Dalgalanma

Dalgalanma

Son dakika dalgalanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dalgalanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dalgalanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dalgalanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dalgalanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.192 dalgalanma haberi bulunmuştur. Tüm dalgalanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gram altında tahminler değişti! Altın fiyatları için sürpriz rekor geliyor
Gram altında tahminler değişti! Altın fiyatları için sürpriz rekor geliyor Altın fiyatları, Amerikan ve Avrupa Merkez Bankalarının faiz politikalarının yanı sıra İran'ın son saldırıları ve artan jeopolitik gerginlikler nedeniyle belirgin bir dalgalanma yaşıyor. Özellikle Türkiye piyasasında seçimler sonrası altına talep arttı. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk mevcut jeopolitik risklerin devam etmesi halinde altında beklenen rekor seviyenin yükseleceğini vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Ekonomi
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir?
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir? Yakıcı madde işareti aynı zamanda oksitleyici madde işareti olarak da ifade edilmektedir. Bu işaret daha çok ateş şeklinin kullanılması ile beraber dalgalanma üzerinden değerlendirilir. Sarı ve kırmızı renkler kullanılır. Bu renklerin içerisinde dalgalanmış bir alev şeklinde ateş sembolü yer almaktadır. Böylece birçok farklı tehlikeli durum açık bir şekilde anlaşılır.
3.01.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! Gelir Koruma Sigortası tüm illerde uygulanacak
Bakan Yumaklı duyurdu! Gelir Koruma Sigortası tüm illerde uygulanacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2022 yılında Konya'da pilot olarak uygulanmaya başlayan Gelir Koruma Sigortası, artık ülke genelindeki bütün üreticilerimizi kapsayacak. Çiftçilerimiz, Gelir Koruma Sigortası yaptırarak yüzde 60 devlet prim desteğinden faydalanabilecek" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Gram altın için yeni tarih verildi! 2.000 TL'yi aşacak, alım fırsatı doğdu
Gram altın için yeni tarih verildi! 2.000 TL'yi aşacak, alım fırsatı doğdu Altın gram fiyatı 2000 TL olacak mı? Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma vatandaşın dikkatini çekmeye devam ediyor. Altın piyasası Fed'in beklenenden daha erken faiz indirimine gitme beklentisi ile hareketlenmesiyle ons altın 2145 dolar ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın gram fiyatı onsdan destek bularak yeni zirvesine imza attı. Piyasadaki hareketlilik sonrası sert gerileme kaydeden altın fiyatları kazancını geri verdi ve düşüş eğilimine girdi. Peki gram altın 2000 lira seviyesini ne zaman aşar? İşte detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü?
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü? Borsa neden düşüyor, 25 Ekim borsa neden devre kesti? Borsa güne 0,57 yükselişle 8.035,83 puandan başlamıştı, ancak Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinde düşüş yüzde 5’e ulaştı. Düşüşün ardından Borsa İstanbul’da devre kesici uygulandı. Peki, Borsa bugün neden düştü?
25.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları üst üste rekor kırmasının ardından bir miktar düşüşe geçti. Son birkaç haftadır da altında dalgalı seyir sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak, 'Kimse ne olduğunu anlamadan fiyatlar artacak" dedi.
15.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
KKM’de zorunlu karşılık yüzde 15 oldu! İlk adım atıldı
KKM’de zorunlu karşılık yüzde 15 oldu! İlk adım atıldı Para Politikası Kurulu (PPK) açıklamasında sinyali verilen miktarsal sıkılaştırmada ilk adım adıldı.
22.07.2023 Ekonomi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi Tokat'ta sürücü kurslarına beklenen zam, vatandaşları harekete geçirdi. Tokat'a sürücü kursu ve diğer masraflarla beraber tek seferde B sınıfı ehliyet kazanmaya hak kazanan vatandaşlar 9 bin Türk lirasına ehliyet sahibi oluyor.
11.07.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bugün toplam 2,3 trilyon liraya ulaşan Kur Korumalı Mevduat uygulamasının bütçeye maliyeti giderek azalmaya devam etmiş, toplamda 95,3 milyar lira olarak gerçekleşmiştir." dedi.
21.05.2023 Ekonomi
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu!
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu! İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'ndeki yangınla ilgili itfaiye raporu tamamlandı. Rapora göre yangının çıkış nedeninin 'elektrik kontağı' olduğu belirtildi.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Gram altın için yeni zirve açıklandı
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Gram altın için yeni zirve açıklandı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve ons altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Altın fiyatlarında yaşanan sert dalgalanma yatırımcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Memiş yeni rekor seviyesini duyururken, uzmanlar da art arda tahminlerini açıkladı. Peki altın fiyatlarında yükseliş devam eder mi? Piyasalar Pazartesi günü hangi gelişmeleri takip edecek? İşte detaylar...
2.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Sert dalgalanma sonrası sürpriz tahmin
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Sert dalgalanma sonrası sürpriz tahmin Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşanıyor. Enflasyon, faiz, fiziki alım satımlar, dolardaki dalgalanmalar ve jeopolitik gelişmeler altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Ons fiyatının 1.959 seviyesine kadar yükselmesi sonrası uyarılar peş peşe geldi. Gram altın ise piyasalarda 1165 TL'den alıcı bulurken, çeyrek altın ise 1.885, Cumhuriyet altını da 7 bin 796 TL’den işlem gördü. Peki altın yatırımcılarını bundan sonra neler bekliyor, işte son tahminler...
15.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yeni haftada da sürüyor. Gram altın fiyatları ABD'den gelen veriler sebebiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili konuşarak yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tepetaklak oldu. Altın fiyatlarında yaşanan sert dalgalanma yatırımcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Gram altın haftanın ilk gününe sert düşüşle başladı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
27.02.2023 Ekonomi
102 saat sonra enkazdan çıkarıldı: 'Halüsinasyonlar görüyordum, delirmek üzereydim'
102 saat sonra enkazdan çıkarıldı: 'Halüsinasyonlar görüyordum, delirmek üzereydim' Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 102 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Mahmut Sami Şahin, enkaz altındayken susuzluk nedeniyle halüsinasyonlar gördüğünü söyledi.
19.02.2023 Gündem
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor. Benzin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte milyonlarca vatandaş benzin, motorin fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel motorin ve benzin fiyatları...
1.02.2023 Ekonomi
EYT maddeleri ve EYT taslak metni 2023! EYT kanun taslağında staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi, staj sigortası başlangıç sayıldı mı?
EYT maddeleri ve EYT taslak metni 2023! EYT kanun taslağında staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi, staj sigortası başlangıç sayıldı mı? EYT kanun taslağı Meclis’e geldi. EYT kanun teklifinin Meclis’e sunulmasıyla EYT maddeleri sorgulanmaya başlandı. EYT emeklileri için yaş şartı kaldırıldı, prim ile çalışma yılını dolduran kişilere emeklilik yolu açıldı. EYT düzenlemesi Meclis’ten geçip Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girince EYT emeklileri maaşlarını almaya başlayacak. Peki, EYT’de staj sigortası başlangıç sayıldı mı, EYT staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi?
30.01.2023 Emekli
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu
Ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, ekmekte tarife dışı fiyat uygulayanlara 2 milyon liraya varan para cezası kesilebileceği konusunda uyarıda bulundu. Uyarı fırıncılara ve esnafa iletilirken bakanlık, arz-taleple uyuşmayan fiyat hareketlerinin takip edildiğini vurguladı.
29.12.2022 Ekonomi
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz dağıtım projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" dedi.
28.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dalgalanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dalgalanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.