Çocuk Cesedi

Çocuk Cesedi

Son dakika çocuk cesedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk cesedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk cesedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Cesedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk cesedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.298 çocuk cesedi haberi bulunmuştur. Tüm çocuk cesedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya sahillerinde 4 günde 5 ceset!
Antalya sahillerinde 4 günde 5 ceset! Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset bulundu.
20.01.2024 Gündem
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu Bolu'da Gölköy mesire yerinde koli bantlarıyla bağlanmış halde bulunan poşetten köpek ölüsü çıktı. Köpeği poşete koyup koli bantlarıyla bağlayarak ölümüne sebep olan kişinin tespiti için çalışma başlatıldı.
7.10.2023 Yaşam
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu İstanbul’da çöp konteynerinin yanında parçalanarak poşete koyulmuş bebek cesedi bulundu.
3.04.2023 Gündem
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı Üniversite öğrencisi ormanda otların arasında bir kutu gördü ve açmasıyla vahşet ortaya çıktı. Gencin kutuyu açtıktan sonra karşılaştığı manzara tam anlamıyla kan donduran cinstendi. İçinde çıplak, saçları sertleşmiş, vücudu kesik izleriyle dolu bir çocuk cesedi vardı ve battaniyeye sarılı halde duruyordu. 'Kutudaki çocuk' 65 yıl büyük bir gizemdi ancak yeni bir gelişme yaşandı.
3.12.2022 Dünya
Yaralı halde balkona çıkıp yardım istedi! Kadını bıçaklayıp eve kilitlemiş
Yaralı halde balkona çıkıp yardım istedi! Kadını bıçaklayıp eve kilitlemiş Ankara'nın Çankaya ilçesinde Ezgi A., tartıştığı ev arkadaşı Cenk C. tarafından bıçaklanarak yaralandı. Ezgi A.'yı eve kilitleyip giden Cenk C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
5.10.2022 Yaşam
Bodrum'da 'çocuk cesedi' alarmı! Vatandaşlar tepki gösterdi
Bodrum'da 'çocuk cesedi' alarmı! Vatandaşlar tepki gösterdi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, çarşafa sarılı bezle bağlanıp dağlık alana bırakılan ve vatandaşların içerisinde çocuk cesedi olduğunu tahmin ettiği paket polisi alarma geçirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin paketi açmasının ardından durumla ilgili vatandaşlar tepki gösterdi.
5.10.2022 Yaşam
6 aydır elektrik faturasını ödeyen kadını arıyor
6 aydır elektrik faturasını ödeyen kadını arıyor Adana’da bir kişi, 6 aydır 5 bin 800 liralık elektrik faturasını ödeyen kadını bulup ona parasını vermek istiyor.
7.09.2022 Yaşam
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu Ankara'nın Keçiören ilçesinde, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında 3 yaşlarında erkek çocuk cesedi bulundu.
6.09.2022 Yaşam
Yeni Zelanda'da korku filmlerinden daha ürkütücü olay! Bavuldan insan kalıntıları çıktı detaylar ülkeyi dehşete düşürdü...
Yeni Zelanda'da korku filmlerinden daha ürkütücü olay! Bavuldan insan kalıntıları çıktı detaylar ülkeyi dehşete düşürdü... Bavuldan çıkan insan kalıntıları Yeni Zelanda'da bir numaralı gündem konusu oldu. Ülkeyi bir haftadan fazladır dehşete düşüren haberle ilgili yeni ayrıntılar dünya basınında da manşet oldu. En korkunç filmlerden bile daha ürkütücü olayın basına yansıyan detayları adeta herkesin kanını dondurdu.
20.08.2022 Dünya
Yeni Zelanda polisi, bavullardaki çocuk cesetleri gizemini çözmeye çalışıyor
Yeni Zelanda polisi, bavullardaki çocuk cesetleri gizemini çözmeye çalışıyor Yeni Zelanda polisi, geçen hafta bir ailenin evine getirilen ve aileye ait olmayan iki bavulun içinden çıkan ceset kalıntılarının, ilkokul çağındaki iki çocuğa ait olduğunu duyurdu. Söz konusu bavullar, Auckland kentinde yaşayan bir ailenin evine 11 Ağustos tarihinde bir depolama şirketi tarafından bırakılmış ve aile kendilerine ait olmayan bavullarda insan kalıntılarını keşfedince polisi arayarak ihbarda bulunmuştu.
18.08.2022 Dünya
Hindistan'da yolcu teknesi battı! 2 kadın ve 1 çocuk cesedi bulundu, 17 kayıp
Hindistan'da yolcu teknesi battı! 2 kadın ve 1 çocuk cesedi bulundu, 17 kayıp Hindistan'da yolcu teknesinin batması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi kayboldu.
12.08.2022 Dünya
ABD’de bir kadının aracında çocuk cesetleri bulundu
ABD’de bir kadının aracında çocuk cesetleri bulundu ABD'de bir kadın aracında iki çocuk cesedi bulunması sebebiyle gözaltına alındı.
30.07.2021 Dünya
Dünya şokta! Kanada'da 182 mezar daha bulundu
Dünya şokta! Kanada'da 182 mezar daha bulundu Kanada'nın British Columbia (B.C) eyaletinde faaliyet gösteren eski St. Eugene Misyon Okulunun yakınında 182 kayıt dışı mezar bulunduğu bildirildi.
30.06.2021 Dünya
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu Kanada’nın British Columbia eyaletine bağlı Kamloops kentinde, eski bir yatılı kilise okuluna ait arazide 215 çocuk cesedi kalıntılarının olduğu mezarlık bulundu.
29.05.2021 Dünya
Almanya'da cesedi bulunan 5 çocukla ilgili kan donduran ayrıntı!
Almanya'da cesedi bulunan 5 çocukla ilgili kan donduran ayrıntı! Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Solingen kentindeki bir dairede dün 5 çocuk cesedi bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
4.09.2020 Dünya
Almanya’nın Solingen kentindeki bir evde 5 çocuk cesedi bulundu
Almanya’nın Solingen kentindeki bir evde 5 çocuk cesedi bulundu Alman medyası, batı şehri Solingen'de yaşları 1, 2, 3, 6 ve 8 olan beş çocuğun anneleri tarafından öldürüldüğünü bildiriyor. 11 yaşındaki diğer çocuğunu yanına alarak evden çıkan ve bir trenin önüne atlayan anne ağır yaralı halde kurtuldu.
3.09.2020 Dünya
'Çocuk cesedi' iddiası... Merak 'sosyal mesafeyi' yok etti!
'Çocuk cesedi' iddiası... Merak 'sosyal mesafeyi' yok etti! İstanbul Arnavutköy'de oyun oynayan çocukların bir inşaat içinde çocuk cesedi gördüklerini söylemesi üzerine polis alarma geçti. Meraklı mahalleli sokağa dökülünce sosyal mesafe yok oldu, çok sayıda maskesiz kişi yan yana gelerek olan biteni izledi.
7.07.2020 Gündem
Konya'da toprağa gömülü çocuk cesedi bulundu
Konya'da toprağa gömülü çocuk cesedi bulundu Konya’nın Yunak ilçesinde toprağa gömülü çocuk cesedi bulundu.
30.05.2020 Gündem
Düzce'den acı haber!
Düzce'den acı haber! Düzce'deki sel felaketinde arananlardan Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde bir çocuk cesedi bulundu
22.07.2019 Gündem
Ormanlık arazide çocuk cesedi bulundu
Ormanlık arazide çocuk cesedi bulundu Ankara'nın Altındağ ilçesindeki ormanlık arazide kafası parçalanarak öldürülmüş Suriye uyruklu bir erkek çocuğuna ait ceset bulundu.
28.10.2018 Yaşam
Cesedi bulunan 2 yaşındaki çocuğun annesi tutuklandı
Cesedi bulunan 2 yaşındaki çocuğun annesi tutuklandı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki bir hafriyat döküm alanında toprağa gömülü halde cesedi bulunan Suriye uyruklu 2 yaşındaki Betül H.’nin annesi, gözaltına alındıktan sonra çelişkili ifadeler vermesi üzerine tutuklandı
29.07.2018 Yaşam
Vahşet! 2 yaşındaki çocuk kafası kopartılıp...
Vahşet! 2 yaşındaki çocuk kafası kopartılıp... Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki bir hafriyat döküm alanında toprağa gömülü halde kafası koparılmış 2 yaşında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğunun cesedi bulundu.
27.07.2018 Yaşam
Ünlü oyuncu Kıbrıs açıklarındaki faciada mültecileri kurtardı
Ünlü oyuncu Kıbrıs açıklarındaki faciada mültecileri kurtardı Dün mültecileri taşıyan tekne Kıbrıs açıklarında battı. Batan gemide 19 Suriyeli kaçak hayatını kaybetti. Sahil Güvenlik botları ise 103 mülteciyi boğulmaktan kurtardı. Yardım çalışmalarına katılanlar arasında Memphis Grizzlies'ın İspanyol oyuncusu NBA yıldızı basketbolcu Marc Gasol de vardı...
19.07.2018 NBA
Kayıp çocuklardan yine acı haber
Kayıp çocuklardan yine acı haber Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Leyla ve Eylül’den sonra, Amanoslarda kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile Bitlis’te kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un cansız bedenleri bulundu
8.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Cesedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk cesedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.