Yıldız Savaşları

Yıldız Savaşları

Son dakika Yıldız Savaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıldız Savaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıldız Savaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Savaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız savaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 yıldız savaşları haberi bulunmuştur. Tüm yıldız savaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor'
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor' Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer alıyor. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Televizyon
Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisine büyük sürpriz
Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisine büyük sürpriz Spor Toto Süper Lig'de 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, ligin 18'inci haftasındaki derbi karşılaşmasında yarın saat 19.00'da Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
7.01.2023 Galatasaray
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yıldız savaşları: Icardi, Batshuayi, Gomis, Valencia, King
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yıldız savaşları: Icardi, Batshuayi, Gomis, Valencia, King Sezonun kaderine etki edecek derbi öncesi hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın hücum gücü dikkat çekiyor. Icardi, Batshuayi, Gomis, Valencia, King gibi Avrupa çapında isim yapmış forvetler Kadıköy’deki dev maçın heyecanını artırıyor.
7.01.2023 Fenerbahçe
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Rusya'dan bomba hamle! Dünyadan saklanan yeni silah ortaya çıktı
Rusya'dan bomba hamle! Dünyadan saklanan yeni silah ortaya çıktı Rusya , nükleer bombaları ve uyduları vurmak için tasarladığı ve şimdiye kadar sır gibi saklanan 'yıldız savaşları' füzesini hizmete soktu. Füzenin test aşamalarını paylaşan güvenlik kaynaklarını yeni silahlarını 'kesinlikle rakipsiz' olarak tanımlıyor.
29.12.2021 Dünya
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
İstanbul semalarında gizemli ışıklar! Herkes merak ediyordu
İstanbul semalarında gizemli ışıklar! Herkes merak ediyordu stanbul'da akşam saatlerinde gökyüzünde beliren sıralı ışıklar merak uyandırdı. Işıkları kaydeden çok sayıda kişi görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da, sosyal medya hesabından Tübitak Ulusal Gözlemevi tarafından çekilen Starlink Leo Uyduları güneş paneli parlamasını paylaştı.
6.05.2021 Gündem
SpaceX 'Yıldız Savaşları Günü'nde 60 Starlink uydusunu uzaya yolladı
SpaceX 'Yıldız Savaşları Günü'nde 60 Starlink uydusunu uzaya yolladı ABD'li roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, "Yıldız Savaşları Günü" olarak kutlanan 4 Mayıs'ta, Starlink internet uydu ağının parçası olan 60 iletişim uydusunu uzaya gönderdi.
5.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme!
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme! Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk tartışmasında tansiyon yükseliyor. Aziz Yıldırım’ı arayarak 1959’dan önceki şampiyonluklarla ilgili olarak daha evvel başvuruda bulunup bulunmadıklarını soran Nihat Özdemir şu anda Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul semt takımı Yeşildirek’in talebini de aktardı. Bafra Gençlik Spor’un da TFF’ye başvurduğu öğrenildi.
3.04.2021 Galatasaray
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava...
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava... Epic Games'in geçtiğimiz günlerde bedava dağıttığı popüler oyun Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a ilgi büyük oldu. 270 TL'ye Steam üzerinden satılan, ancak kısa süreliğine ücretsiz olan oyunu 19 milyon kullanıcı ücretsiz indirdi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı!
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı! Epic Games'ten beklenen açıklama geldi. Her hafta verdiği bedava oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Epic Games, gelecek hafta hangi oyunun fiyatını sıfırlayacağını paylaştı. Bu hafta ücretsiz olarak oyunculara sunulan oyun ise Crying Suns olmuştu.
8.01.2021 Bilim ve Teknoloji
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı! Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader rolüne hayat veren İngiliz oyuncu David Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti. Peki, David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
30.11.2020 Gündem
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader'a hayat veren oyuncu David Prowse 85 yaşında vefat etti.
29.11.2020 Magazin
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir?
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü, Star Wars hayranları tarafından kutlanan gayri resmi bir gündür. Star Wars hayranları 4 Mayıs sosyal medya hesapları üzerinden bu günü mesajlarla paylaşır. Star Wars hayranları gayrı resmi olarak 4 Mayıs günün Dünya Star Wars günü olarak kutlanır. Peki, 4 Mayıs neden Star Wars günü?
4.05.2020 Gündem
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü "Star Wars" (Yıldız Savaşları) film serisi aktörlerinden Andrew Jack, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İngiltere'de hayatını kaybetti.
1.04.2020 Dünya
Game of Thrones ekibi HBO'dan ayrılıyor
Game of Thrones ekibi HBO'dan ayrılıyor Yapımın yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss'in yeni adresleri Netflix, Amazon ya da Disney olabilir.
26.07.2019 Televizyon
EURO U21'de yıldız savaşları!
EURO U21'de yıldız savaşları! Avrupa futbolunun prestijli turnuvalarından biri olan U21 Avrupa Şampiyonası büyük bir heyecan yarattı. Luka Jovic, Moise Kean, Federico Chiesa ve Phil Foden başta olmak üzere birçok önemli yıldızın olmasıyla kupa farklı bir havada başladı.
18.06.2019 Futbol
Star Wars'un yıldız oyuncusu Peter Mayhew hayatını kaybetti
Star Wars'un yıldız oyuncusu Peter Mayhew hayatını kaybetti Star Wars (Yıldız Savaşları) adlı yapımda canlandırdığı Chewbacca karakteri ile tanınan ABD'li oyuncu Peter Mayhew hayatını kaybetti.
3.05.2019 Dünya
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip...
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip... Yaklaşık bir asırlık Disney şirketi, bu deneyimini yeni teknolojiyle birleştirebilir mi?
12.04.2019 Bilim ve Teknoloji
En pahalı ceket Han Solo’da
En pahalı ceket Han Solo’da En büyük film dekorları müzayedelerinden biri önümüzdeki ay Londra’da gerçekleşecek. Müzayedenin en önemli parçası ise Star Wars’da (Yıldız Savaşları) Harrison Ford tarafından giyilen ceket. Ceketin 1 milyon Sterlin’e (6.6 milyon TL) alıcı bulması bekleniyor
2.08.2018 Magazin
100 milyon dolar!
100 milyon dolar! Fortnite adlı bilgisayar oyunu dünyada olduğu kadar Türkiye’de de popüler hale geldi. Bedava indirilen Fortnite 45 milyon oyuncuyu çekmeyi başardı.
9.06.2018 Dünya
Chloe'den Serdar Ortaç'a: Dünyaya karşı biz aşkım
Chloe'den Serdar Ortaç'a: Dünyaya karşı biz aşkım İki hafta önce Miami'ye giden ve buradan paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Chloe bu iddialara inat Instagram hesabından eşine seslendi.
20.04.2018 Magazin
Prenslerin yıldız savaşı
Prenslerin yıldız savaşı İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Prens Harry ve Cambridge Dükü Prens William, ‘Star Wars’ (Yıldız Savaşları) serisinin son filmi ‘Stars Wars: The Last Jedi’nin Avrupa galasına katıldı
13.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Savaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız savaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.