İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem
Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor...
Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor... Türkiye'nin gözü Beştepe'de. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda banka promosyonları dışında Erdoğan’ın 13 Eylül’de detaylarını duyuracağı sosyal konut projesi de ele alınacak.
5.09.2022 Gündem
Dar gelirliye konut müjdesinde yeni gelişme!
Dar gelirliye konut müjdesinde yeni gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirliler için açıkladığı konutların 500’ünün Tekirdağ’da yapılacağını açıklayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, şehirdeki kentsel dönüşümle birlikte aynı bölgede toplamda bin adet konutun yapılacağını belirtti.
2.08.2022 Ekonomi
Devletten büyük adım! Dar gelirliye 280 bin konut
Devletten büyük adım! Dar gelirliye 280 bin konut Hükümet önümüzdeki 5 yılda 280 bin sosyal konut yapacak. Vatandaşlar, en az 388 TL aylık taksitlerle kira öder gibi konut sahibi olacak. İnşa edilecek sosyal konutların yeri ve fiyatı her yıl açıklanacak.
23.07.2019 Ekonomi