Ramo Muhammed El Hamed eylem hazırlığındayken yakalandı! İçişleri duyurdu
Ramo Muhammed El Hamed eylem hazırlığındayken yakalandı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, silahlı terör örgütü DEAŞ’ın 31 Ağustos’ta eylem hazırlığındayken yakalanan sözde yargı sorumlusu, ‘Rami Remo’ kod adlı Ramo Muhammed El Hamed’in ifadesi doğrultusunda, Türkiye’de eylem yapma hazırlığında olan 4 DEAŞ’lının Suriye/Cerablus bölgesinde sınırı geçmeye çalışırken yakalandığını duyurdu.
7.09.2022 Gündem
Adana’da terör örgütü DEAŞ’a şafak operasyonu
Adana’da terör örgütü DEAŞ’a şafak operasyonu Adana’da terör örgütü DEAŞ'a yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonla çok sayıda kişi evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
27.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Biz, bu anlaşmayı rejimle yapmadık, ABD ile yaptık. Rejim eğer böyle bir yanlış yaparsa bizden cevabını alır" dedi. Görüşmede, bölgede 12 yeni gözlem noktası kurmayı planladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bölgeleri de harita üzerinde gösterdi.
18.10.2019 Siyaset