Corana

Corana

Son dakika corana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan corana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını corana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corana gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 corana haberi bulunmuştur. Tüm corana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
Yarıyıl tatili uzatıldı mı, kaç gün? Sömestr tatil ne zaman bitiyor 2022? Bakan Özer açıkladı!
Yarıyıl tatili uzatıldı mı, kaç gün? Sömestr tatil ne zaman bitiyor 2022? Bakan Özer açıkladı! Yarıyıl tatili kaç gün, uzatıldı mı? 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bugün sona erdi. 15 tatile giren öğrencilerde bugün karne heyecanı vardı. Öğrenciler sömestr tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Özer’den son dakika açıklama geldi. Peki, yarıyıl tatili uzatıldı mı?
21.01.2022 Eğitim
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır?
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? 40 yaş ne zaman aşı olacak, 40 yaş aşı randevusu ne zaman açılacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 aşısına ilişkin, "40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? İşte aşı randevusu alma…
13.06.2021 Gündem
50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 50 yaş üstü aşı başladı mı? (MHRS aşı randevu alma ekranı)
50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 50 yaş üstü aşı başladı mı? (MHRS aşı randevu alma ekranı) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 50 yaş üzeri vatandaşların aşı programının bugün başladığını açıkladı. Toplam yapılan aşı sayısı 29 milyona ulaştı. Bir yandan ikinci doz aşı çalışmaları devam ederken, ilk doz aşıda sıra 50 yaş üstü vatandaşlara geldi. Peki, 50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır?
1.06.2021 Gündem
Koronavirüse karşı yeni ilaç! onaylandı
Koronavirüse karşı yeni ilaç! onaylandı Japoya'da, ABD'li bir ilaç firması tarafından üretilen romatizmal eklem iltihabı ilacı "Baricitinib" corona virüs tedavisinde kullanılmak üzere onaylandı.
24.04.2021 Dünya
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek İçişleri Bakanlığı corona virüsü ile mücadele kapsamında yeni bir genelge yayınladı. Yayımlanan genelgeye göre; 7 gün boyunca her gün ayrı konularda, ülke genelinde denetimler yapılacak.
19.10.2020 Gündem
Emet Belediye Başkanı Doğan, corana virüse yakalandı
Emet Belediye Başkanı Doğan, corana virüse yakalandı Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ın corona virüs testi pozitif çıktı
15.09.2020 Gündem
KKTC'den yeni corana virüs kararı!
KKTC'den yeni corana virüs kararı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanlığı, 7 Eylül ile 20 Eylül arasında ülkeye gelecek tüm yolcuların 7 gün karantinada kalacağını duyurdu.
5.09.2020 Gündem
Virüse karşı bireysel önlemlere dikkat
Virüse karşı bireysel önlemlere dikkat Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftasında corana virüsünün önemine değindi.
5.09.2020 Sağlık
Akhisarspor'da 4 futbolcu pozitif çıktı!
Akhisarspor'da 4 futbolcu pozitif çıktı! TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, tarafından yapılan açıklamada 4 futbolcunu corana virüs testinin pozitif olduğu açıklandı.
27.08.2020 Futbol
32 günlük tedaviyle corona virüsü yendi: 'Mezarım kazılmıştı'
32 günlük tedaviyle corona virüsü yendi: 'Mezarım kazılmıştı' Mardin'de, 32 gün boyunca hastanede gördüğü tedaviyle corona virüsü yenen Fahri Kılıç (49), yaşadıklarını anlattı. Mardin'de corona virüse yakalanıp, tedaviye alınan ilk hasta olduğunu anlatan Kılıç, tedavi sürecinde ailesinin öleceğine inanıp, mezarını kazdığını söyledi. Kılıç, "Doktorlar benden umudunu kesmişlerdi. Hatta benim aileme cenazeyi nerede defnedeceğimize dair bir adres bile istediler. Öldüm diye mezarımı bile kazdılar" dedi.
24.07.2020 Corona Virüsü
Gölbaşı'nda 1 mezraya corona virüs karantinası
Gölbaşı'nda 1 mezraya corona virüs karantinası Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Miçolar mezrası, corana virüs tedbirleri kapsamında 14 gün süreyle karantinaya alındı.
2.07.2020 Gündem
İstanbul'dan şoke eden görüntü! Yasağa rağmen...
İstanbul'dan şoke eden görüntü! Yasağa rağmen... 15 Temmuz Demokrasi Otogarı corana virüs salgının başlamasından bu yana en yoğun gecesini yaşadı.
1.07.2020 Yaşam
Bakan Fahrettin Koca: Corana virüs  tedbirlerinden bugün kaç netin var?
Bakan Fahrettin Koca: Corana virüs tedbirlerinden bugün kaç netin var? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirlere dikkat çekerek, "İşi sıkı tutmaya devam edelim" uyarısında bulundu.
29.06.2020 Corona Virüsü
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor!
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor! Kilis’te son bir hafta içerisinde corona virüs vakalarının artması nedeniyle hastanede tedavi görenlerin sayısı 50’ye yükselirken, 3 köy, 1 mezra ve birçok sokak ve evde karantina uygulanıyor.
15.06.2020 Corona Virüsü
Farkındalık artınca virüsün etkisi azaldı
Farkındalık artınca virüsün etkisi azaldı Son günlerde başta Türkiye’de dahil birçok ülkede Covid-19 enfeksiyonundan dolayı hastalık ve ölüm oranlarında azalma görülmesinin nedenleriyle ilgili Prof.Dr.H.Tamer Dodurka, "Özellikle medya aracılığıyla insanlar neyle karşı karşıya olduğunu iyice anladılar. Hastalık tanındıkça ve eldeki veriler arttıkça kriz de daha iyi yönetilir oldu ve bunlardan en önemlisi halkımız bireysel korunmanın önemini iyice kavrayıp uygulamaya başladı. Bu şekilde virüs etkisini azalttı" dedi.
8.06.2020 Sağlık
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek İngiltere'de yeni tip corana virüs (Kovid-19) kısıtlamalarındaki gevşeme adımları kapsamında 1 Haziran'dan itibaren sosyal mesafe kurallarına uyulması şartıyla dışarıda 6 kişiye kadar görüşmeye izin verileceği açıklandı.
28.05.2020 Corona Virüsü
Bilim insanları duyurdu! Corona virüse karşı yeni çözüm...
Bilim insanları duyurdu! Corona virüse karşı yeni çözüm... Corona virüs tedavisinde heyecan veren gelişme açıklandı! Salgının yeni çaresi insan vücudunda... İşte detaylar...
18.05.2020 Corona Virüsü
Corona virüs tedavisi için yerli ilacın satışına izin verildi
Corona virüs tedavisi için yerli ilacın satışına izin verildi İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yerli firma tarafından üretilen corona virüs ilacının satışına izin verildiğini açıkladı.
9.05.2020 Corona Virüsü
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira...
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira... Milyonlarca kişinin beklediği gün geldi. O paralar hesaplara yatıyor. Ve belli oldu kuruşu kuruşuna hesaplandı. Herkes ne kadar ödeme alacağını merak ediyor. Kimin ne kadar kısa çalışma ödeneği alacağı, son 12 ayda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) bildirilen “prime esas kazançları”üzerinden hesaplanıyor. Bir çalışana 1561 lira da, 4 bin 380 lira da ödeme yapılabilecek. Ödemeler çalışanların İŞKUR’a bildirilen IBAN numaralarına yapılacak, IBAN bildirilmemişse PTT Bank aracılığı ile ödenecek.
4.05.2020 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2020!  SSK SGK ve Bağ-Kurlu emekliye faizsiz kredi yürürlüğe girdi mi?
Emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2020! SSK SGK ve Bağ-Kurlu emekliye faizsiz kredi yürürlüğe girdi mi? Corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamından açıklanan ekonomi paketleri, emeklilere faizsiz kredi konusunu gündeme getirdi. Emekliye 10 maaş faizsiz kredi ilk kez 2015 yılında ele alınmıştı. 10 maaş faizsiz kredi desteği, Corona virüsünün Türkiye’de de etkisini göstermesiyle yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Emekliye 10 maaş faizsiz kredi verilecek mi? Emeklilere corana virüsü desteği kapsamında faizsiz kredi müjdesi verilir mi?
9.05.2020 Gündem
LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı!
LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-Ekim ayları ağır basıyor" derken, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında, tarih verdi. "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yeni eğitim takvimi için çalışmalarımız hazır" diyen Selçuk, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-ekim ayları ağır basıyor. Ancak Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine göre hareket edeceğiz. Net tarih yok" ifadelerini kullandı. LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak?
22.04.2020 Eğitim
Benzin ve motorinde indirim üstüne indirim! İşte il il yeni fiyatlar
Benzin ve motorinde indirim üstüne indirim! İşte il il yeni fiyatlar Corana virüns nedeniyle talebin düşük olması ve arzın fazla kalması nedeniyle petrol fiyatları ucuzlamaya devam ediyor. Brent petrol son yılların en düşük seviyesini gördü. Bu durum indirimleri de beraberinde getirdi. Dün benzinde 8 kuruşu indirim yapıldı. Bu gece yarısından itibaren motorine 41 kuruş, benzine 31 kuruş indirim geleceği belirtildi. Şu ana kadar yapılan indirimi ile Türkiye'de il il benzinin pompa fiyatları...
22.04.2020 Ekonomi
Yaşlılarla görüntülü konuşmayı unutmayın
Yaşlılarla görüntülü konuşmayı unutmayın Corana virüs nedeniyle özellikle yaşlıların yaklaşık bir aydır evden dışarı çıkamadığını hatırlatan Öğretim Görevlisi Mehmet Başcıllar, yalnız yaşamanın yaşlı bireyler üzerindeki psikososyal etkilernin son derece ağır olduğuna dikkat çekti. Bu dönemde, yaşlıların sevdikleriyle sık sık görüntülü olarak görüşme gerektiğinin altını çizen Başcıllar, “Sosyal hizmet uzmanlarının yaşlılara sunulacak psikososyal hizmetlerinde görevlendirilmesine ihtiyaç var” dedi.
18.04.2020 Sağlık
Corana virüs hastası çarşafları bağlayıp hastaneden kaçtı
Corana virüs hastası çarşafları bağlayıp hastaneden kaçtı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yaşayan ve yeni tip corona virüs testi pozitif çıkan 38 yaşındaki Ufuk G. Tedavi için yatırıldığı hastanenin ikinci katındaki odadan çarşafları birbirine bağlayarak kaçtı. Bir süre sonra yakalanan Ufuk G. Tekrar hastaneye getirildi.
14.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.