Dans Videosu

Dans Videosu

Son dakika dans videosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dans videosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dans videosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dans Videosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dans videosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 dans videosu haberi bulunmuştur. Tüm dans videosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
(Memleket Partisi Zonguldak milletvekili adayı) Cem Saygı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte dansı viran olan Cem Saygı’nın biyografisi…
(Memleket Partisi Zonguldak milletvekili adayı) Cem Saygı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte dansı viran olan Cem Saygı’nın biyografisi… Cem Saygı kimdir, Memleket Partisi adayı Cem Saygı kaç yaşında, nereli? 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimindeki aday listeleri netleşti. YSK’ya sunulan Memleket Partisi aday listesinde yer alan Cem Saygı’nın dans videosu ise viral oldu. Peki, Cem Saygı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili Cem Saygı’nın biyografisi…
11.04.2023 Gündem
Kozmik dede kimdir, kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kozmik dede Armağan Çağlayan’a ne dedi, hastalığını bildi mi?
Kozmik dede kimdir, kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kozmik dede Armağan Çağlayan’a ne dedi, hastalığını bildi mi? Instagram hesabından paylaştığı dans videolarıyla ünlenen, en son Armağan Çağlayan’ın hastalığını bilmesiyle gündeme gelen Kozmik Dede'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Kozmik Dede kimdir, kaç yaşında, gerçek ismi ne?
11.01.2023 Gündem
Zeynep Bastık ev halini paylaştı!
Zeynep Bastık ev halini paylaştı! İç çamaşırlı ev hallerini sosyal medyadan paylaşarak dikkat çeken Zeynep Bastık son günlerde beyaz küloduyla da Ekşi Sözlük gündemine girmişti. Eleştirileri umursamayan Bastık'tan bu sefer de siyah minicik taytıyla dans videosu geldi.
10.01.2023 Magazin
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
Hadise dans ettiği videosuyla beğeni yağmuruna tutuldu!
Hadise dans ettiği videosuyla beğeni yağmuruna tutuldu! Evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen ünlü şarkıcı Hadise'nin dans ettiği videoya beğeni yağdı.
14.09.2022 Magazin
Hadise dans ettiği videoyu paylaştı, beğeni yağmuruna tutuldu!
Hadise dans ettiği videoyu paylaştı, beğeni yağmuruna tutuldu! Evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen ünlü şarkıcı Hadise'nin dans ettiği videoya beğeni yağdı.
14.09.2022 Magazin
Melis Sezen dansıyla tüm dikkatleri çekti! Sosyal medyadan paylaştı
Melis Sezen dansıyla tüm dikkatleri çekti! Sosyal medyadan paylaştı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Melis Sezen, dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı. Şimdilerde yeni sezon için hazırlanan Melis Sezen, son olarak Instagram sayfasından dans ettiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.
14.09.2022 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken dans gösterisi! Sosyal medyadan paylaştı
Melis Sezen'den dikkat çeken dans gösterisi! Sosyal medyadan paylaştı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Melis Sezen, dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı. Şimdilerde yeni sezon için hazırlanan Melis Sezen, son olarak Instagram sayfasından dans ettiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.
14.09.2022 Magazin
MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya dansıyla sosyal medyayı salladı!
MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya dansıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Genç kızın "Değişik oldu" notunu düştüğü dans videosu sosyal medyayı salladı.
16.05.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim!
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim! 'Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, videoda "Daha güzelini görmedim!" ifadelerini kullandı.
31.01.2022 Magazin
Çıldır Gölü'nde buz pateni yapan milli sporcu İklim: Hayalimi gerçekleştirdim
Çıldır Gölü'nde buz pateni yapan milli sporcu İklim: Hayalimi gerçekleştirdim Doman Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yapan, buz pateni milli takım sporcusu İklim Şentunalı (19), "Küçüklüğümden beri en büyük hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim" dedi.
29.01.2022 Kültür Sanat
Burcu Özberk de o akıma katıldı!
Burcu Özberk de o akıma katıldı! Instagram’da 9 milyona yakın takipçisi olan Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı sosyal medyanın son akımlarından birine uyarak dans ettiği videosunu paylaştı.
28.12.2021 Magazin
Zeynep Alkan'dan ilginç dans
Zeynep Alkan'dan ilginç dans Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Instagram ve Tik Tok hesaplarını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, paylaştığı son dans videosu ile beğeni toplarken, kısa sürede on binlerce izlenmeye ulaştı.
21.01.2022 Magazin
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan 'Neden?' dedirten dans
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan 'Neden?' dedirten dans Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Instagram ve Tik Tok hesaplarını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, paylaştığı son dans videosu ile beğeni toplarken, kısa sürede on binlerce izlenmeye ulaştı.
26.11.2021 Magazin
Şarkıcı Ceylan'ın dans videosuna yorum yağdı!
Şarkıcı Ceylan'ın dans videosuna yorum yağdı! 'Küçük Ceylan' olarak tanınan türkücü Ceylan Avcı zaman zaman yaptırdığı estetiklerle gündem oluyor. Ceylan son olarak da paylaştığı dans videosuyla gündeme bomba gibi düştü.
24.08.2021 Magazin
Burcu Esmersoy bikinili dans videosuyla sosyal medyayı salladı!
Burcu Esmersoy bikinili dans videosuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy Instagram'dan paylaştığı dans videosuyla olay oldu. Bikinisiyle kamera karşısına geçen Esmersoy'un eğlenceli videoya beğeni yağdı.
14.06.2021 Magazin
Demet Özdemir'in dans videosu sosyal medyayı salladı!
Demet Özdemir'in dans videosu sosyal medyayı salladı! Demet Özdemir dans ettiği videoyu Instagram hesabından paylaştı, sosyal medyada gündem oldu. Özdemir'in hayranları paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. İşte Demet Özdemir'in dans videosu...
13.11.2020 Magazin
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi!
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi! Enrique Iglesias’la düet yaptı. ‘Adeyyo’ isimli şarkısı ‘Charlie’nin Melekleri’ filminde kullanıldı. Yeni çalışması ‘Acayip İyi’ için müzik yazarımız Tolga Akyıldız “Tekrar tekrar dinleme isteği yaratıyor” diye yazdı. Dans videosu TikTok’ta 8.2 milyar etkileşim aldı. Ece Seçkin’le müzik ve hayat yolculuğunu konuştuk.
15.08.2020 Magazin
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları İlk kez Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang’in (PSY) 'Gangnam Style' şarkısından sonra gündeme gelen K-Pop müziği son yıllarda pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Afra Saraçoğlu'nın dansından sonra merak edilen K-Pop müziği araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları...
9.08.2020 Gündem
Esra Dermancıoğlu'nun dans videosu çok konuşuldu
Esra Dermancıoğlu'nun dans videosu çok konuşuldu Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı sürpriz sonlu dans videosu takipçilerini güldürdü.
2.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dans Videosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dans videosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.