Del Potro

Del Potro

Son dakika Del Potro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Del Potro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Del Potro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Del Potro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan del potro gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 del potro haberi bulunmuştur. Tüm del potro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rafael Nadal, Çin'de yarışmayacak
Rafael Nadal, Çin'de yarışmayacak Tek erkeklerde dünya 1 numarası Rafael Nadal, sakatlığı nedeniyle gelecek ay Çin'de düzenlenecek turnuvalarda mücadele edemeyecek.
10.11.2021 Voleybol
Djokovic eski günlerine dönüyor
Djokovic eski günlerine dönüyor Kariyerinin 14'üncü grand slam şampiyonluğuna ABD Açık'ı kazanarak ulaşan Sırp tenisçi Novak Djokovic, yeniden forma girmenin mutluluğunu yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta şampiyon Djokovic
ABD Açık'ta şampiyon Djokovic ABD Açık'ta üçüncü kez zafere ulaşan Novak Djokovic, kariyerinin 14'üncü grand slam turnuvasını kazandı.
10.09.2018 Şampiy10
ABD Açık'ta Djokovic finalde!
ABD Açık'ta Djokovic finalde! Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek erkeklerde Arjantinli Juan Martin del Potro ile Sırp Novak Djokovic finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık'ta 3 favori elendi
Amerika Açık'ta 3 favori elendi Amerika Açık'ta favori tenisçilerden tek erkeklerde Zverev, tek kadınlarda ise Kerber ve Kvitova üçüncü turda elendi.
2.09.2018 Şampiy10
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Wimbledon'da yarı finalde
Nadal Wimbledon'da yarı finalde Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Rafael Nadal, zorlandığı maçta Juan Martin del Potro'yu 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer Wimbledon'a çeyrek finalde veda etti
Federer Wimbledon'a çeyrek finalde veda etti Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Kevin Anderson, 1 numaralı seribaşı Roger Federer'i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Del Potro çeyrek finalde
Del Potro çeyrek finalde Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da erkeklerin 5 numaralı seribaşı Juan Martin Del Potro, Gilles Simon'u 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal çeyrek finalde
Rafael Nadal çeyrek finalde Wimbledon Tenis Turnuvası'nın yedinci gününde tek erkeklerde dünya 1 numarası Rafael Nadal, Jiri Vesely'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep Wimbledon'a veda etti
Simona Halep Wimbledon'a veda etti Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Arjantinli Juan Martin Del Potro'yu 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, finalde Avusturyalı Dominic Thiem'in rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) dokuzuncu gününde, erkeklerde ve kadınlarda 1 numaralı seribaşları Rafael Nadal ve Simona Halep çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, Sharapova ile eşleşti
Serena Williams, Sharapova ile eşleşti Serena Williams, Alman Goerges'i 2-0 yenerek dördüncü turda Sharapova ile eşleşti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) beşinci gününde, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Simona Halep üçüncü tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta favoriler turladı
Fransa Açık'ta favoriler turladı Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) üçüncü gününde, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile tek kadınlarda Serena Williams, Garbine Muguruza ve Maria Sharapova ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer dünya 175'incisine yenildi
Federer dünya 175'incisine yenildi Miami Açık Tenis Turnuvası'nın 2. turunda dünya 175'incisi Kokkinakis'e yenilen 1 numaralı seribaşı Federer, 2014'ten beri ilk defa peş peşe 2 maç kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer'den sezonun 7. şampiyonluğu
Federer'den sezonun 7. şampiyonluğu Seyircisi önünde oynadığı İsviçre Salon Turnuvası'nda 8. kez mutlu sona ulaşan Federer, bu sezon teklerdeki 7. şampiyonluğunu elde etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer, Del Potro'ya elendi
Federer, Del Potro'ya elendi ABD Açık'ta İsviçreli raket Roger Federer, Arjantinli rakibi Del Potro'ya 3-1 yenilerek çeyrek finalde elendi. Del Potro, Rafael Nadal'ın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta Nadal yarı finalde
ABD Açık'ta Nadal yarı finalde ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı İspanyol Nadal, Rus rakibi Rublev'i 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erkeklerde favoriler turladı
Erkeklerde favoriler turladı Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) altıncı gününde son şampiyonlar Novak Djokovic ve Garbine Muguruza yoluna devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic finale yükseldi
Djokovic finale yükseldi Roma Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkekler ve tek kadınlarda finale yükselen isimler belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Del Potro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki del potro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.