Cumhurbaşkanı Gül

Cumhurbaşkanı Gül

Son dakika Cumhurbaşkanı Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.026 cumhurbaşkanı gül haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
7.02.2022 Siyaset
Üçüncü ittifak geliyor! Ankara kulislerinde konuşuluyor...
Üçüncü ittifak geliyor! Ankara kulislerinde konuşuluyor... Ankara kulislerinde konuşulan bomba gelişme. Deva ve Gelecek Partisi ile Saadet Partisi’nin üçlü ittifak yapacağı iddia ediliyor. Deva ve Gelecek partilerinin birleşeceği dile getiriliyor...
23.06.2021 Siyaset
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük'
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük' DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün adaylığı için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Babacan’ın sözlerine AK Parti’den tepki yağdı.
11.05.2021 Siyaset
Abdullah Gül'den algı operasyonu!
Abdullah Gül'den algı operasyonu! Partiler 2023 seçimleri için çalışmalara başladı. Ankara kulislerinde seçim hareketliliği başladı. Muhalefet partileri ortak aday çıkarmak için görüşmelere başladı.
20.10.2020 Siyaset
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Can Dündar ajandır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Can Dündar ajandır! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ikili görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı. Erdoğan, Can Dündar ile ilgili sorulan soruya, " Can Dündar devletin sırlarını ifşa eden bir ajandır" şeklinde cevap verdi.
28.09.2018 Siyaset
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine “ilk devlet ziyareti” için Berlin’e gitti. En son eski cumhurbaşkanı Gül, 2001’de Almanya’ya devlet ziyareti yapmıştı
27.09.2018 Gündem
Hükümet ve AK Parti'den Gül'e ilk yanıt
Hükümet ve AK Parti'den Gül'e ilk yanıt 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün 'Adaylığımla ilgili bir süreç artık söz konusu değildir' açıklamasının ardından hükümet ve AK Parti'den ilk yanıt geldi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gül'ün açıklamalarının ardından sosyal medyada paylaşımda bulundu.
28.04.2018 Siyaset
Abdullah Gül: Yarın konuşacağım
Abdullah Gül: Yarın konuşacağım 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın basın açıklaması yapacağını söyledi. 24 Haziran seçimlerinde aday olacağı konuşulan ve bu konuda herhangi bir yalanlamada bulunmayan Gül'ün bu hareketi siyasi vefasızlık olarak yorumlanmış ve tepki çekmişti.
27.04.2018 Siyaset
‘Dostların attığı gül incitebilir’
‘Dostların attığı gül incitebilir’ 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün KHK eleştirisine bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun’dan geldi: Dostların attığı gül, incitebilir üzebilir
2.01.2018 Siyaset
11'nci Cumhurbaşkanı Gül'ün yaverine ağırlaştırılmış müebbet
11'nci Cumhurbaşkanı Gül'ün yaverine ağırlaştırılmış müebbet Bolu'da, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaverliğini de yapan Bolu 2'nci Komando Tugayı eski komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Tugay Kurmay Başkanı Yarbay Veli Ceylan ve Yüzbaşı Nuri Kıyak, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, tutuksuz 7 sanık beraat etti.
29.09.2021 Gündem
11. Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan'da
11. Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan'da Suudi Arabistan'da bulunan 11. Cumhurbaşkanı Gül, Kral Selman bin Abdulaziz ile bir araya geldi. Gül ayrıca Veliaht Prens Muhammed ile de görüştü
20.09.2017 Siyaset
‘Suriye krizini biz doğurmadık’
‘Suriye krizini biz doğurmadık’ 11. Cumhurbaşkanı Gül, Suriye ile ilgili “Hiçbir zaman iktidar devrilmesinden yana olmadık” dedi, ekledi: “Fakat sorun süreklilik niteliği kazanınca ve milyonlarca Suriyeli kaçmaya başlarken biz bu durumda müdahale etmek zorunda kaldık”
29.09.2021 Gündem
Gül'den net mesaj: Biz bunu istemiyoruz, buna karşıyız!
Gül'den net mesaj: Biz bunu istemiyoruz, buna karşıyız! 11. Cumhurbaşkanı Gül Kazakistan’da Avrasya Medya Forumu'nda "PKK ve PYD'nin bölgenin demografisini değiştirmek istediğini söyledi. Gül ''Biz bunu istemiyoruz, buna karşıyız" dedi.
29.09.2021 Gündem
11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Yılmaz tutuklandı
11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Yılmaz tutuklandı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan danışmanı Ayşe Yılmaz, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Komando Tugayı iftarına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Komando Tugayı iftarına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Kayseri 1’inci Komando Tugayı’nda askerler, şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı. İftara 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve G.Kurmay Başkanı Org. Akar ve komutanlar da katıldı...
8.06.2017 Siyaset
Abdullah Gül katılmayacak!
Abdullah Gül katılmayacak! 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın Ankara'da yapılacak Ak Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'ne katılmayacak.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi 100 bin kişinin katılması beklenen AK Parti Kongresi için 11. Cumhurbaşkanı Gül’e özel kuryeyle davetiye gönderildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Partiye sırtını dönen kimse iflah olmadı” sözleriyle eleştirdiği bazı eski partililer ise çağrılmadı.
19.05.2017 Siyaset
11. Cumhurbaşkanı Gül taziyeleri kabul etti
11. Cumhurbaşkanı Gül taziyeleri kabul etti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babasının ölümünün 5. gününde de taziyeleri kabul etti. Gül, Kayseri'de gelenek olan "perşembe" yemeğinde vatandaşlarla selamlaştı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Abdullah Gül'e taziye telefonu!
Erdoğan'dan Abdullah Gül'e taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e babasının vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.
29.09.2021 Gündem
‘Makam ikramı  demokrasiye uymaz’
‘Makam ikramı demokrasiye uymaz’ CHP’li Baykal’ın 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün cumhurbaşkanı adayı yapılması yönündeki önerisi hakkında ilk kez konuşan Başbakan Yıldırım, “Birinin başkasına makam ikramı çok da demokrasiye uyan bir şey değil” dedi.
29.09.2021 Gündem
Gül'den AKPM kararı değerlendirmesi
Gül'den AKPM kararı değerlendirmesi 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabı Abdullah Gül@cbabdullahgul'den "AKPM'nin kararına ilişkin değerlendirmem" başlığıyla http://www.abdullahgul.gen.tr'deki sitesine yönlendirerek paylaştığı yazı şöyle;
29.09.2021 Gündem
Kore gazisi kiliseden askeri törenle uğurlandı
Kore gazisi kiliseden askeri törenle uğurlandı Kore gazisi Ilya Banago 64 yıl ‘Ölsem şehit olur muydum?’ sorusuna yanıt aradı, dün şehit gibi toprağa verildi
27.02.2017 Yaşam
AYM tamamen sivillerden oluşacak
AYM tamamen sivillerden oluşacak Cumhurbaşkanı sisteminin referandumda geçmesi halinde, Anayasa Mahkemesi’nde tek değişiklik iki asker kökenli üyenin üyeliklerinin düşmesi olacak. Diğer üyeler aynı seçim yöntemiyle AYM’ye üye olmaya devam edecek.
13.02.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı tabutunu omuzladı
Cumhurbaşkanı tabutunu omuzladı Aydınlar Ocağı kurucularından Prof. Dr. Süleyman Yalçın’ın cenazesine devletin zirvesi katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalçın’ın tabutunu omuzladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.