Gazete Vatan Logo
Futbol Lucescu az kalsın istifa ediyordu

Lucescu az kalsın istifa ediyordu

Romen hocadan şok itiraf: "Sezon başında Radu, Capone ve Pancu'yu istedim. İlk ikisini almadılar. Pancu ile de son gün 300 bin $'a anlaştılar. Eğer olmasaydı, kesin bırakıyordum."

Beşikltaş'ta 'yılın transferi' gözüyle bakılan Daniel Pancu, sezon başında direkten döndü. Lucescu'nun yönetime çektiği rest sonrası imza atan Romen futbolcu, az daha Radu Niculescu ile birlikte ülkesine yollanıyordu.

Lucescu'nun isviçre kampı öncesi Radu Niculescu ile birlikte getirdiği Pancu'ya yönetim sıcak bakmıyordu. G.Saray'ın Fatih Terim, F.Bahçe'nin Ortega transferlerinden sonra 'Flaş transfer' peşinden koşan Beşiktaş yönetimini, Radu ve Pancu tatmin etmiyordu. Hocaya "Biz bunları istemiyoruz" diyen yöneticiler, Lucescu'dan aldıkları cevap karşısında şoke oldular: "Radu gidebilir ama Pancu ile imzalamazsanız ben de onunla birlikte gidiyorum."

Bonservisi 3 milyon $
Lucescu'nun alışılmışın dışındaki bu sert sözleriyle şaşkına dönen yöneticiler, İsviçre kampına gitmeden bir gece önce Çırağan Kempinski Otel'de Pancu'ya apar topar imza attırıyorlardı. Rapid Bükreş'ten 300 bin dolar karşılığı kiralanan Pancu'nun şimdi bonservisini almaya çalışan Beşiktaş yönetimi, "Gönderelim" diye direttikleri Romen yıldız için 2 milyon dolan gözden çıkarmış durumda. Rapid Bükreş ise 3 milyon dolarda diretiyor. Yöneticiler, Lucescu'dan Pancu'nun bonservisinde indirim yapılması için devreye girmesini istediler.

Haberin Devamı