David Satterfield

David Satterfield

Son dakika David Satterfield haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan David Satterfield ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını David Satterfield haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Satterfield

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david satterfield gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 david satterfield haberi bulunmuştur. Tüm david satterfield haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin yeni büyükelçisi Flake, eşiyle kebap yedi
ABD'nin yeni büyükelçisi Flake, eşiyle kebap yedi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ve eşi Cheryl Flake, dün geldikleri kentte kebap yedi. Flake ve eşinin kebap yerken çekilen videosu, büyükelçiliğin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
8.01.2022 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Değişimin ayak seslerini uzun zamandır söyleyenim
İYİ Parti lideri Akşener: Değişimin ayak seslerini uzun zamandır söyleyenim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Barolar Birliği'nde genel başkan değişimi ile ilgili, "Değişimin ayak seslerini çok uzun zamandır söyleyenim ben. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah" dedi.
6.12.2021 Siyaset
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler… Jeff Flake'in Ankara Büyükelçiliği adaylığı, bugün Senato Genel Kurulunda yapılan sözlü oylamada kabul edildi. ABD Başkanı Biden, Temmuz 2021'de, Flake'i ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine aday göstermiş, Senato Dış İlişkiler Komitesi, 20 Ekim'de Flake'in adaylığını onaylayarak Senato Genel Kurulundaki nihai oylamanın önünü açmıştı. Senato'dan onay alan Flake'in, yakın zamanda ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'den görevi devralması bekleniyor. Peki, Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
27.10.2021 Gündem
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay!
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay! ABD Başkanı Joe Biden'ın ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği Jeff Flake, Senato Genel Kurulunda onaylandı. Peki, ABD Ankara Büyükelçisi Jeff Flake kimdir? İşte Jeff Flake hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem
Büyükelçilerin geri adım atmasının ardından ABD'den çok önemli Türkiye açıklaması
Büyükelçilerin geri adım atmasının ardından ABD'den çok önemli Türkiye açıklaması Son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price, büyükelçilerin Osman Kavala çıkışından geri adım atmalarının ardından yaptığı açıklamada, "Mevcut büyükelçi görev süresi boyunca Türkiye'de kalacak. Türkiye ile birçok konuda ortak çıkarlarımız olduğunu biliyoruz" ifadeleri kullanıldı
25.10.2021 Dünya
Türkiye yarın karar verecek! Sözde soykırım açıklaması...
Türkiye yarın karar verecek! Sözde soykırım açıklaması... ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları hakkındaki sözde soykırım nitelemesi üzerine Türkiye'den tepkiler art arda geldi. Açıklama sonrası Türkiye'nin atacağı adımlar merakla bekleniyor.
25.04.2021 Siyaset
ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Joe Biden’ın 1915 olaylarıyla ilgili skandal açıklaması nedeniyle Dışişleri'ne çağrılan ABD Büyükelçisi Satterfield'a Türkiye'nin tepkisi iletildi.
24.04.2021 Gündem
ABD Büyükelçisi’nden flaş S-400 açıklaması
ABD Büyükelçisi’nden flaş S-400 açıklaması ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield Türk gazetecilere konuştu. İki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirdi. Büyükelçi Satterfield, "Görüş birliği olduğumuz konular ayrılıklardan fazla" açıklamasında bulundu. Büyükelçi açıklamalarında S-400 gerilimiyle ilgili ayrı bir başlık açarak önemli mesajlar verdi. Satterfield, "Türkiye'nin elinde S-400 yok" diyebilmeliyiz" dedi.
19.03.2021 Gündem
ABD'den Türkiye açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz
ABD'den Türkiye açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, ABD donanmasına ait Arleigh Burke sınıfı güdümlü füze destroyeri USS Donald Cook ve Amerikan füze atar savaş gemisi USS Porter'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Karadeniz'de tatbikat yapmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Ortak tatbikatlar, güçlü güvenlik ortaklığımızı sağlamlaştırmaktadır" dedi
11.02.2021 Gündem
ABD'den flaş S-400 açıklaması! 'Mümkün olmazsa...'
ABD'den flaş S-400 açıklaması! 'Mümkün olmazsa...' ABD Büyükelçisi Satterfield yaptığı açıklamada, "S-400 sorununun çözülebilmesini umuyoruz. Mümkün olmazsa, yaptırımlardan etkilenmeyen alanlara odaklanmaya devam edeceğiz" dedi.
5.02.2021 Dünya
ABD'den kritik 'Türkiye' açıklaması: Bağları güçlendirmek istiyoruz
ABD'den kritik 'Türkiye' açıklaması: Bağları güçlendirmek istiyoruz ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, ABD'nin Türkiye ile arasındaki köklü ve başarılı ticari ilişkilere olan bağlılığını sürdürdüğünü ve ilerlemenin umut edilen hızda gerçekleşmediğini ve daha yapılması gereken çok iş olduğunu belirten Satterfield, "Bu yıl, Ticaret Bakanı Sayın (Ruhsar) Pekcan ve Hazine ve Maliye Bakanı Sayın (Lütfi) Elvan ile bu konuda (ekonomik alanda ilerleme) birlikte çalışmayı arzu ediyoruz." vurgusunda bulundu.
3.02.2021 Ekonomi
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Philip Reeker, Doğu Akdeniz'de yükselen gerilimin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında varılan diyalog kararını övdü.
3.10.2020 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Kararlıyız
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Kararlıyız ABD İhracat-İthalat Bankası (EXIM Bank) Yönetim Kurulu Üyesi Spencer Bachus, ABD'nin Türkiye ile ticari ilişkilerini geliştirmeye kararlı olduğunu ifade etti.
23.09.2020 Dünya
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığı ziyaret eden ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
27.08.2020 Siyaset
Türkiye'den dış politikada dengeleri değiştiren hamleler
Türkiye'den dış politikada dengeleri değiştiren hamleler Türkiye pandemi sonrası normalleşme sürecinde dış politikada hızlı bir trafik işletiyor. Son dönemde, Yunanistan, Fransa, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır’ın Türkiye’ye karşı attığı adımlara Türkiye, “Sahada ve masada kazanım” stratejisi kapsamında Asya, Afrika, Ortadoğu ve Balkanlar’da diplomatik, askeri, siyasi alanlarda dikkat çekici hamleleriyle karşılık veriyor.
2.08.2020 Gündem
ABD Büyükelçisi Satterfield, Ayasofya'nın ardından Rüstempaşa Camii'ni gezdi
ABD Büyükelçisi Satterfield, Ayasofya'nın ardından Rüstempaşa Camii'ni gezdi ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield, Ayasofya Camii'ne geldi.
29.07.2020 Gündem
Türkiye'nin yardımları 4 kıtaya yayıldı! 'Minnettarız'
Türkiye'nin yardımları 4 kıtaya yayıldı! 'Minnettarız' Dört kıtadaki ülkelere ‘süper güç-fakir’ fark etmeksizin yardım elini uzatan Türkiye, corona virüs salgınında en insani tutum gösteren ülke olarak öne çıktı. Avrupa Birliği’nden, ABD’den ve Birleşmiş Milletler’den "Yardımlarınıza teşekkürler, minnettarız" açıklamaları geldi.
1.05.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli İdlib görüşmesi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli İdlib görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ve ABD ilişkilerindeki görüş farklılıklarına rağmen, iki ülke arasında iş birliği için her zaman alan olduğunu vurguladı.
30.04.2020 Gündem
ABD'den Türkiye'ye teşekkür
ABD'den Türkiye'ye teşekkür ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, ABD vatandaşlarına verdiği mesajda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aldığı önlemler için Türk hükümetine teşekkür etti.
24.03.2020 Gündem
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz ABD Başkanı Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey "Türkiye'ye mühimmat sağlamak istiyoruz" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği ise, Türkiye'nin hava savunma sistemi talebinin incelendiğini açıkladı.
3.03.2020 Dünya
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti
Bakan Akar, Jeffrey ve Satterfield'i kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
2.03.2020 Gündem
Bakan Akar'dan kritik görüşme!
Bakan Akar'dan kritik görüşme! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield ve ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey’i kabul etti.
10.01.2020 Gündem
Skandal tasarı sonrası ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Skandal tasarı sonrası ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı ABD Büyükelçisi Satterfield, ABD Senatosu’nun 1915 olaylarıyla ilgili aldığı karara karşı Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
13.12.2019 Dünya
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Dışişleri Bakanlığı, ABD Temsilciler Meclisi'nde oylanan yasa tasarılarıyla ilgili ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'ın bakanlığa çağrıldığını açıkladı.
30.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mike Pence görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mike Pence görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i kabulü sona erdi. Erdoğan ve Pence'in başkanlık ettiği heyetler arası görüşme de sona erdi. İki toplantı 4 saat 20 dakika sürdü.
17.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

David Satterfield ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david satterfield haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.