Darth Vader

Darth Vader

Son dakika Darth Vader haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Darth Vader ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Darth Vader haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darth Vader

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darth vader gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 darth vader haberi bulunmuştur. Tüm darth vader haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor'
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor' Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer alıyor. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Televizyon
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı Cadılar Bayramı yalnızca Dünya’da değil, uzayda da ilginç kutlamalara sahne oluyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) görev alan mürettebat, her yıl 31 Ekim’de Dünya’da düzenlenen kostümlü kutlamalardan eksik kalmıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı! Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader rolüne hayat veren İngiliz oyuncu David Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti. Peki, David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
30.11.2020 Gündem
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader'a hayat veren oyuncu David Prowse 85 yaşında vefat etti.
29.11.2020 Magazin
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
Son Jedi evreni kurtaracak mı?
Son Jedi evreni kurtaracak mı? 40’ıncı yılını kutlayan Star Wars evreninin yeni ve sekizinci filmi “Star Wars: Son Jedi” bu hafta vizyona girdi. Serinin en uzun filminde Luke Skywalker ve Rey önderliğindeki asilerin direnişini izleyeceğiz.
15.12.2017 Arşiv
Altın maskesi 1.4 milyon $
Altın maskesi 1.4 milyon $ Japon kuyumculuk şirketi Ginza Tanaka, Star Wars (Yıldız Savaşları) karakteri Darth Vader’ın som altından yapılan maskesini 1.4 milyon dolardan satışa çıkardı.
26.04.2017 Dünya
Trump'ın baş stratejisti: Medya çenesini kapamalı
Trump'ın baş stratejisti: Medya çenesini kapamalı ABD Başkanı Trump’ın kendisini Darth Vader’a benzeten başstratejisti Bannon, Amerikan medyasının ‘muhalefet partisi’ gibi davrandığı iddia ederek “Çenelerini kapalı tutmalılar” dedi.
17.06.2021 Dünya
Galaksi prensesini kaybetti!
Galaksi prensesini kaybetti! Star Wars serilerinde Prenses Leia karakterini canlandıran 60 yaşındaki ABD’li oyuncu Carrie Fisher, geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede hayatını kaybetti. Fisher’in ölüm haberi hayranlarını yasa boğdu
28.12.2016 Magazin
Rogue One Star Wars Gücün adı var kendisi yok
Rogue One Star Wars Gücün adı var kendisi yok Star Wars serisinin yeni filmi ‘Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi” vizyona girdi. Ana hikayeye sadık kalan filmde adrenalin bir an olsun azalmıyor. Ancak “güç” felsefesinin ve karakterlerin derinlikten yoksun olması senaryoyu gölgede bırakıyor
15.12.2016 Arşiv
Trump'ın başdanışmanı: 50 yıl biz yöneteceğiz
Trump'ın başdanışmanı: 50 yıl biz yöneteceğiz ABD'de başkan seçilen Cumhuriyetçi Donald Trump'ın başdanışmanı Steve Barron çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.11.2016 Dünya
Yıldız filosu maceraya devam ediyor...
Yıldız filosu maceraya devam ediyor... Bu haftanın en iddialı yapımı “Star Trek - Sonsuzluk”, “Atılgan” mürettebatının yeni düşmanı, isyancı “Krall”la savaşını ele alıyor
28.08.2016 Arşiv
Darth Vader ALi
Darth Vader ALi Oyuncu Bergüzar Korel, oğlu Ali ile Zorlu AVM’deydi...
24.04.2016 Magazin
Korkunun böylesi!
Korkunun böylesi! Birleşik Krallık’ta, güvenlik gerekçesiyle ‘Yıldız Savaşları (Star Wars)’ filminde salona maske ve ışın kılıçları getirilmesi yasaklandı.
16.12.2015 Dünya
Vodafone Star Wars hamlesi!
Vodafone Star Wars hamlesi! Vodafone Türkiye’nin gençlik markası Vodafone FreeZone, tüm dünyada merakla beklenen ve Türkiye’de 17 Aralık’ta vizyona girecek “Star Wars: Güç Uyanıyor” filmi için Vodafone FreeZone’lulara özel “Star Wars” çekiliş kampanyası ve sürpriz hediyeler dahil pek çok ayrıcalık sunacak.
16.12.2015 Ekonomi
Işın kılıçları çekildi, nefesinizi tutun!
Işın kılıçları çekildi, nefesinizi tutun! Tüm dünyada büyük hayran kitlelerine sahip Star Wars serisinin yeni filmi 'Star Wars: Güç Uyanıyor' 17 Aralık Perşembe günü vizyona girecek. Yeni filmin fragmanı yayınlandığı gün 120 milyon kişi tarafından izlendi vizyon öncesi birçok marka, filmden ilham alarak hazırladığı ürünleri piyasaya sundu.
11.12.2015 Arşiv
Darth Vader Edition PS4 Kontrolcüsü Satışa Çıkıyor
Darth Vader Edition PS4 Kontrolcüsü Satışa Çıkıyor Darth Vader Temalı PS4 Kontrolcüsü Satışa Çıkıyor
11.11.2015 Bilim ve Teknoloji
2 polisin şehit olduğu IŞİD villalarından çarpıcı detaylar
2 polisin şehit olduğu IŞİD villalarından çarpıcı detaylar IŞİD’cilerin villaları evleneceklerini belirterek kiraladıkları, dikkat çekmemek için sakallarını kestikleri ve taşınırken villanın etrafına branda çektikleri ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Twitter'da rezil oldu!
Twitter'da rezil oldu! Amerikalı milyoner Donald Trump Twitter'da paylaştığı fotoğraf yüzünden rezil oldu.
1.10.2014 Dünya
Ulan İstanbul bu hafta çok renkli
Ulan İstanbul bu hafta çok renkli Ulan İstanbul'da Maskeli çete işbaşında! Ulan İstanbul’da Kandemir’in çetesi kılıktan kılığa giriyor! Yeni bölümde şok eden bir kurtarma operasyonu gündeme bomba gibi düştü. Ulan İstanbul son bölüm ve yeni bölüm tüm ayrıntılar haberimizde...
15.09.2014 Arşiv
Darth Vader Ukrayna Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday!
Darth Vader Ukrayna Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday! Daha önce Ukrayna'daki eylemlerde görünerek haberlere konu olan Darth Vader, Ukrayna Cumhurbaşkanlı seçimleri için adaylığını açıkladı.
30.03.2014 Dünya
Tunus Star Wars hayranlarını bekliyor
Tunus Star Wars hayranlarını bekliyor Bir zamanlar filmin hayranlarının kutsal mekanıydı...
29.01.2014 Dünya
Darth Vader toprak talep etti
Darth Vader toprak talep etti Yıldız Savaşları’nın kahramanı Darth Vader, Ukrayna’da toprak talep ediyor
18.11.2011 Dünya
Star Wars dehşeti!
Star Wars dehşeti! Hayranı olduğu Star Wars kahramanlarına ait oyuncaklarını kıran eşini öldürdü
3.11.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Darth Vader ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darth vader haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.