Davos Zirvesi

Davos Zirvesi

Son dakika davos zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davos zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davos zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davos Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davos zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 davos zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm davos zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi İklim kriziyle birlikte tüm dünyada görülme sıklığı ve şiddeti artan orman yangınlarıyla mücadele amacıyla yürütülen ve Koç Holding’in öncülük ettiği “FireAId” projesi, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Davos Zirvesi’nde örnek uygulama olarak gösterildi.
18.01.2023 Ekonomi
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı?
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? Davos Zirvesi başlıyor! Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi olarak yapılıyordu. 2 yılın ardından Davos Zirvesi olarak bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) devlet başkanlarının katılımı ile yeniden toplanacak. Peki, Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? İşte Davos Zirvesi programı!
22.05.2022 Ekonomi
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı!
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı! Her yıl ocak ayında İsviçre'de yapılan Dünya Ekonomik Forumu (Davos Zirvesi) 2021'de Singapur'da gerçekleştirilecek. Ancak, Davos toplantıları çevrimiçi olarak başladı. Davos toplantılarında özellikle virüsün sarstığı küresel siyaset ve ekonomi ortamı ve salgın sonrası yeni normal ile ilgili tartışmalar dikkatle izleniyor. Forumda bugün TSİ 15:00’da konuşacak olan Çin Devlet Başkanı Şi Jinping, Joe Biden’ın ABD Başkanlığına resmi olarak başlamasından sonra ilk defa kamuya açık bir konuşma gerçekleştirecek. Peki, Davos toplantıları başladı mı? Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dünya Ekonomik Forumu (WEF) hangi tarihte? İşte 2021 Davos Zirvesi ile ilgili merak edilenler...
25.01.2021 Ekonomi
2021 Dünya Ekonomik  Forumu Kovid-19 nedeniyle Singapur'da yapılacak
2021 Dünya Ekonomik Forumu Kovid-19 nedeniyle Singapur'da yapılacak Her yıl ocak ayında İsviçre'de yapılan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) (Davos Zirvesi), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 13-16 Mayıs 2021'de Singapur'da gerçekleştirilecek.
7.12.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: S-400 füze sistemleri NATO ile uyumlu olabilir
Bakan Çavuşoğlu: S-400 füze sistemleri NATO ile uyumlu olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin satın aldığı füzelerle ilgili "Rusya'nın S-400 hava savunma sistemi NATO ile uyum içinde olabilir, bu konuda bir çalışma grubu oluşturulmasına ihtiyaç var" dedi.
23.01.2020 Siyaset
Davos Zirvesi'nde kurulan "Türk Evi"ne katılımcılardan yoğun ilgi
Davos Zirvesi'nde kurulan "Türk Evi"ne katılımcılardan yoğun ilgi Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ Genel Müdürü Sönmez: "Çok dolu bir ajandamız var. Zirve bitimine kadar yabancı yatırımcılarla, diğer ülkelerin varlık fonlarıyla görüşeceğiz. Türk Evi'nin de katılımcılar arasında epey bir popüler olduğunu söyleyebilirim"
23.01.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar!
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Davos Zirvesi'nde bulunduğu açıklamalarda "TL'nin getirisinin öne çıktığı bir yılı geride bıraktık. 2020 yılı büyüme açısından önemli bir yıl olacak." dedi.
22.01.2020 Siyaset
Davos Zirvesi nedir? 2020 Davas Zirvesi’nde kimler katılıyor? Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) bul yıl ki teması ne?
Davos Zirvesi nedir? 2020 Davas Zirvesi’nde kimler katılıyor? Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) bul yıl ki teması ne? İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleştirilen 50'inci Dünya Ekonomik Forumu (WEF), 3 bin civarında iş insanı, siyasetçi, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisinin katılımıyla başladı. Davos Zirvesi’nin başlamasının ardından Google üzerinden ‘’Davos Zirvesi nedir, Davos Zirvesi’ne kimler katılıyor? Sorularına yanıt arandı.
21.01.2020 Gündem
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar...
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar... Davos Zirvesi'nde konuşan Greta Thunberg, "İklim değişikliği ile savaşmak adına hiçbir şey yapılmadı" ifadelerini kullandı.
21.01.2020 Dünya
BM Cemal Kaşıkçı raporunu açıkladı!
BM Cemal Kaşıkçı raporunu açıkladı! BM'nin gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti için hazırladığı raporda, "Öldürülmesi Suudi Arabistan devletinin sorumlu olduğu yargısız bir infazdır. Suudi Arabistan, diplomatik ayrıcalıkları suistimal etmesinden dolayı Türk Hükümeti'nden özür dilemeli" denildi.
19.06.2019 Dünya
MHP Lideri Bahçeli: Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilecek kudrettedir
MHP Lideri Bahçeli: Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilecek kudrettedir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'da sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
15.06.2019 Siyaset
Davos etkisiyle en büyük 100`den 83`ü düştü
Davos etkisiyle en büyük 100`den 83`ü düştü İsviçre`nin Davos kentinde 49`uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu`nda (WEF) kripto para birimleri piyasalarına ilişkin yapılan öngörülerin etkisiyle en yüksek hacimli 100 kripto para birimi arasından son 24 saatte 83`ü geriledi.
24.01.2019 Ekonomi
Davos zirvesi başladı!
Davos zirvesi başladı! İsviçrenin Davos kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), "Küreselleşme 4.0" ana temasıyla başladı. Davos'ta Türkiye'yi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ve çok sayıda iş adamı temsil ediyor.
22.01.2019 Ekonomi
İki ülkeden Türkiye'ye büyük destek!
İki ülkeden Türkiye'ye büyük destek! Lübnan ve Ürdün’ün en büyük tekstil firması Daragmeh Co., Türkiye’ye destek olmak amacıyla iki ülkede bulunan 30 mağazasında Türk parası ile satış yapma kararı aldı.
18.08.2018 Dünya
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
First Lady evi terk etti!
First Lady evi terk etti! Geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray İletişim Direktörü ile aşk yaşadığı iddialarıyla başı derde giren ABD Başkanı Trump'a bir şok daha... Trump'ın porno film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolarlık sus payı ödemesi yaptığı iddialarının gündeme gelmesiyle First Lady'nin Beyaz Saray'ı terk ettiği öne sürüldü.
27.01.2018 Dünya
Paranın patronları için Türkiye cazip ülke
Paranın patronları için Türkiye cazip ülke Davos Zirvesi’nde 40 dev şirketin CEO’suyla biraraya gelen Başbakan Yardımcısı Şimşek parayı yönetenlerin Türkiye’nin varlıklarını cazip bulduğunu belirterek, “Hava olumlu” dedi
26.01.2018 Ekonomi
ABD Başkanı Trump'a Davos'ta büyük şok!
ABD Başkanı Trump'a Davos'ta büyük şok! ABD Başkanı Donald Trump, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen 48. Dünya Ekonomik Forumu’ndaki (WEF) konuşmasında medyaya yönelik kullandığı "Edepsiz, alçak, saldırgan ve sahte" sözlerinin ardından izleyiciler tarafından yuhalandı
26.01.2018 Dünya
Aralarına kara kedi girdi
Aralarına kara kedi girdi Başkan Trump’ın eşi Melania ile 13’üncü evlilik yıl dönümleri nedeniyle sosyal medyada herhangi bir mesaj paylaşmaması, kamuoyunda ‘araları iyice bozuldu’ yorumlarına yol açtı.
25.01.2018 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan Filistin için şok sözler
ABD Başkanı Trump'tan Filistin için şok sözler ABD Başkanı Trump, Filistinlileri "saygısız" olarak nitelendirdi. Trump, İsrail'le masaya oturulmadığı sürece Filistin'e mali yardım verilmeyeceğini açıkladı
25.01.2018 Dünya
4 günlük maaşa bir ömür boyu
4 günlük maaşa bir ömür boyu Davos öncesi “Milyarder sayısı artıyor ama bu sevindirici değil, sistemin başarısızlığı” diyen Oxfam, en büyük 5 moda markasının genel müdürünün 4 günlük maaşının bir Bangladeşli tekstil işçisinin ömür boyu kazanabileceği ücrete denk geldiğine dikkat çekti
22.01.2018 Ekonomi
"Türkiye ve Rusya 'hassas' konuları görüşecek"
"Türkiye ve Rusya 'hassas' konuları görüşecek" Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Gruzdev, 18-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve Rusya’nın ilk kez resmi partnerlerinden biri olacağı 86. İzmir Enternasyonel Fuarı çerçevesinde Türkiye ile ‘hassas’ ekonomik konuları konuşmayı planladıklarını söyledi.
28.06.2017 Dünya
Elektrik böyle kesildi
Elektrik böyle kesildi ABD başkan yardımcısı sıfatıyla son kez Davos Zirvesi’ne katılan Joe Biden’ın konuşması sırasında, elektrikler kesildi. Üstelik tam da Biden ülkesinin ‘lider'liğini övdüğü sırada.
19.01.2017 Dünya
ABD’nin ‘lider'liğini engellediler!
ABD’nin ‘lider'liğini engellediler! ABD başkan yardımcısı sıfatıyla son kez Davos Zirvesi’ne katılan Joe Biden’ın konuşması sırasında, elektrikler kesildi. Üstelik tam da Biden ülkesinin ‘lider'liğini övdüğü sırada.
17.06.2021 Dünya
Mülteciler teknoloji ile uyum sağlayacak
Mülteciler teknoloji ile uyum sağlayacak Davos Zirvesi’nde konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Suriyeli mültecilerin eğitim ve iletişim alanlarındaki problemlerine çare olarak Turkcell’in geliştirdiği çözümleri anlattı, Suriyelilere yönelik ‘Merhaba Umut’ projesinin önemini vurguladı.
18.01.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Davos Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davos zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.