Çydd

Çydd

Son dakika çydd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çydd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çydd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çydd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çydd gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 çydd haberi bulunmuştur. Tüm çydd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, çocukların eğitimi için çalacak!
Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, çocukların eğitimi için çalacak! Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, 6 Şubat felaketi sonrası çocukların eğitim desteği için bir yardım gecesi düzenliyor. 26 Nisan 2023 tarihinde All Saint Moda Kilisesi’nde gerçekleşecek konserde elde edilen gelirin tamamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacak.
3.04.2023 Kültür Sanat
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden?
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardım faaliyetlerinden bahsettiği konuşmasında Karadeniz'de tüm büyük marketlerle iş birliği içinde olduklarını belirterek "Son kullanma tarihi bitmiş olan yiyecekleri gidip alıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz" dedi. Atakum Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki konuşma metninde de aynı ifadelerin kullanıldığı görüldü. Söz konusu açıklamanın ardından Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci kimdir?
2.11.2021 Gündem
ÇYDD burs başvurusu başladı mı, burs başvurusu nasıl yapılır? ÇYDD bursu ne kadar?
ÇYDD burs başvurusu başladı mı, burs başvurusu nasıl yapılır? ÇYDD bursu ne kadar? Yüz yüze eğitim başladı, üniversiteler de ekim ayında yeni eğitim öğretim hayatına başlayacak. Eğitim masraflarını karşılamak için öğrencileri burs araştırması da başladı. 2021-2022 eğitim öğretim dönemi ile birlikte vakıf ve kurumların burs başvuruları araştırılıyor. Peki, ÇYDD burs başvurusu başladı mı, burs başvurusu nasıl yapılır?
25.09.2021 Eğitim
Balıkesir'de tepki çeken görüntü! Soruşturma başlatıldı
Balıkesir'de tepki çeken görüntü! Soruşturma başlatıldı Balıkesir'in Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende kurtuluşun canlandırıldığı bölümde tepki çeken görüntüler sonrası Balıkesir Valiliği gösteri ile ilgili soruşturma başlattı. Valilikten yapılan açıklamada; 'Milli Kurtuluş Günümüzü tartışmaya açan bu gösteriye sebep olan kutlama komitesi başkan ve üyeleri ile sorumlu belediye görevlileri hakkında soruşturma açılması için İçişleri Bakanlığı'ndan Mülkiye Müfettişi talep edilmiştir." ifadelerine yer verildi.
10.09.2021 Gündem
Seyfi Dursunoğlu mezarı başında anıldı
Seyfi Dursunoğlu mezarı başında anıldı Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, mezarı başında anıldı. Tören, usta sanatçının tüm mirasını bağışladığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından düzenlendi.
21.08.2021 Magazin
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme!
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme! İki yeğeni tarafından ‘vasiyetnamenin iptali’ davası açılmıştı. Mahkeme, davanın üçüncü duruşmasında tanık Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi.
30.06.2021 Magazin
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor!
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor! Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Magazin
Bülent Ersoy'dan sert tepki: Reklam aracı yaptılar!
Bülent Ersoy'dan sert tepki: Reklam aracı yaptılar! Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy'dan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) yönetimine tepki: İyi niyetimi reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim!
27.12.2020 Magazin
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama...
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama... 2 ay boyunca S.T. isimli kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadelerine Hürriyet ulaştı. Hakkındaki iddialara ilişkin “6 yıldır mücadele ettiğim rant çetesinin bir iftirasıdır” cevabını veren Atabay ifadesinde, “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.
22.09.2020 Gündem
Kumpas soruşturmalarını yürüten eski savcı Murat Yönder'in cezası belli oldu
Kumpas soruşturmalarını yürüten eski savcı Murat Yönder'in cezası belli oldu Ergenekon, Balyoz, ÇYDD gibi kumpas soruşturmalarını yürüten eski savcı Mehmet Murat Yönder, FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.09.2019 Gündem
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayın Üniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek. En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019 Eğitim
‘Yıldız Kızlar’da istihdam artacak
‘Yıldız Kızlar’da istihdam artacak Mercedes-Benz Türk’ün ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ projesi 14’üncü yılını kutluyor. İstihdamının % 10’unu eğitimine destek verdiği Yıldız Kızlar’dan sağlayan şirket, bu oranı artırmayı hedefliyor
25.07.2018 Ekonomi
Yıldız Kızlar İstanbul’da buluştu
Yıldız Kızlar İstanbul’da buluştu Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD), 2004 yılında hayata geçirdiği “Her Kızımız Bir Yıldız” projesi kapsamında desteklenen öğrencilerden bir grup, geleneksel İstanbul buluşmasında bir araya geldi.
28.07.2017 Eğitim
Saylan’a büyük saygısızlık
Saylan’a büyük saygısızlık Diyarbakır’da görülen KCK Ana Davası’nın gerekçeli kararında FETÖ’nün Türkan Saylan’a kurduğu kumpaslardaki iddialar desteklendi
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasındaki kumpaslar gözler önüne serilecek
Ergenekon davasındaki kumpaslar gözler önüne serilecek Ergenekon davası yarın yeniden görülmeye başlanacak. Çağlayan’da yapılacak duruşmalarda FETÖ’cü hâkim, savcı ve polislerin sahte delillerle tezgâhladığı kumpaslar bir kez daha gözler önüne serilecek
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü Bayram Özbek yakalandı
FETÖ'cü Bayram Özbek yakalandı FETÖ’nün emniyet yapılanmasının önemli isimlerinden biri olan ve FETÖ’nün birçok operasyonel faaliyetinde adı geçen eski emniyet müdürü Bayram Özbek, Kartal'da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
‘Kızlar okusun’ diye tek evini satıp bağışladı
‘Kızlar okusun’ diye tek evini satıp bağışladı Çanakkale’de 75 yaşındaki Emine Yelboğa, kız çocuklarının okuması için yaşadığı evini satıp, huzurevine yerleşti. 200 bin TL’yi bağışladığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ise, 6 kız öğrenciye burs vermeye başladı
9.01.2017 Yaşam
Google'dan Türkan Saylan için sürpriz doodle!
Google'dan Türkan Saylan için sürpriz doodle! Dünyaca ünlü arama motoru Google Türkan Saylan'ın 81. doğum günü'nü unutmadı. Google önemli gün ve kişileri sayfasına doodle yapması ile biliniyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanı Türkan Saylan'ın 81. yaş gününde Google sürpriz bir doodle hazırladı.
29.09.2021 Gündem
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir?
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir? Türkan Saylan için bugüne özel doğum günü sürprizi yapıldı. Dünya devi Google Türkan Saylan'ı unutmayarak onun için güzel bir Doodle hazırladı. Peki Türkan Saylan kimdir? İşte detaylar...
17.06.2021 Dünya
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için!
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için! Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Emel Sayın önceki akşam Antalya Expo 2016 konser etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı...
18.09.2016 Magazin
Personeli ‘kara hakim’ fişlemiş
Personeli ‘kara hakim’ fişlemiş İstanbul’da 6 adliyedeki personele yönelik 15 ve 16 Ağustos tarihlerinde yapılan operasyonlarda 293 kişi gözaltına alınmıştı...
29.09.2021 Gündem
Üniversiteliye burs
Üniversiteliye burs Üniversitelerde yeni eğitim döneminin başlamasına az bir zaman kaldı...
25.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çydd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çydd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.