Daria Kyryliuk

Daria Kyryliuk

Son dakika Daria Kyryliuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daria Kyryliuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daria Kyryliuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daria Kyryliuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daria kyryliuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 daria kyryliuk haberi bulunmuştur. Tüm daria kyryliuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye günlerce bu olayı konuştu! Ukraynalı mankenden şaşırtan karar
Türkiye günlerce bu olayı konuştu! Ukraynalı mankenden şaşırtan karar Ukraynalı manken Daria Kyryliuk ve arkadaşları, geçen yaz Çeşme Dalyan'daki bir mekanda, 'Gittiğim plajda dayak yedim' iddiasında bulundu. Plaj işletmecisi iddiayı şiddetle reddederken olay karşılıklı suçlamalarla kaosa dönüştü. Türkiye'nin günlerce konuştuğu bu gelişmenin ardından polis, jandarma ve savcılık olayı mercek altına aldı. Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada önceki gün flaş bir gelişme yaşandı.
13.12.2020 Gündem
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk davasında flaş karar!
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk davasında flaş karar! Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, saldırıya uğradığı iddiasıyla Çeşme’deki The Beach of Momo görevlilerinden şikayetçi olmuştu. Top model, şaşırtıcı şekilde şikayetinden vazgeçince savcılık da dosyayı kapattı.
12.12.2020 Yaşam
Yalan ortaya çıktı! Ukraynalı model Daria Kyryliuk o partide virüs kaptı
Yalan ortaya çıktı! Ukraynalı model Daria Kyryliuk o partide virüs kaptı Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ‘Evimdeki partide kimse corona virüse yakalanmadı’ demişti. Partiye giden Ukraynalı model Daria Kyryliuk ise Marcus’un yalanını ortaya çıkardı. Sevgilisiyle kendisinin corona virüse yakalandığını itiraf eden model, ‘Aynı partideki daha birçok kişinin de test sonucu pozitif çıktı’ dedi.
19.09.2020 Magazin
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Clup’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları hazırlandı. İki raporda da incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde Kyryliuk’un arkadaşları tarafından darp edilmediğine yer verildi.
4.09.2020 Gündem
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Clup’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları hazırlandı. İki raporda da incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde Kyryliuk’un arkadaşları tarafından darp edilmediğine yer verildi.
4.09.2020 Gündem
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı darp iddialarında görgü tanıkları anne Figen Civan ile oğlu Beytürk Kirezlik, CNN TÜRK canlı yayınında yaşadıklarını anlattı. Daria Kyryliuk'ın birlikte olduğu grubun kendilerine hakaret ve küfürler savurduğunu söyleyen görgü tanıkları, o gece model Kyryliuk'ın hiçbir şeyinin olmadığını söylediler. Anne Figen Civan, "Ertesi gün çıkan haberlere ben gerçekten çok şaşırdım." ifadelerini kullandı.
10.08.2020 Gündem
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...'
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...' İzmir Çeşme'de eğlence mekanında dövüldüğünü öne süren Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı Baran Güneş savcılıkta verdikleri ifadede olayı ayrıntılarıyla anlattı.
6.08.2020 Gündem
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey Çeşme'de darp edildiği iddia edilen top model Daria Kyryliuk olayında sular durulmuyor. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görevden alınması sonrası ortaya atılan iddialara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cevap verdi.
6.08.2020 Gündem
Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildi
Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildi Ukraynalı kadına darp olayı ile ilgili Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildiği öğrenildi.
5.08.2020 Gündem
Bakan Ersoy: Çeşme'de kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum
Bakan Ersoy: Çeşme'de kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İzmir'in Çeşme ilçesinde Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve beraberindeki grubun darbedildiğine ilişkin, "Turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum" dedi.
3.08.2020 Gündem
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları iddiaya göre, İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir sahil plajında yer alan beach club güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darbedildi. Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.
3.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Daria Kyryliuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daria kyryliuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.