Dasha Zhukova

Dasha Zhukova

Son dakika Dasha Zhukova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dasha Zhukova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dasha Zhukova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dasha Zhukova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dasha zhukova gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 dasha zhukova haberi bulunmuştur. Tüm dasha zhukova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihteki en büyük nafakayı ödeyecek!
Tarihteki en büyük nafakayı ödeyecek! Dünyaca ünlü iş adamı Roman Abramovich ile üçüncü eşi Dasha Zhukova boşanıyor. 8 milyar euro'luk servetiyle dünyanın en zenginlerinden olan Abromovich'in, tarihteki en yüklü nafakayı ödeyeceği iddia edildi.
8.08.2017 Magazin
Abramoviç’in sevgilisi Leo’nun kollarında
Abramoviç’in sevgilisi Leo’nun kollarında Dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramoviç’in sevgilisi Dasha Zhukova’nın Leonardo DiCaprio ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı
18.12.2014 Dünya
1.2 milyarlık yatla geldiler
1.2 milyarlık yatla geldiler Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç’in Rus sevgilisi 33 yaşındaki Dasha Zhukova, özel bir jet ile dün sabah Bodrum’a geldi...
4.10.2014 Magazin
O fotoğrafa cevap!
O fotoğrafa cevap! Rus sanatçı fotoğrafı tersine çevirdi.
26.01.2014 Arşiv
O fotoğraf için özür diledi!
O fotoğraf için özür diledi! Milyarderin sevgilisi tüm dünyada şimşekleri üzerine çekmişti...
24.01.2014 Dünya
Olay yaratan poz!
Olay yaratan poz! Rus milyarder Abramoviç'in sevgilisi blogunda bu fotoğrafı paylaştı
22.01.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dasha Zhukova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dasha zhukova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.