Dabık

Dabık

Son dakika DABIK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DABIK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DABIK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dabık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dabık gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 dabık haberi bulunmuştur. Tüm dabık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Kalkanı bölgesinde 26 terörist etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesinde 26 terörist etkisiz hale getirildi Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki Dabık üs bölgesine gerçekleştirilen terör saldırısına Mehmetçik tarafından güçlü şekilde karşılık verildi. Bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
6.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 5 askerin şehit olduğu mağara operasyonuna ilişkin "Komandolarımız bir grup teröristi mağarada sıkıştırdı. 'Telsim' ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu mağaraya operasyon yapıldı" dedi. Bakan Akar "Pençe-Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti" dedi.
25.05.2022 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
MSB: Türkiye, DEAŞ ile göğüs göğüse mücadele eden tek NATO ülkesidir
MSB: Türkiye, DEAŞ ile göğüs göğüse mücadele eden tek NATO ülkesidir Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Fırat Kalkanı Harekatı'nda sahada DEAŞ terör örgütü ile göğüs göğüse mücadele eden tek koalisyon ve NATO ülkesi ordusu olduğu bildirildi.
8.10.2019 Gündem
MSB'den Fırat Kalkanı Harekatı mesajı
MSB'den Fırat Kalkanı Harekatı mesajı Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı ile 3 binden fazla DEAŞ'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
24.08.2019 Siyaset
Kalın: YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor
Kalın: YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor. PKK tehdidini görmeyen Batılı ülkeler hata yapıyor. DAEŞ'le mücadele bitti hala YPG'ye askeri yardım sürüyor." dedi.
2.02.2018 Gündem
Afrin sınırındaki Azez'de muhalifler eli tetikte
Afrin sınırındaki Azez'de muhalifler eli tetikte TÜRKİYE'nin terör örgütü PYD denetiminde olan gözlerin çevrili olduğu Suriye'nin Afrin kentine komşu Azez'de muhalifler de olası operasyon için hazır bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonuna Suriyeli muhaliflerin de dahil olacağını açıklamasının ardından Afrin ile sınır komşusu olan Azez'de, Özgür Suriye Ordusu güçleri mevzilerinde eli tetikte görev yapıyor ve Türkiye'nin başlatacağı operasyonda görev almak istiyor.
17.01.2018 Gündem
Şoke eden ABD iddiası! Türkiye'ye karşı birleşiyorlar...
Şoke eden ABD iddiası! Türkiye'ye karşı birleşiyorlar... Arap aşiretleri TSK aleyhine kışkırtan ABD, bölgede Türkiye karşıtı bir cephenin temelini atıyor. 'Aşiretler Birliği' adı verilen proje için Fırat Kalkanı'yla DEAŞ'tan arındırılan Savran kasabası merkez üs seçildi.
7.01.2018 Dünya
Kalın: Vize krizinin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum
Kalın: Vize krizinin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile yaşanan vize krizinin kısa sürede biteceği sinyalini verdi.
18.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir Kobani olmasına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir Kobani olmasına... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin olarak, "Dün itibarıyla adımı atılan bu sabah ise uygulamaya başlayan süreç devam ediyor ve herhangi bir sıkıntı olmadan ÖSO ile beraber bizim de desteğimizle oradaki gayret devam ediyor. Biz yeni bir Kobani yaşamak istemiyoruz ve bunu yaşatmayacağız." dedi. Erdoğan, "Cephedeki arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz. Gelişmeleri adım adım takip ettik, ediyoruz. Sonu inşallah hayır olacak." diye konuştu.
8.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! “Tezkere çıkarsa…”
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! “Tezkere çıkarsa…” Erdoğan, Reuters haber ajansına verdiği özel röportajda "Tezkere çıkarsa süreç farklı şekilde ilerleyecek" dedi. Erdoğan, "Rusya İdlib'in dışında, Türkiye de İdlib'in içinde güvenliği koruyacak" ifadelerini kullandı.
22.09.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsaade etmeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsaade etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta düzenlenen Bloomberg Küresel İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 değerlendirmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi'nin kapanışında yaptığı konuşmada "Sınırlarımızın hemen yanı başında terör örgütlerinin desteklenmesi, silahlandırılması, bölgede terör adacıkları oluşturulmasına kesinlikle sessiz ve tepkisiz kalmayacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asla müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asla müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da AK Parti bayramlaşmasında konuştu. Erdoğan, 'sınırda terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.' dedi.
25.06.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynısını yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynısını yaparız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da 'Kardeşlik Sofrası İftarı'nda konuştu.
29.09.2021 Gündem
Cephede kırmızı alarm
Cephede kırmızı alarm Fırat Kalkanı bölgesine Suriye PKK’sı PYD’nin saldırıları Türk Silahlı Kuvvetleri’ni harekete geçirdi. Teröristlerin işgalindeki Tel Rıfat çevresine ek birlikler gönderildi. Örgütün her hareketi izlemeye alınırken tüm cephelerdeki Mehmetçiğe ‘kırmızı alarm’ verildi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçiler ile iftar yemeğinde konuştu.
6.06.2017 Siyaset
Erdoğan: Topraklarımıza saldırı olursa...
Erdoğan: Topraklarımıza saldırı olursa... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada gündeme dair önemli mesajlar verdi.
1.06.2017 Siyaset
ABD'ye gittiler çünkü...
ABD'ye gittiler çünkü... Orgeneral Akar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ve MİT Müsteşarı Fidan ABD’ye neden gittiği ortaya çıktı. Türkiye Rakka planını anlatacak.
29.09.2021 Gündem
ABD'li komutandan itiraf gibi PKK açıklaması!
ABD'li komutandan itiraf gibi PKK açıklaması! ABD Koalisyon sözcüsü Albay Dorrian, verdiği brifingte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dorrian, PKK'nın Suriye Demokratik Güçleri'nin bir parçası olduğunu kaydetti.
3.05.2017 Dünya
Askere talimat verildi! Türk sınırında...
Askere talimat verildi! Türk sınırında... Türk askeri hazırlıklara başladı, Kürt koridorunu vuracak. Güncel haberlere göre; PKK uzantılı terör örgütü PYD'nin kontrolündeki Tel Abyad ilk hedef olarak gösteriliyor.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.
19.04.2017 Siyaset
Ordu harekete geçecek! Seçimlerden hemen sonra...
Ordu harekete geçecek! Seçimlerden hemen sonra... Türkiye El Bab'ta büyük başarılara imza attı. Ankara'nın odaklandığı yeni bölgeler ise; Irak’ta Sincar, Suriye’de Menbiç... Son gelen haberlere göre referandumdan sonra düğmeye basılacak ve ordu harekete geçecek. Erdoğan da operasyon sinyali vermişti. İşte haberin tamamı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Adamın alnını karışlarlar alnını!
Erdoğan: Adamın alnını karışlarlar alnını! Adana'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir programdaki sözlerini meydandakilere dinleterek, "Yalanın ölçüsü ve freni olmadığı için hızlarını alamayıp işi Meclisi, muhtarlıkları, lokantaları kapatacağımızı söylemeye kadar vardırıyorlar. Bu ülkede lokantaları kapatıp milletimizi Adana kebabından mahrum bırakacak adamın alnını karışlarlar alnını." dedi
7.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı
6.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Dabık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dabık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.