Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor...
Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor... Türkiye'nin gözü Beştepe'de. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda banka promosyonları dışında Erdoğan’ın 13 Eylül’de detaylarını duyuracağı sosyal konut projesi de ele alınacak.
5.09.2022 Gündem
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı Asgari ücretli çalışanlara ev fırsatı geldi. Dar gelirliyi ev sahibi yapacak olan sosyal konut projesinin detayları ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dünkü kabine sonrasında sosyal konut projesine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, 240 ay vade olacağını ve asgari ücretlinin ödeyebileceği tutar olacağını söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Son dakika ucuz ev fırsatı! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor, tarih verildi, tek tek açıklandı
Son dakika ucuz ev fırsatı! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor, tarih verildi, tek tek açıklandı Gelen son dakika haberine göre dar gelirliye ev müjdesi ile ilgili detaylar belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli için hükümet düğmeye bastı. Ev kampanyasının detayları belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kritik tarih verildi. Yüz binlerce vatandaş sosyal konut müjdesi ile ilgili detayları merak ediyordu. Bakan Kurum duyurdu. Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayacak konut projesinde kritik tarih belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak'' diyerek beklenen tarihi açıkladı. İşte dar gelirliye ev projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...
22.08.2022 Ekonomi
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında!
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin son durum kabinenin öncelikli gündem maddesi olacak. Toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.
1.08.2022 Gündem