Daniel Pancu

Daniel Pancu

Son dakika Daniel Pancu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daniel Pancu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daniel Pancu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daniel Pancu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daniel pancu gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 daniel pancu haberi bulunmuştur. Tüm daniel pancu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atalanta-Manchester City maçında ilginç an! İkinci Pancu vakası
Atalanta-Manchester City maçında ilginç an! İkinci Pancu vakası Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda İtalya'da oynanan Atalanta-Manchester City maçında sahalarda ender görülen ilginç olay yaşandı.
7.11.2019 Şampiyonlar Ligi
Yeni teknik direktör resmen Daniel Pancu!
Yeni teknik direktör resmen Daniel Pancu! Fenerbahçe maçında kaledeki performansı nedeniyle Kadıköy Panteri unvanını alan Daniel Pancu, futbolu bıraktığı Rumen ekibi Rapid Bükreş’in teknik direktörlüğüne getirildi.
5.12.2018 Futbol
Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e Pancu ile gidiyor!
Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e Pancu ile gidiyor! Beşiktaşlı taraftarlar, 24 Eylül Pazartesi oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için Pancu organizasyonu yapıyor.
22.09.2018 Beşiktaş
Talisca Bayern maçında tarihe geçebilir
Talisca Bayern maçında tarihe geçebilir Beşiktaş formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5 golü bulunan Anderson Talisca, Bayern Münih karşısında fileleri havalandırması halinde takımının bu organizasyondaki en golcü oyuncusu unvanını alacak.
19.02.2018 Beşiktaş
Quaresma için tarihi gece
Quaresma için tarihi gece Beşiktaş’ın süperstarı Quaresma, bu akşam Porto filelerini havalandırması halinde Siyah- Beyazlılar’ın tarihinde önemli bir başarıya imza atmış olacak. 33 yaşındaki yıldız, İker Casillas’ı avlarsa Avrupa Kupaları’nda 12 gole ulaşıp bu alanda Bobo’yu geride bırakacak.
13.09.2017 Beşiktaş
Quaresma'nın 50. maç heyecanı
Quaresma'nın 50. maç heyecanı Beşiktaşlı futbolcu, yarın Napoli ile yapacakları maçta oynaması halinde UEFA Şampiyonlar Ligi kariyerinin 50. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında 9 golü bulunan Portekizli futbolcu, rakip fileleri havalandırması halinde en golcü üçüncü oyuncu olacak
24.09.2021 Beşiktaş
'Kadıköy Panteri' futbolu bıraktı
'Kadıköy Panteri' futbolu bıraktı 2002-2006 yıllarında Beşiktaş formasını terleten 'Kadıköy Panteri' lakaplı Rumen golcü Daniel Gabriel Pancu, futbolu bıraktı.
24.09.2021 Beşiktaş
Pancu'dan sürpriz imza
Pancu'dan sürpriz imza Kadıköy Panteri Daniel Pancu 38 yaşında futbola devam dedi, Rumen ekibi Voluntari'ye transfer oldu.
12.08.2015 Beşiktaş
Kadıköy Panteri alkol batağında
Kadıköy Panteri alkol batağında Eski Beşiktaşlı Daniel Pancu, alkol problemleri nedeniyle top koşturduğu Rapid Bükreş takımından uzaklaştırıldı.
18.04.2015 Beşiktaş
'F.Bahçe'yi aşağılamanın zirvesiydi'
'F.Bahçe'yi aşağılamanın zirvesiydi' Kadıköy Panteri'nden Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar...
26.03.2015 Beşiktaş
9 yıl sonra gelen Pancu manşeti!
9 yıl sonra gelen Pancu manşeti! UEFA'nın resmi internet sitesi, zorunluluk nedeniyle maç içerisinde kaleye geçmek zorunda kalan, başarılı ve başarısız performanslarıyla hafızalardan silinmeyen işlere imza atan futbolcuları sıraladı
12.02.2014 Futbol
'Asla böyle bir şey söylemedim'
'Asla böyle bir şey söylemedim' Beşiktaş'ın 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe'yi Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4-3 yendiği maçta Oscar Cordoba'nın atılmasının ardından kaleye geçen Daniel Pancu, tarihe geçen maçla ilgili bir kez daha konuştu.
21.01.2014 Süper Lig
'Takıma ihanet etti'
'Takıma ihanet etti' Daniel Pancu’nun Süper Lig’de yaşadıklarıyla ilgili iddiaları çok tartışılacak.
15.01.2014 Futbol
Tamas, Pancu'nun burnunu kırdı!
Tamas, Pancu'nun burnunu kırdı! Bir dönem ülkemizde Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen Rumen yıldızlar, Pancu ve Tamas fena kapıştı.
8.10.2013 Futbol
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye büyük gönderme
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye büyük gönderme Bugün yayın hayatına yeniden başlayan Beşiktaş'ın resmi televizyon kanalının daha ilk dakikalarında, Fenerbahçeliler'i kızdıracak skandal bir görüntü ekrana geldi..
21.01.2011 Futbol
İşte ara transferde gelenler-gidenler
İşte ara transferde gelenler-gidenler Dün sona eren ara transfer döneminde Süper Lig ekipleri kadrolarını takviye etmek için büyük uğraş verdi. Peki kim hangi oyuncuyu aldı?
7.02.2008 Futbol
Çalımbay bombaladı!
Çalımbay bombaladı! Beşiktaş tarihine geçen Rıza Çalımbay, Başkan Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'i topa tuttu. İşte o açıklamalar
9.06.2007 Futbol
Kartal’ın pilotu Rico
Kartal’ın pilotu Rico Ricardinho, 1-0’lık Bursa yenilgisini 2. yarı galibiyete çevirdi. Timsah, Sinan’la öne geçti. İnönü’de sahne alan Rico önce skoru dengeledi sonra Delgado ve Ali Tandoğan’ı besledi. Kartal 4 maç sonra uçtu. İ.Akın kırmızı gördü
27.11.2006 Futbol
Pancu: Herşey Bursaspor için
Pancu: Herşey Bursaspor için "Transferimde Hagi'nin önemli rolü oldu. Belki de en zor yılım olacak. Ama ben herşeyimi bu takıma vermek için hazırım."
1.07.2006 Futbol
Pronto Lazio! Sono Beşiktaş
Pronto Lazio! Sono Beşiktaş Siyah-beyazlılar Avrupa'da oynadığı her maçtaki gibi yine Sergenin yarattığı pozisyondan penaltı buldu. Daniel Pancu hedefi şaşırmadı. İkinci yarıda İlhan ile %100 golü kaçıran Beşiktaş, Muzzi'yi tutamadı. Kartal, UEFA Kupası'nı garantiledi. Tur şansını Chelsea maçına taşıdı
26.11.2003 Futbol
Beşiktaş lige renk kattı!
Beşiktaş lige renk kattı! Denizli'den gelen haberle 'ligi koparma' şansı yakalayan Beşiktaş, ayağındaki fırsatı tepti. Zafer Biryol'a, Daniel Pancu cevap verdi. Son 5 dakikada Kartal'ın 2 topu direkte patladı. Beşiktaş 3 haftada 4 puan kaybetti. Zago, F.Bahçe derbisinde yok
22.11.2003 Futbol
Kara Kartal Mars gücüyle savaşacak
Kara Kartal Mars gücüyle savaşacak Beşiktaş kazanmaya aşırı istekli. Oyuncularının çoğu maça hazır. Aslan burcundan olan Lucescu ise sahada hakimiyeti sağlayacak gibi görünüyor. Şans göstergeleri GS'den yüksek
29.09.2021 Gündem
Lucescu az kalsın istifa ediyordu
Lucescu az kalsın istifa ediyordu Romen hocadan şok itiraf: "Sezon başında Radu, Capone ve Pancu'yu istedim. İlk ikisini almadılar. Pancu ile de son gün 300 bin $'a anlaştılar. Eğer olmasaydı, kesin bırakıyordum."
29.11.2002 Futbol
Eski Beşiktaşlı Pancu, Rapid kulüp başkanı oldu
Eski Beşiktaşlı Pancu, Rapid kulüp başkanı oldu Bir dönem Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Daniel Gabriel Pancu, Romanya 2. Ligi takımlarından Rapid Bükreş'in başkanı oldu.
26.06.2020 Beşiktaş
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Daniel Pancu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daniel pancu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.