Cübbeli Hoca

Cübbeli Hoca

Son dakika cübbeli hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cübbeli hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cübbeli hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cübbeli Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cübbeli hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 cübbeli hoca haberi bulunmuştur. Tüm cübbeli hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri olay oldu! 'Savcılar Cübbeli’yi ifadeye çağırmalı'
Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri olay oldu! 'Savcılar Cübbeli’yi ifadeye çağırmalı' Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün açıklamaları olay oldu. “Yurt genelinde 2 bin Selefi yanlısı derneğin silahlandığını söylemiştim. Bunlardan en az 150’sini öğrendim. Savcı davet ederse isim isim anlatacağım. Bu bir vatandaşlık görevi" dedi. Bu bilgilere nereden ulaştığı sorulan Cübbeli Hoca, "Değişik illerde arkadaşlarımız var. Bunların anlattıkları, bize dikkatli olmamız için yapılan uyarılar var" dedi.
21.09.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası ‘Jet Fadıl’ın dolandırıcılıktan yargılandığı davada mağdurların avukatı, ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ya özel hayatıyla ilgili görüntülerle şantaj yapıldığını iddia etti.
9.05.2019 Gündem
Cübbeli'nin yılbaşı yorumu olay oldu
Cübbeli'nin yılbaşı yorumu olay oldu Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Twitter hesabından dikkat çeken 'yılbaşı' yorumu yaptı. "Neden Kafir'in bayramını kutlayacağım ya!" Cübbeli Hoca, "Sen gavurların bayramını kutlarsan, Allah da başına kafirleri musallat eder!" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kerimcan Durmaz yorumu
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kerimcan Durmaz yorumu Sunucu Türker Akıncı isim vermeden Kerimcan Durmaz'ı gündeme getirdi. Cübbeli Hoca ise erkekten kadına özenenler için ' Allah onları lanet etsin. Kırıtarak konuşmalar, kırıtarak yürümeleri var ' dedi.
2.12.2016 Sinema-Dizi
Cübbeli Hoca'dan Kerimcan Durmaz'a sert sözler
Cübbeli Hoca'dan Kerimcan Durmaz'a sert sözler Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Ne var ne yok?' adlı programda Türker Akıncı'nın sorularını yanıtladı. Kerimcan Durmaz'ı sert sözlerle eleştirdi!
2.12.2016 Magazin
Nevzat Çiçek: 14 Ağustos'ta olan bize oldu
Nevzat Çiçek: 14 Ağustos'ta olan bize oldu Gazeteci Nevzat Çiçek Twitter adresinin hacklendiğini canlı yayında öğrendi. Çiçek, '14 Ağustos'ta ne olur ne olmaz diyorlar da olan bize oldu.' diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
'Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti'
'Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti' Kamuoyunda 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk canlı yayınına katıldı ve FETÖ'nün elebaşlarından Adil Öksüz'ün kendisini cezaevinde ziyaret ettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Hoca'ya acıyorum deyip...
Cübbeli Hoca'ya acıyorum deyip... İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, 'Oral seks konusunda' kendisini eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca'ya çok sert cevap verdi...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet: O şarkıları söyleyen de dinleyen de cehennemlik!
Cübbeli Ahmet: O şarkıları söyleyen de dinleyen de cehennemlik! Halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve 'bakireyle evlenmenin ömrü uzattığını' savunan Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesinde yazdığı yazısında şairleri, şiirleri, türküleri, şarkıları, müzisyenleri ve müzikseverleri hedef aldı.
26.05.2015 Yaşam
Cübbeli Hoca: Ecdadımız tehcirle Allah’ın emrini uyguladı!
Cübbeli Hoca: Ecdadımız tehcirle Allah’ın emrini uyguladı! 24 Nisan 1915’in 100’üncü yıl dönümünde yaşanan tartışmalara kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Vahdet yazarı Ahmet Mahmut Ünlü de katıldı...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli'ye 2,5 yıl hapis cezası istemi
Cübbeli'ye 2,5 yıl hapis cezası istemi Cübbeli Ahmet Hoca ile Yazar Mustafa İslamoğlu mahkemelik oldu. İslamoğlu’nun şikayeti üzerine Cübbeli'nin 2,5 yıla kadar hapsi istendi.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Hoca’ya beraat talebi
Cübbeli Hoca’ya beraat talebi Savcı, ‘Karagümrük çetesi’ davasında Ahmet Mahmut Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 16 sanık için, “Yeterli delil yok” dedi...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Hoca: 'Ateş sizi yakacak'
Cübbeli Hoca: 'Ateş sizi yakacak' Cübbeli Ahmet Hoca, Vahdet gazetesindeki köşesinde çok konuşulacak Sevgililer Günü yazısına imza attı...
14.02.2015 Yaşam
Cübbeli Hoca’yla saf tuttu
Cübbeli Hoca’yla saf tuttu Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cuma namazını kılması için dün ilk olarak Atatürk Havalimanı’ndaki Hazarfen Çelebi Camii’nde ardından Topkapı’daki Merkez Efendi Camii’nde hazırlık yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca: Noel Baba’yı bırakın Cübbeli Hoca’ya takılın
Cübbeli Ahmet Hoca: Noel Baba’yı bırakın Cübbeli Hoca’ya takılın Bir kanalda yapılan 'Yarabbi noel babanın yerine Cübbeli Hoca'yı tayin eyle' duasının çok hoşuna gittiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu millet Noel Baba'yı bıraksın Cübbeli Hoca'ya takılsın" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca ölümden döndü
Cübbeli Ahmet Hoca ölümden döndü 3 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın ölümüne neden olan "Sultanhahmet" isimli arabalı vapur bu kez de bir kargo gemisiyle çarpıştı. Aralarında Cübbeli Ahmet Hoca'nın da bulunduğu yolcular ölümden döndü
14.06.2016 Haber
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'seks' açıklaması
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'seks' açıklaması Cübbeli Ahmet Hoca, seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirterek sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi.
10.04.2016 Yaşam
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'seks' açıklaması
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'seks' açıklaması Cübbeli Ahmet Hoca, seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirterek sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi.
12.12.2014 Yaşam
Cübbeli Hoca, Papa'yı İslamiyet'e davet etti
Cübbeli Hoca, Papa'yı İslamiyet'e davet etti IŞİD'in ölüm listesine aldığı kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, örgüt tarafından kendisine yapılan tehditlere yanıt verdi. Ahmet Hoca,Türkiye'yi ziyaret eden Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francesco'yu da İslamiyet'e davet etti.
14.06.2016 Haber
Cübbeli Hoca, Papa'yı İslamiyet'e davet etti
Cübbeli Hoca, Papa'yı İslamiyet'e davet etti Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye'yi ziyaret eden Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francesco'yu İslamiyet'e davet etti...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli hoca kızdı: Bana hocalık taslama
Cübbeli hoca kızdı: Bana hocalık taslama Cübbeli Ahmet Hoca, kendisini eleştiren Caner Taslaman'a "Bana hocalık taslama. Felsefenin çoğu ahmaklıktır" diye yanıt verdi.
22.11.2014 Yaşam
Cübbeli Hoca'dan uzay çalışmalarına sert tepki!
Cübbeli Hoca'dan uzay çalışmalarına sert tepki! Cübbeli Ahmet Hoca'dan uzay çalışmalarını ele aldığı konuşmasında çok sert tepki gösterdi...
21.01.2022 Magazin
Cübbeli Ahmet Hoca: Madendeki faciada işverenler nasıl hesap verecek
Cübbeli Ahmet Hoca: Madendeki faciada işverenler nasıl hesap verecek Cübbeli Ahmet Hoca, yayınlanan son sohbetinde maden kazasına değindi. Cübbeli Hoca, facia sonrasında işverenler nasıl hesap verecek diye sordu.
14.06.2016 Yaşam
'Maden sahibi sen nasıl Müslümansın?'
'Maden sahibi sen nasıl Müslümansın?' Cübbeli Ahmet Hoca, Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciasına ilişkin sert eleştirilerde bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cübbeli Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cübbeli hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.