Corona virüsü belirtileri artıyor mu? Sağlık Bakanlığı yeni corona virüsü belirtisi ekledi! Corona virüsü belirtileri nelerdir?
Corona virüsü belirtileri artıyor mu? Sağlık Bakanlığı yeni corona virüsü belirtisi ekledi! Corona virüsü belirtileri nelerdir? Corona virüsü belirtileri en merak edilen konuların başını çekiyor. Sağlık Bakanlığı, corona virüsü olası vaka tanımına yeni bir madde ekledi. Dünya genelinde corona virüsü bulaşan kişi sayısı 339 bini buldu. Türkiye’de ise corona virüsü vaka sayısı bin 236 oldu. Corona virüsü mücadelesi tün dünyada merak edilirken, önce Alman bilim insanlarından bir haber geldi ve 8 semptomdan bahsedip, yeni tip corona virüsü belirtilerine koku ve tat kaybı görüldüğünü de belirtti. Son dakika haberine göre de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada vaka tanımına yeni bir madde eklendi. Corona virüsü belirtileri nelerdir? Sağlık Bakanı tarafından eklenen yeni belirti maddesi nedir?
24.03.2020 Corona Virüsü
Corona virüsü belirtileri değişti mi, virüs nasıl ortaya çıkar?  (Alman bilim insanları 8 yeni corona virüsü (Kovid-19) belirtilerinden bahsetti)
Corona virüsü belirtileri değişti mi, virüs nasıl ortaya çıkar? (Alman bilim insanları 8 yeni corona virüsü (Kovid-19) belirtilerinden bahsetti) Corona virüsü salgını devam ediyor. Dünya genelinde corona virüsü bulaşan kişi sayısı 182 bini bulurken, Türkiye’de de corona virüsü vaka sayısı ise 191’e ulaştı. Küresel ve ulusal mücadeleler yoğun bir şekilde devam ederken, Alman bilim insanları 8 semptomdan bahsedip, yeni tip corona virüsü belirtilerine koku ve tat kaybı görüldüğünü de belirtti. Corona virüsü belirtileri nelerdir? Alman bilim adamlarının bahsettiği 8 corona virüsü belirtisi nedir?
19.03.2020 Corona Virüsü