Darbe Komisyonu

Darbe Komisyonu

Son dakika darbe komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darbe komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darbe komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darbe Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darbe komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.144 darbe komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm darbe komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Şentop: Bir tezkere geleceğini biliyoruz!
TBMM Başkanı Şentop: Bir tezkere geleceğini biliyoruz! TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Libya’ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi ile ilgili, "Bu tezkerenin Meclis'e geleceğini söyledi Sayın Cumhurbaşkanı. Bir tezkere geleceğini biliyoruz. Ancak, henüz gelen bir tezkere yok" dedi.
27.12.2019 Siyaset
Vali: Bilgi vermediler
Vali: Bilgi vermediler Darbe girişiminde 2. Ordu Komutanlığı’nda yaşananlara ilişkin davada dönemin Malatya Valisi Toprak, “Hiçbir şekilde bize bilgi verilmedi, gizlendi” diyerek tutuklu eski komutanlar Adem Huduti ile Avni Angun’u işaret etti
22.02.2018 Gündem
Terfilerde Balyoz ve 15 Temmuz izleri
Terfilerde Balyoz ve 15 Temmuz izleri Özel Kuvvetler Komutanı olarak 15 Temmuz’da kritik müdahalelerde bulunan Korgeneral Aksakallı Çanakkale’deki 2. Kolordu’ya atanırken, genel olarak görevlendirmelerde eski Balyoz sanıklarının ve darbecilerle mücadele eden generallerin isimleri dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Akaydın: FETÖ’yü aklamaya çalışmadım
Akaydın: FETÖ’yü aklamaya çalışmadım Akaydın darbe girişiminde yaşananlarla ilgili, “O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum” sözlerine yönelik tepkilere yanıt verdi.
8.08.2017 Siyaset
Darbeciler istihbarat kursu almış
Darbeciler istihbarat kursu almış FETÖ’nün darbe girişiminin ardından TSK ile ilişiği kesilen general, amiral ve albayların profili çıkarıldı. Rapora göre komutanların büyük çoğunluğu 1993 ve 1994 mezunu. Darbeci komutanların çoğu, personel istihbarat kursları aldı. Yurtdışında görev yapanlar da çoğunlukta.
29.09.2021 Gündem
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu Darbe teşebbüsünün yıl dönümünde sabaha karşı bombalara hedef olan Meclis’te ‘15 Temmuz’ oturumu yapıldı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, oturumu CHP’li Özel ile ilgili bir anı anlatarak “Bir yumruk olabiliriz. 15 Temmuz bunun ispatıdır” temennisiyle başlattı
29.09.2021 Gündem
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş: Kontrollü demek akla ziyan bir iş
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş: Kontrollü demek akla ziyan bir iş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, CHP ve MHP’nin darbe komisyonu raporuna koyduğu muhalefet şerhini eleştirdi. CHP raporundaki ifadeler için “Kontrollü demek akla ziyan bir iştir” dedi
29.09.2021 Gündem
Eski Tuğgeneral Evrim konuştu
Eski Tuğgeneral Evrim konuştu Genelkurmay Başkanı Akar'ı Gülen'le görüştürmek istediği iddia edilen sanık eski Tuğgeneral Evrim konuştu
29.09.2021 Gündem
FETÖ yeniden sızmaya çalışıyor!
FETÖ yeniden sızmaya çalışıyor! MİT'in Meclis 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'na gönderdiği raporda FETÖ'nün devlete sızmak için yeni yöntemler uygulayabileceği uyarısı yer aldı.
29.09.2021 Gündem
‘Yalan makinesi ile temizlik yapıldı’
‘Yalan makinesi ile temizlik yapıldı’ Darbe Komisyonu’nun hazırladığı raporun en önemli bölümünü MİT’e sorulan sorular oluşturuyor.
29.09.2021 Gündem
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te!
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te! MİT'in 15 Temmuz darbe girişimi raporu Meclis Komisyonu'na ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay ve MİT'ten yanıt bekleniyor
Genelkurmay ve MİT'ten yanıt bekleniyor 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Genelkurmay ve MİT'ten bir kez daha bilgi istendi. Darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak üzere kurulan komisyon FETÖ ile ilgili kapsamlı raporlar sundu
29.09.2021 Gündem
Halisdemir davasında ara karar açıklandı
Halisdemir davasında ara karar açıklandı Halisdemir davasında açıklanan ara kararda, tüm sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten darbe komisyonuna yanıt
Gökçek'ten darbe komisyonuna yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Eski milletvekili Bülent Arınç'ın söylediği gibi 'parsel parsel' bir satış söz konusu değildir. Bu konuda değişik kişi ve kuruluşlar savcılığa müracaat etmiş ve hakkımda savcılık tarafından soruşturma yapılmıştır. Bu soruşturmanın sonucunda söylenenlerin asılsız olduğu ortaya çıkmış ve hakkımda takipsizlik kararı verilmiştir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu'ndan komisyonu yanıt
Davutoğlu'ndan komisyonu yanıt Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Darbe Komisyonu'na 71 sayfalık yanıt gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika: Abdullah Gül'den Darbe Komisyonu'na yanıt
Son Dakika: Abdullah Gül'den Darbe Komisyonu'na yanıt Abdullah Gül Darbe Komisyonu'na, "İfadeye çağrılan MİT Müsteşarı'na tek sahip çıkan bendim. Ne bu terör örgütüyle ne lideriyle bir ilişkim olmadı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik Darbe Komisyonu'nun çalışmalarının tamamlanmasının ardından Komisyon Başkanı Reşat Petek açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Hayati Yazıcı: Hakan Fidan çağırılmalı
Hayati Yazıcı: Hakan Fidan çağırılmalı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalar yaptı
29.09.2021 Gündem
Teröristbaşı Gülen böyle kaçmış
Teröristbaşı Gülen böyle kaçmış Darbe Komisyonu Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, teröristbaşı Gülen’le ilgili önemli bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
Darbe komisyonu Akar'a soru gönderdi
Darbe komisyonu Akar'a soru gönderdi 15 Temmuz Darbe Komisyonu Orgeneral Hulusi Akar'a 10 soru gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Darbe Komisyonu'ndan flaş Org. Hulusi Akar kararı
Darbe Komisyonu'ndan flaş Org. Hulusi Akar kararı Darbe Komisyonu, Orgeneral Hulusi Akar'a yazılı soru gönderecek.
29.09.2021 Gündem
İş adamları örgüte haraç vermiş!
İş adamları örgüte haraç vermiş! TBMM FETÖ Darbe Araştırma Komisyonu’nun ön taslak raporunda, örgüte himmet vermeyen hiçbir işadamının ihale alamadığı yönünde iddialı bir analiz yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Kızılay Başkanı'ndan olağanüstü durum önerisi!
Kızılay Başkanı'ndan olağanüstü durum önerisi! Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, 15 Temmuz Darbe Girişimi Komisyonu'na bilgi verdi
29.09.2021 Gündem
Darbe Girişimi Komisyonu gazetecileri dinledi
Darbe Girişimi Komisyonu gazetecileri dinledi TBMM FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Marmaris ziyaretlerinin ikinci gününde gazetecileri dinledi. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminin yaşandığı otelde bulunan İHA Marmaris Muhabiri Vural Efecik de komisyona o gece yaşadıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Darbe Komisyonu'nun CHP'li üyelerinden flaş hamle!
Darbe Komisyonu'nun CHP'li üyelerinden flaş hamle! Darbe Komisyonu'nundaki CHP'liler darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü askerlerle görüşme talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darbe Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darbe komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.