Corona virüsü ne zaman bitecek? Salgın bitiyor mu? DSÖ Covid 19’un biteceği tarihi açıkladı!
Corona virüsü ne zaman bitecek? Salgın bitiyor mu? DSÖ Covid 19’un biteceği tarihi açıkladı! İki yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgınıyla ilgili Dünya Sağlık Örgütü’nden (DSÖ) sevindiren açıklama geldi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge katıldığı bir televizyon programında salgının bitiş çizgisinde olduğunu belirtti. Peki, Corona virüsü ne zaman bitecek? Salgın bitiyor mu? İşte o açıklamalar…
19.09.2022 Sağlık
Corona virüsü (covid 19) ne zaman bitecek? Normal hayatta corona virüsü ne zaman geçecek? Bilim Kurulu üyesi cevapladı!
Corona virüsü (covid 19) ne zaman bitecek? Normal hayatta corona virüsü ne zaman geçecek? Bilim Kurulu üyesi cevapladı! Corona virüsü salgının bir an önce geçmesini bekleyen vatandaşlar tarafından sık sık corona virüsünün ne zaman biteceği soruluyor. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, “Normal hayata ne zaman döneriz?” sorusunu tarih verdi. CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’ye konuk olan Ateş Kara, “Önümüzdeki 7-10 gün içinde vaka sayılarının 3 bin 500-4 bin arasında seyredeceğini tahmin ediyorum. Sonra aşağı doğru inebilir.’’ Diyerek, okullar, restoranlar, maçlar gibi kalabalık ortamlara ne zaman dönüleceğinin de cevabını verdi. Peki, Corona virüsü ne zaman bitecek? Normal hayatta corona virüsü ne zaman geçecek?
22.04.2020 Gündem
Corona virüsü ne zaman bitecek? Bill Gates Corona virüsünün ne zaman geçeceğine dair tarih verdi!
Corona virüsü ne zaman bitecek? Bill Gates Corona virüsünün ne zaman geçeceğine dair tarih verdi! Corona virüsüne karşı tüm dünya mücadele ediyor. Dünya genelinde corona virüsü nedeniyle ölüm sayısı 97 bin 39’a yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de corona virüsü nedeniyle can kaybı 6 bine ulaştı. Tüm dünyanın aklında ise bir tek soru var. Corona virüsü ne zaman bitecek? Microsoft şirketinin kurucusu Bill Gates Corona virüsünün ne zaman geçeceğine dair tarih verdi!
11.04.2020 Gündem