Corana Virüs

Corana Virüs

Son dakika corana virüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan corana virüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını corana virüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corana Virüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corana virüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 corana virüs haberi bulunmuştur. Tüm corana virüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarıyıl tatili uzatıldı mı, kaç gün? Sömestr tatil ne zaman bitiyor 2022? Bakan Özer açıkladı!
Yarıyıl tatili uzatıldı mı, kaç gün? Sömestr tatil ne zaman bitiyor 2022? Bakan Özer açıkladı! Yarıyıl tatili kaç gün, uzatıldı mı? 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bugün sona erdi. 15 tatile giren öğrencilerde bugün karne heyecanı vardı. Öğrenciler sömestr tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Özer’den son dakika açıklama geldi. Peki, yarıyıl tatili uzatıldı mı?
21.01.2022 Eğitim
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek İçişleri Bakanlığı corona virüsü ile mücadele kapsamında yeni bir genelge yayınladı. Yayımlanan genelgeye göre; 7 gün boyunca her gün ayrı konularda, ülke genelinde denetimler yapılacak.
19.10.2020 Gündem
KKTC'den yeni corana virüs kararı!
KKTC'den yeni corana virüs kararı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanlığı, 7 Eylül ile 20 Eylül arasında ülkeye gelecek tüm yolcuların 7 gün karantinada kalacağını duyurdu.
5.09.2020 Gündem
Akhisarspor'da 4 futbolcu pozitif çıktı!
Akhisarspor'da 4 futbolcu pozitif çıktı! TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, tarafından yapılan açıklamada 4 futbolcunu corana virüs testinin pozitif olduğu açıklandı.
27.08.2020 Futbol
Gölbaşı'nda 1 mezraya corona virüs karantinası
Gölbaşı'nda 1 mezraya corona virüs karantinası Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Miçolar mezrası, corana virüs tedbirleri kapsamında 14 gün süreyle karantinaya alındı.
2.07.2020 Gündem
İstanbul'dan şoke eden görüntü! Yasağa rağmen...
İstanbul'dan şoke eden görüntü! Yasağa rağmen... 15 Temmuz Demokrasi Otogarı corana virüs salgının başlamasından bu yana en yoğun gecesini yaşadı.
1.07.2020 Yaşam
Bakan Fahrettin Koca: Corana virüs  tedbirlerinden bugün kaç netin var?
Bakan Fahrettin Koca: Corana virüs tedbirlerinden bugün kaç netin var? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirlere dikkat çekerek, "İşi sıkı tutmaya devam edelim" uyarısında bulundu.
29.06.2020 Corona Virüsü
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor!
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor! Kilis’te son bir hafta içerisinde corona virüs vakalarının artması nedeniyle hastanede tedavi görenlerin sayısı 50’ye yükselirken, 3 köy, 1 mezra ve birçok sokak ve evde karantina uygulanıyor.
15.06.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek İngiltere'de yeni tip corana virüs (Kovid-19) kısıtlamalarındaki gevşeme adımları kapsamında 1 Haziran'dan itibaren sosyal mesafe kurallarına uyulması şartıyla dışarıda 6 kişiye kadar görüşmeye izin verileceği açıklandı.
28.05.2020 Corona Virüsü
Corona virüs tedavisi için yerli ilacın satışına izin verildi
Corona virüs tedavisi için yerli ilacın satışına izin verildi İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yerli firma tarafından üretilen corona virüs ilacının satışına izin verildiğini açıkladı.
9.05.2020 Corona Virüsü
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira...
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira... Milyonlarca kişinin beklediği gün geldi. O paralar hesaplara yatıyor. Ve belli oldu kuruşu kuruşuna hesaplandı. Herkes ne kadar ödeme alacağını merak ediyor. Kimin ne kadar kısa çalışma ödeneği alacağı, son 12 ayda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) bildirilen “prime esas kazançları”üzerinden hesaplanıyor. Bir çalışana 1561 lira da, 4 bin 380 lira da ödeme yapılabilecek. Ödemeler çalışanların İŞKUR’a bildirilen IBAN numaralarına yapılacak, IBAN bildirilmemişse PTT Bank aracılığı ile ödenecek.
4.05.2020 Çalışma Hayatı
Yaşlılarla görüntülü konuşmayı unutmayın
Yaşlılarla görüntülü konuşmayı unutmayın Corana virüs nedeniyle özellikle yaşlıların yaklaşık bir aydır evden dışarı çıkamadığını hatırlatan Öğretim Görevlisi Mehmet Başcıllar, yalnız yaşamanın yaşlı bireyler üzerindeki psikososyal etkilernin son derece ağır olduğuna dikkat çekti. Bu dönemde, yaşlıların sevdikleriyle sık sık görüntülü olarak görüşme gerektiğinin altını çizen Başcıllar, “Sosyal hizmet uzmanlarının yaşlılara sunulacak psikososyal hizmetlerinde görevlendirilmesine ihtiyaç var” dedi.
18.04.2020 Sağlık
Corana virüs hastası çarşafları bağlayıp hastaneden kaçtı
Corana virüs hastası çarşafları bağlayıp hastaneden kaçtı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yaşayan ve yeni tip corona virüs testi pozitif çıkan 38 yaşındaki Ufuk G. Tedavi için yatırıldığı hastanenin ikinci katındaki odadan çarşafları birbirine bağlayarak kaçtı. Bir süre sonra yakalanan Ufuk G. Tekrar hastaneye getirildi.
14.04.2020 Gündem
Adıyaman'da corana virüs nedeniyle fabrika kapatıldı, 2 köy karantinaya alındı
Adıyaman'da corana virüs nedeniyle fabrika kapatıldı, 2 köy karantinaya alındı Adıyaman'ın Besni ilçesinde, koronavirüs tespit edilen kişinin çalıştığı fabrika kapatılırken, fabrika çalışanlarının yaşadığı 2 köy de karantina altına alındı.
13.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zor bir savaş veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zor bir savaş veriyoruz Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi-Türk Konseyi) devlet başkanları, yeni tip corona virüs (Kovid-19) gündemiyle olağanüstü zirvede bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, "Tüm insanlık olarak şuan görünmez düşmana karşı zor bir savaş veriyoruz." ifadelerini kullandı.
10.04.2020 Gündem
Cinayet şüphelisi tuvalet penceresinden kaçmaya çalışırken böyle yakalandı
Cinayet şüphelisi tuvalet penceresinden kaçmaya çalışırken böyle yakalandı İstanbul'da corana virüs salgını nedeniyle "Evde kal" çağrılarına uyduğunu düşündükleri Ahmet Rençber'den haber alamayınca polisten yardım isteyen arkadaşları bir cinayeti ortaya çıkardı.
7.04.2020 Gündem
Şenol Güneş coronavirüs açıklaması yaptı
Şenol Güneş coronavirüs açıklaması yaptı A Milli Takım Teknik direktörü Şenol Güneş, TFF resmi sitesinden açıklama yaptı. Güneş tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını hakkında da ifadeler kullandı.
6.04.2020 Futbol
Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında!
Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında! Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? soruları milyonlarca öğrenci ve veli tarafından bekliyordu. Corona virüs salgını nedeniyle okullarda eğitim uzaktan devam ediyor. Saat 13.30'da Bilim Kurulu toplantısı başladı.Toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden okulların tatilinin uzatılması yönünde görüş bildiren Bakan Selçuk, bilim kurulunun kararını göre hareket edecek. Genel kanı uzaktan eğitim uzatılması yönünde.
25.03.2020 Eğitim
Üniversite hastanesi çalışanlarına da ek ödeme müjdesi!
Üniversite hastanesi çalışanlarına da ek ödeme müjdesi! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Corona virüs ile mücadelemizde kahramanlarımız, sağlık çalışanlarımızın talepleri önceliğimiz olacak. Üniversite hastanelerimizdeki çalışanlarımıza da performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız. Bu kapsamda 1,2 milyar TL’lik bir ek destek sağlayacağız" dedi.
24.03.2020 Çalışan Hakları
Binlerce kişiye ek ödeme müjdesi! 32 bin personel alınacak...
Binlerce kişiye ek ödeme müjdesi! 32 bin personel alınacak... Binlerce kişi merakla bekliyordu. Ek ödeme müjdesi bakandan geldi.3 aylık zaman diliminde, ek ödemelerin tavanı yüzde 100 oranında olacak. Bakan Fahrettin Koca aynı zamanda 32 bin personel alınacağını da açıkladı. Ek ödemeler onaylandı.
24.03.2020 Çalışan Hakları
İngiltere'de Müslüman ve Yahudiler, hükümetin Kovid-19 kurbanlarını  yakma planından endişeli
İngiltere'de Müslüman ve Yahudiler, hükümetin Kovid-19 kurbanlarını yakma planından endişeli İngiltere'de Müslüman ve Yahudiler, hükümetin yeni tip corana virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin cesetlerini yakma planından endişe ediyor.
23.03.2020 Corona Virüsü
Ağrı'da corana virüs paniği! Kimse yardım edemedi
Ağrı'da corana virüs paniği! Kimse yardım edemedi Ağrı'da yolun ortasında sara krizine giren vatandaş büyük paniğe sebep oldu. Diğer vatandaşlar corona virüs şüphesiyle kriz geçiren adama yardım edemedi.
19.03.2020 Yaşam
'Turizm cenneti'nde corana virüs önlemi! Kapatıldı
'Turizm cenneti'nde corana virüs önlemi! Kapatıldı Kütahya'nın Simav ilçesindeki Eynal Kaplıcaları ile Çitgöl ve Naşa beldesindeki hamamlar, corona virüse karşı alınan önlemler kapsamında geçici süreyle kapatıldı.
18.03.2020 Gündem
'Çamaşır suyu her zaman bulunmaz bir dezenfektan'
'Çamaşır suyu her zaman bulunmaz bir dezenfektan' Sağlık Bakanlığı Korona Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, corona virüs salgınına karşı alınacak önlemleri sıraladı. Özlü, "Yüzeylerin temizliği standart kullandığımız deterjanlarla yapılabilir. Çamaşır suyu her zaman bulunmaz bir dezenfektan" dedi.
14.03.2020 Sağlık
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır?
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? 40 yaş ne zaman aşı olacak, 40 yaş aşı randevusu ne zaman açılacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 aşısına ilişkin, "40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? İşte aşı randevusu alma…
13.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corana Virüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corana virüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.