Cuneydi

Cuneydi

Son dakika Cuneydi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cuneydi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cuneydi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cuneydi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cuneydi gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 cuneydi haberi bulunmuştur. Tüm cuneydi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğmaca aşısını ergenlikte tekrarlamak gerekiyor!
Boğmaca aşısını ergenlikte tekrarlamak gerekiyor! Uzmanlar, zorlu ve şiddetli öksürük nöbetleri nedeniyle kaburgalarda kırığa bile yol açabilen boğmacaya karşı uyarıyor. Boğmacanın, zatürre, beyin hasarı ve nöbet geçirmeye yol açabileceğini dikkat çeken uzmanlar, özellikle çocukluk çağı aşılarının aksatılmamasını ve 10-14 yaş arası yapılan karma aşıda boğmaca aşısının da olması özellikle tercih edilmesi gerektiğini belirtiyor.
19.05.2021 Sağlık
Cevad Zarif'ten olay yaratacak itiraf: İran'da kara para aklama vardır
Cevad Zarif'ten olay yaratacak itiraf: İran'da kara para aklama vardır İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, kara para aklamayla ilgili iddialarının arkasında durarak, bütün dünyada olduğu gibi İran'da da kara para aklama olayının olduğunu söyledi.
2.12.2018 Dünya
Flaş açıklama geldi! 'Kara para aklanıyor'
Flaş açıklama geldi! 'Kara para aklanıyor' İran Cumhurbaşkanı Hukuk İşlerinden Sorumlu Yardımcısı Laya Cüneydi, İran bankalarında kara para aklandığını ve bunun için tedbir alınması gerektiğini söyledi.
21.11.2018 Dünya
Son dakika: Erdoğan'la görüştü gözaltına alındı!
Son dakika: Erdoğan'la görüştü gözaltına alındı! Kudüs direnişinin sembolü 15 yaşındaki Fevzi Cuneydi, İsrail askerleri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.
6.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin direnişinin simgesi Cuneydi’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin direnişinin simgesi Cuneydi’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs direnişinin sembolü olarak gösterdiği, Fevzi el Cuneydi'yi Külliye'de kabul etti
17.01.2018 Gündem
Filistin Devlet Başkanı Abbas'tan Cuneydi'ye telefon
Filistin Devlet Başkanı Abbas'tan Cuneydi'ye telefon Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi'yi telefonla aradı.
30.12.2017 Dünya
Gözaltına alıp fidye istiyor
Gözaltına alıp fidye istiyor Fevzi el Cuneydi’yi 10 bin şekel (11 bin TL) kefaletle tahliye eden İsrail, yüzlerce Filistinli çocuğu adeta fidye için gözaltına alıyor. 2017 yılında 14-25 yaş arası 400’den fazla Filistinli kefaletle serbest bırakıldı. Kişi başına 10-15 bin Şekel alan İsrail’in sadece bu yıl çocukların özgürlüğü üzerinden elde ettiği kazanç 6 milyon TL’yi buldu.
29.12.2017 Dünya
Kudüs direnişinin sembol ismi Cuneydi ailesine kavuştu
Kudüs direnişinin sembol ismi Cuneydi ailesine kavuştu İsrail askeri mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılan Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi Cuneydi ailesine kavuştu.
27.12.2017 Dünya
İsrail askerlerinin Cuneydi'yi darbedip omzunu kırdığı belirlendi
İsrail askerlerinin Cuneydi'yi darbedip omzunu kırdığı belirlendi İsrail askeri mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere bugün kefaletle serbest bırakılan Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi Cuneydi’nin İsrail askerlerinin dövmesi sonucu sağ omzunda kırık oluştuğu belirlendi.
27.12.2017 Dünya
Kudüs'ün sembol ismi serbest
Kudüs'ün sembol ismi serbest İsrail askeri mahkemesi, Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Cuneydi’nin tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılmasına karar verdi.
27.12.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük hezimetlerden birini yaşadılar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük hezimetlerden birini yaşadılar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak ilk kıblemiz Kudüs'ü işgalcilerin, eli kanlı katillerin insafına asla terk etmeyeceğiz. Kudüs'ün tarihi statüsünün bir emrivakiye kurban edilmesine kesinlikle rıza göstermeyeceğiz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Telefonla tek tek arayıp tehditle...
Erdoğan: Telefonla tek tek arayıp tehditle... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğn AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu
22.12.2017 Siyaset
Kudüs direnişinin sembolü Cuneydi'nin "gözaltı süresi uzatılsın"  talebi
Kudüs direnişinin sembolü Cuneydi'nin "gözaltı süresi uzatılsın" talebi İsrailli savcının, çok sayıda İsrail askeri tarafından gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi’nin bugün görülen duruşmasında gözaltı süresinin uzatılması talebinde bulunduğu bildirildi.
18.12.2017 Dünya
Ankara'da Kudüs için miting düzenlendi
Ankara'da Kudüs için miting düzenlendi Memur-Sen, Hak-İş, İHH İnsani Yardım Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Cihannüma ve ÖNDER, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki için Anadolu Meydanı'nda ortak miting düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'te büyükelçilik açacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'te büyükelçilik açacağız AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Doğu Kudüs'te kısa zamanda büyükelçilik açacağını duyurdu.
17.12.2017 Siyaset
Cüneydi her şeyi anlattı! 'Bayılacak duruma gelen kadar...'
Cüneydi her şeyi anlattı! 'Bayılacak duruma gelen kadar...' Kudüs direnişinin sembol ismi Cüneydi İsrail askerleri tarafından kendisine uygulanan işkenceyi avukatına anlattı. İnsanlık dışı muamelede Cüneydi'nin ayaklarına dökülen soğun suyun ardından bayılacak duruma getirene kadar İsrail askerlerinin ayaklarını çiğnediğini söyledi.
16.12.2017 Dünya
Cuneydi'nin gözaltı süresi yeniden uzatıldı
Cuneydi'nin gözaltı süresi yeniden uzatıldı Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Cuneydi’nin gözaltı süresi çıkarıldığı askeri mahkeme tarafından pazartesiye kadar uzatıldı
13.12.2017 Dünya
23 asker üzerine çullanıp dövdü!
23 asker üzerine çullanıp dövdü! Çok sayıda İsrail askeri tarafından Gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi’nin amcası yeğeninin başına gelenleri Anadolu Ajansı’na (AA) anlattı.
11.12.2017 Dünya
İsrail güçleri, ölü Filistinlileri de vuruyor
İsrail güçleri, ölü Filistinlileri de vuruyor İsrail güvenlik güçlerinin öldürdüğü Filistinliler üzerinde yapılan otopsiler, İsrail’in Filistinlileri sistematik olarak öldürmekle kalmayıp cansız bedenlerine de kasti olarak ateş ettiğini gösterdi...
16.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cuneydi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cuneydi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.