ‘delirten hastalık’ veya ‘intihar hastalığı’ olarak da bilinen Trigeminal Nevralji teşhisi konuldu.
10.04.2018 Magazin
Umut Akyürek'e delirten hastalık teşhisi konuldu
Umut Akyürek'e delirten hastalık teşhisi konuldu Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek'e 'delirten hastalık' olarak da bilinen trigeminal nevralji teşhisi konulduğunu duyurdu.
10.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Delirten Hastalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki delirten hastalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.