Daha Filmi

Daha Filmi

Son dakika daha filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daha filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daha filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daha Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daha filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.698 daha filmi haberi bulunmuştur. Tüm daha filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bergen'in çekimleri yine ertelendi! Tarihi...
Bergen'in çekimleri yine ertelendi! Tarihi... ‘Acıların kadını’ lakabıyla tanınan arabesk müzik sanatçısı Bergen’in hayatını konu alan filmin çekimleri pandemi nedeniyle ertelendi. Serenay Sarıkaya’nın sanatçıya hayat vereceği ‘Bergen’ filmi önümüzdeki bahar çekilecek.
2.12.2020 Magazin
Onur Saylak'a büyük şok!
Onur Saylak'a büyük şok! Oyuncu Onur Saylak’ın ilk uzun metrajlı filmi “Daha” 12 Ocak’ta gösterime girmişti. Film ilk üç günde sadece 6. 142 kişi tarafından izlendi. Daha’da Saylak’ın ayrıldığı eşi Tuba Büyüküstün başrol oynuyor. 24. Uluslararası Adana Film Festivali ulusal yarışmasından dört ödül alarak dönmüştü...
17.01.2018 Kültür Sanat
Onur Saylak’tan 10 bölümlük yeni dizi!
Onur Saylak’tan 10 bölümlük yeni dizi! Onur Saylak, 'Şu anda aynı ekip mini bir dizi hazırlıyoruz. 10 küsur bölüm olacak. 65 yaşındaki alzheimer bir seri katili anlatıyor' dedi.
12.01.2018 Televizyon
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem!
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem! Onur Saylak'ın ilk yönetmenlik denemesi 'Daha', Türkiye prömiyerini 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde yaptı.
30.09.2017 Magazin
'Daha'nın festival yolculuğu!
'Daha'nın festival yolculuğu! Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t arts’ın ortak yapımcılığını üstlendiği ‘Daha’ filmi, pek çok ülkede önemli film festivallerinde izleyicisiyle buluşuyor. Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Hakan Günday'ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin festival yolculuğu, dünya prömiyerini yaptığı Karlovy Vary’den sonra son sürat devam ediyor.
24.09.2017 Kültür Sanat
‘En İyi Afiş’ seçildi
‘En İyi Afiş’ seçildi Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı DAHA filmi, dünya prömiyerini geçtiğimiz gün 52’nci Karlovy Vary Film Festivali’nde yapmıştı.
8.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi!
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi! Onur Saylak'ın ilk yönettiği filmi 'Daha'nın dün fragmanı yayınlandı. Filmin başrolündeki eski eşi Tuba Büyüküstün, ne afişte ne de fragmanda vardı. Onur Saylak, Tuba'yı sosyal medyada da takipten çıkarttı.
27.06.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı 'Vezir Parmağı' filmi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mahsun Kırmızıgül'e başrol oyuncularından Yasemin Yalçın sahip çıktı.
1.02.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün bunu beğendi!
Tuba Büyüküstün bunu beğendi! Oyuncu ve Yinetmen Onur Saylak'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı beğenenler arasında boşanacakları iddia edilen eşi Tuba Büyüküstün de vardı.
5.12.2016 Magazin
'Güçlü bir kadınım ağlamayı sevmem'
'Güçlü bir kadınım ağlamayı sevmem' Fotoğraflar: ELİF MANDANIvana Sert şimdi de oyuncu oldu...
17.01.2015 Arşiv
'Evren'e yumruk atmış gibiyim'
'Evren'e yumruk atmış gibiyim' 'Bu Son Olsun'un müziklerine imza atan Berkay: Film Kenan Evren'i yerden yere vuruyor
12.01.2012 Magazin
Bu filmin senaryosunu izleyiciler yazdı
Bu filmin senaryosunu izleyiciler yazdı Gökhan Yorgancıgil, Sıfır Dediğimde’nin, Türkiye’nin gerilim-dram tarzında çekilen tek filmi olduğu iddiasında. Ancak filmin özelliği bu kadarla sınırlı değil. Çünkü 2 Kasım’da vizyona girecek filmin senaryosu da oyuncu seçimi de internet kullanıcılarıyla birlikte oluşturuldu
25.09.2007 Arşiv
Harry Potter'a hücum
Harry Potter'a hücum İstanbul'da 29 sinemada birden gösterime giren filme, çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Ancak filmdeki dev örümcek ve yılanlı bazı sahneler çocukları ürküttü
30.11.2002 Yaşam
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Sevgiliyle izlenecek filmler | Sevgililer gününde izlenecek filmler önerileri: Sevgililer gününe özel filmler neler?
Sevgiliyle izlenecek filmler | Sevgililer gününde izlenecek filmler önerileri: Sevgililer gününe özel filmler neler? 14 Şubat Sevgililer Günü, çiftlerin birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri özel bir gün olarak kabul edilir. Ancak bazı insanlar daha sakin bir atmosferde romantizmi tercih ederler. Bu yüzden, Sevgililer Günü'nde sevgiliniz veya eşinizle romantik bir yemek yedikten sonra, patlamış mısır eşliğinde güzel bir film izlemek harika bir seçenek olabilir. Sadece hangi filmi izleyeceğinize karar vermeniz gerekecek. İşte Sevgililer Günü'nde izlemek için önerilen bazı filmler…
14.02.2024 Gündem
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daha Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daha filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.