Corona Testi

Corona Testi

Son dakika corona testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan corona testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını corona testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corona Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corona testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 corona testi haberi bulunmuştur. Tüm corona testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korona testi orucu bozar mı? Sürüntü testi, aşı orucu bozar mı, Diyanet açıkladı
Korona testi orucu bozar mı? Sürüntü testi, aşı orucu bozar mı, Diyanet açıkladı Ramazan ayı geldi. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar "orucu bozan durumlar" hakkında araştırmalarını sıklaştırdı. Vaka sayılarının yoğun olduğu Türkiye’de koronavirüs testi yaptıran kişilerinde sayısı oldukça fazla. Korona şüphesi olup oruç tutan vatandaşlar “korona testi orucu bozar mı?” sorusuna aşı sırası gelenler de “koronavirüs aşısı orucu bozar mı” sorusuna yanıt arıyor. Diyanet’ten, "Koronavirüs aşısı ve sürüntü testi orucu bozar mı?" sorusuna yanıt geldi.
15.04.2021 Ramazan
Korona testi sonucu: Korona testi ne zaman sonuçlanır, kaç günde çıkar? E-devletten korona testi sorgulaması nasıl yapılır?
Korona testi sonucu: Korona testi ne zaman sonuçlanır, kaç günde çıkar? E-devletten korona testi sorgulaması nasıl yapılır? Korona testi kaç günde çıkar? Koronavirüs salgını etkisini arttırarak devam ediyor. Koronavirüs belirtileri gösteren ya da koronavirüs olan kişiyle temas ettiği için korona testi yaptıran kişiler, test sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Covid 19 testinin sonuçları e devlet ya da e nabız üzerinden sorgulanabiliyor. İşte korona testi sorgulama aşamaları ve korona testi sonucu detayları…
28.10.2020 Gündem
Güney Kore'de grip aşısı olan 13 kişi öldü!
Güney Kore'de grip aşısı olan 13 kişi öldü! Güney Kore’de grip aşısı olan 13 kişi hayatını kaybetti. Doktorlar aşılamanın durdurulması çağrısı yaptı.
22.10.2020 Dünya
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni çalışma! İki test aynı anda yapılacak
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni çalışma! İki test aynı anda yapılacak Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Sağlık Bakanlığı’nda grip salgınıyla ilgili de bir çalışma başlatılacağına işaret ederek, Halk Sağlığı Kurumu Referans Laboratuvarlarının grip ve Kovid’i aynı anda tespit edebilecek test için çalışmaları hızlandırdığını söyledi. Prof. Dr. Yavuz, “Tek örnekle her iki hastalığa da bakılabilecek ve bu şekilde de kaç kişi gerçekten grip vakası, kaçı Kovid hastası bunu ayırt edebileceğiz” dedi.
14.10.2020 Sağlık
Büyük tehlike! Yanlış tanı koyuyor ve...
Büyük tehlike! Yanlış tanı koyuyor ve... Corona virüsün salgın haline gelmesi ile birlikte test kiti üreten firmalar da çoğaldı. Yurt dışından kaçak olarak getirilen testler ise büyük tehlike saçıyor. Test yaptırmadan mutlaka iyi araştırma yapmak gerekiyor
14.10.2020 Sağlık
Donald Trump’ın corona testi negatif çıktı
Donald Trump’ın corona testi negatif çıktı ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru, Trump'a arka arkaya günlerde yapılan yeni tip corona virüs (Kovid-19) testlerinin sonucunun "negatif" olduğunu duyurdu.
12.10.2020 Dünya
Zlatan Ibrahimovic'in corona testi pozitif çıktı
Zlatan Ibrahimovic'in corona testi pozitif çıktı Zlatan Ibrahimovic'in koronavirüs testi pozitif çıktı.
24.09.2020 Futbol
Binali Yıldırım'dan corona testi açıklaması!
Binali Yıldırım'dan corona testi açıklaması! Geçtiğimiz günlerde corona virüse yakalanan eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım son corona testinin negatif çıktığını açıkladı.
19.09.2020 Gündem
'Yalan söyleyen kim?
'Yalan söyleyen kim? Covid-19 testi pozitif çıkan YouTuber Enes Batur Sungurtekin, "karantinayı geçirmesi gereken yerde olmaması" gerekçesiyle Sancaktepe’deki bir öğrenci yurduna yerleştirildi.
19.09.2020 Magazin
Hayatını kaybeden Halil Kumova’nın corona testi pozitif çıktı
Hayatını kaybeden Halil Kumova’nın corona testi pozitif çıktı ‘Zalo’ filminin oyuncularından Halil Kumova’nın ani ölümünden sonra yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Set çalışanlarında da yapılan testlerde 4 kişinin daha testi pozitif çıkarken, ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ise testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
12.09.2020 Magazin
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!'
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!' Oyuncu Doğa Rutkay, önceki akşam eşi Kerimcan Kamal'la birlikte Arnavutköy’de bir mekanda objektiflere takıldı.
11.09.2020 Magazin
Apartman görevlisinde corona virüs çıktı, 200 kişi karantinada!
Apartman görevlisinde corona virüs çıktı, 200 kişi karantinada! Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’ndeki apartman görevlisinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Kapıcının baktığı 5 bloktaki yaklaşık 200 kişi karantina altına alındı.
7.09.2020 Gündem
Özel hastanelerde yeni dönem! Devlet ödeyecek
Özel hastanelerde yeni dönem! Devlet ödeyecek Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), vaka sayıları artış eğilimine girince, özel hastanelerdeki corona virüs tedavisi için yeni bir ödeme modeli çıkardı. Buna göre özel hastaneler, PCR testi sonucu pozitif çıkan hastayı tedavi ederse, devletten salgın tedavisi ücreti alabilecek.
6.09.2020 Gündem
Son dakika...  Bakanlık duyurdu! İkinci bir emre kadar izin yok
Son dakika... Bakanlık duyurdu! İkinci bir emre kadar izin yok Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi. Genelgede huzurevlerinde uygulanan tedbirlerin devam ettirilmesi, izinli olarak ailelerinin yanına giden yaşlı ve engellilerin ise kaldıkları kuruluşa, yaptırdıkları corona testi sonrası gitmesi gerektiği belirtildi.
3.09.2020 Gündem
Öğretmenin corona testi pozitif çıktı! Meslektaşları karantinaya alındı
Öğretmenin corona testi pozitif çıktı! Meslektaşları karantinaya alındı Burdur’un Gölhisar ilçesinde, adı açıklanmayan bir öğretmenin Covid-19 testi pozitif çıktı. Öğretmen ile okulda düzenlenen seminere katılan meslektaşları evlerinde karantinaya alındı.
26.08.2020 Gündem
Tapu müdürlüğünde personelin corona testi pozitif çıktı, 12 kişi karantinaya alındı
Tapu müdürlüğünde personelin corona testi pozitif çıktı, 12 kişi karantinaya alındı Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi Tapu Müdürlüğü’ndeki corona virüs testi pozitif çıkan personel, hastanede tedaviye alındı. Aynı birimde çalışan 12 personel de karantina altına alındı.
18.08.2020 Gündem
Yürüyüşe katılan HDP’li vekillerin corona testi pozitif çıktı
Yürüyüşe katılan HDP’li vekillerin corona testi pozitif çıktı Hakkari'den Ankara'ya 'darbeye karşı demokrasi yürüyüşü' adı altında yapılan yürüyüşe katılan HDP'li milletvekilleri Pero Dündar, Nuran İmir ve Mensur Işık'ın corona virüs testi pozitif çıktı.
2.07.2020 Siyaset
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona testi pozitif çıktı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona testi pozitif çıktı Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu'nun boğaz ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'nde yaptırdığı corona virüs testi pozitif çıktı.
22.06.2020 Siyaset
Yurt dışından gelenlere test ve karantina olacak mı? Bakan Koca açıkladı!
Yurt dışından gelenlere test ve karantina olacak mı? Bakan Koca açıkladı! Corona virüs ile ilgili gelişmelerin değerlendirildiği Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yurt dışından gelenlerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Peki, Yurt dışından gelenlere test ve karantina olacak mı? Havalimanlarında corona testi yapılacak mı? Yurt dışından gelenler sağlık taramasından geçirilecek mi? İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamaları…
10.06.2020 Gündem
'Denize ve havuza girmeden mutlaka duş alınmalı'
'Denize ve havuza girmeden mutlaka duş alınmalı' Deniz suyu ve usulüne göre klorlanmış havuz suyunun sadece virüsleri değil birçok bakteriyi öldürdüğünü ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları Ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Reşit Mıstık, ancak havuz veya denize girmeden önce duş almanın muhtemel belirtisiz taşıyıcıların üzerindeki virüs yükünü azaltması açısından çok önemli olduğunu söyledi.
4.06.2020 Sağlık
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Corona virüs nedeniyle 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Corona virüsün ilk çıktığı andan itibaren sokağa çıkmalarına izin verilmeyen 65 yaş üzeri vatandaşlar evlerinde kalmışlardı. Son bir aydır belirli gün ve saatlerde kontrollü olarak sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü için alınacak yeni kararlar gündemde. Tüm Türkiye'nin ve özellikle de 65 yaş üzeri gözü Bakanlar Kurulu'nun alacağı kararlarda. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı hakkında merak edilenler...
3.06.2020 Gündem
Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15'e yükseldi
Rize'de corona testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15'e yükseldi Rize’de, corona virüs tedbirleri kapsamında çay hasadı için özel seyahat izin belgesiyle memleketlerine gelen üreticilerden 8 bin 55’ine test yapıldı. 15 kişinin testi pozitif çıkarken, temas ettikleri belirlenen 75 kişilik aileleri de karantinaya alındı.
28.05.2020 Gündem
Vuhan'da test kuyruğu: 3 milyon 750 bin kişiye corona testi yapıldı
Vuhan'da test kuyruğu: 3 milyon 750 bin kişiye corona testi yapıldı Corona virüs (Covid-19) salgınında ikinci dalganın önüne geçmek isteyen Çinli yetkililer, salgının ortaya çıktığı Vuhan'da her köşe başına test noktası kurdu. Asemptomatik vakaların panik yarattığı şehirde Vuhan kentinde şuana kadar 3 milyon 750 bin kişiye koronavirüs testi yapıldığı belirtildi.
18.05.2020 Corona Virüsü
Rusya Başbakanının corona testi pozitif çıktı
Rusya Başbakanının corona testi pozitif çıktı Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.
30.04.2020 Corona Virüsü
İstanbul’daki test kuyruğundan eser kalmadı
İstanbul’daki test kuyruğundan eser kalmadı Türkiye’de son günlerde yeni tip corona virüs test sayısının azalmasının en somut görüntüleri İstanbul’da kaydedildi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ay önce test yaptırmak isteyen vatandaşların oluşturduğu test kuyruğu havadan görüntülenmişti. Hastanede şimdi çekilen görüntülerde ise test kuyruğundan eser kalmadığı ve test yaptırmaya çok az sayıda kişinin geldiği görüldü.
29.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corona Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corona testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.