Deli Aşk

Deli Aşk

Son dakika deli aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deli aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deli aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deli Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deli aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 deli aşk haberi bulunmuştur. Tüm deli aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Karı-koca bizi ekranda izlemeyi çok sevdiler
Karı-koca bizi ekranda izlemeyi çok sevdiler Damat Takımı’nda rol alan Pelin Akil Altan yeni filmiyle bir kez daha komedi yönünü gösterdi. Eşi Anıl Altan ile Çember dizisinde iki sevgiliyi canladıran Akil, “Başka bir dizide bizi yine partner olarak görebilirsiniz. Bizi böyle görmeyi sevdiler. Zoru başardık” diyor.
21.10.2017 Arşiv
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı!
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf merak konusu olmuştu. Gerçek ortaya çıktı...
28.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu!
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu! Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz hakkındaki suç duyurusunda bulundu.
29.03.2017 Magazin
'Deli Aşk' ekibine sıcak karşılama!
'Deli Aşk' ekibine sıcak karşılama! Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Deli Aşk' filminin oyuncuları, hafta sonu Adana ve Mersin’de seyircilerle buluştu.
20.03.2017 Kültür Sanat
Tayt yasağı
Tayt yasağı Ebru Şallı, büyük oğlu Beren’in taytlarına karıştığını söyleyerek “Özellikle okula giderken renkli tayt giymemi istemiyor.
17.03.2017 Magazin
Seyirciyle birlikte izlediler
Seyirciyle birlikte izlediler Cem Yılmaz’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı, vizyonda olan, ‘Deli Aşk’ filminin oyuncuları, önceki akşam Cinemaximum Akasya’da filmlerini izleyicilerle birlikte izlediler.
13.03.2017 Magazin
'Anne olduktan sonra daha da güzelleşti'
'Anne olduktan sonra daha da güzelleşti' Deli Aşk filmi cuma günü seyirciyle buluşan Pelin Akil, meslektaşı Tuba Büyüküstün'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
13.03.2017 Magazin
Aşkın en komik hali...
Aşkın en komik hali... Cem Yılmaz'ın yapımcısı olduğu Kaman Kardeşler'in yeni filmi Deli Aşk vizyona girdi. Filminde başrolleri paylaşan Emrah Kaman ve Şafak Pekdemir'le konuştuk...
10.03.2017 Arşiv
‘Ne rahatsız bir tipsin’
‘Ne rahatsız bir tipsin’ Cem Yılmaz, son dönemde sosyal medya çekişmeleri ile de gündemde. Ünlü komedyen Twitter hesabından kendisini sürekli reklam yaptığı için eleştiren takipçisine küfürlü bir yanıt verdi ve sosyal medyada olay oldu.
10.03.2017 Magazin
Cem Yılmaz küfürü bastı
Cem Yılmaz küfürü bastı Ünlü komedyen Cem Yılmaz kendisini eleştiren takipçisine küfür etti. İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımları...
10.03.2017 Magazin
Erkan zahmet etmesin!
Erkan zahmet etmesin! Cem Yılmaz, Erkan Petekkaya’nın “Cem’in filmlerini beğenmiyorum ama stand up gösterisi için önünde eğilirim” sözlerine “Gerek yok zahmet edip eğilmesin“ diye karşılık verdi.
9.03.2017 Magazin
Deli Aşk için kadın oldu
Deli Aşk için kadın oldu 10 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan “Deli Aşk”taki rolüyle usta oyuncu Zafer Algöz seyirciyi çok şaşırtacak
27.02.2017 Magazin
Cem Yılmaz bombayı patlatıyor
Cem Yılmaz bombayı patlatıyor Cem Yılmaz sevenlerine bir biletle 5 film izletmeye hazırlanıyor
16.02.2017 Magazin
Fragman sonunda yayında
Fragman sonunda yayında CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği, 10 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan Deli Aşk’ın fragmanı yayınlandı.
14.02.2017 Magazin
Deli Aşk Film Fragmanı
Deli Aşk Film Fragmanı Deli Aşk Film Fragmanı
14.02.2017 Sinema-Dizi
Afiş hazır
Afiş hazır Senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman'ın yazdığı Deli Aşk’ın afişi görücüye çıktı.
13.02.2017 Magazin
Deli Aşk'ın afişi yayınlandı!
Deli Aşk'ın afişi yayınlandı! 10 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan Deli Aşk’ın afişi yayınlandı.
13.02.2017 Kültür Sanat
İlk ve son filmim
İlk ve son filmim Hakan Altun önceki akşam Etiler’deydi...
25.01.2017 Magazin
Merakla bekleniyorlar
Merakla bekleniyorlar CMYLMZ Fikir Sanat&Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu geçtiğimiz yıl Kaçma Birader filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı komedi filmi “Deli Aşk”ın kısa tanıtımı yayınlandı.
24.01.2017 Magazin
Deli Aşk Filminin ilk Fragmanı
Deli Aşk Filminin ilk Fragmanı Deli Aşk Filminin ilk Fragmanı
16.01.2017 Sinema-Dizi
Adana çekimleri tamamlandı
Adana çekimleri tamamlandı CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği, 10 Mart 2017’de vizyona girecek komedi filmi Deli Aşk’ın Adana’daki çekimleri tamamlandı...
24.11.2016 Magazin
Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor!
Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor! Beyaz Show fenomenlerini sevindirecek haber geldi. Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show'un yayın tarihi ve program konukları açıklandı. İşte Beyaz Show yeni sezon detayları...
29.09.2021 Gündem
‘Deli Aşk’ geliyor
‘Deli Aşk’ geliyor Kaman Kardeşler’in yeni filmi ‘Deli Aşk’ın çekimleri Adana’da başladı...
9.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deli Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deli aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.