City’S

City’S

Son dakika City’s haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan City’s ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını City’s haber sayfamızda bulabilirsiniz.

City’S

haberleri sayfasında son dakika yaşanan city’s gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 city’s haberi bulunmuştur. Tüm city’s haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güneş çarptı
Güneş çarptı Emel Yıldırım önceki gün City’s de alışverişteydi
8.08.2017 Magazin
Yasmin kaçtı
Yasmin kaçtı Nergis Kumbasar, önceki gün kızı Yasmin ile City’s’deydi.
2.08.2017 Magazin
Pamela tarzı
Pamela tarzı Şarkıcı Pamela Spence geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s’deydi.
21.07.2017 Magazin
Ayakları acıdı
Ayakları acıdı Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek önceki gün City’s’de alışverişteydi.
16.06.2017 Magazin
Güneş reflektörü gözlük
Güneş reflektörü gözlük Şarkıcı Ebru Polat önceki gün City’s’deydi.
8.06.2017 Magazin
Futbolcu stili
Futbolcu stili Ebru Polat önceki gün City’s Mahalle katında Balıkev’deydi.
23.05.2017 Magazin
Curcuna içindeyim
Curcuna içindeyim Asena önceki gün bir moda programı için City’s’de alışverişteydi.
4.04.2017 Magazin
Rahat Alara
Rahat Alara Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey önceki gün City’s’deydi.
4.04.2017 Magazin
Zayıflamış haliyle görüntülendi
Zayıflamış haliyle görüntülendi Hülya Avşar, City’s Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi
4.06.2011 Magazin
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu Fenerbahçe genç oyuncularından Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro bonservis karşılığında Belçika takımlarından Westerlo'ya gönderdi.
24.08.2022 Fenerbahçe
Galatasaray, Fenerbahçe derken işte Balotelli'nin yeni takımı
Galatasaray, Fenerbahçe derken işte Balotelli'nin yeni takımı Adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan İtalyan golcü Mario Balotelli Palermo'ya transfer olmak üzere.
1.08.2022 Adana DemirSpor
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor!
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor! Volvo Cars ilk tam elektrikli otomobili Volvo XC40 Recharge’ı Türkiye'de satışa sunuyor.
21.01.2022 Otomobil
Toyota'dan yeni elektrikli ticari geliyor!
Toyota'dan yeni elektrikli ticari geliyor! Toyota, hibrit başta olmak üzere çevreci ve alternatif yakıt enerji kaynaklarını otomobillerine taşırken, hafif ticari araç segmentinde de sıfır emisyonlu seçeneklerini artıracak.
17.05.2021 Otomobil
Toyota’nın ticarisi Proace City satışa çıktı!
Toyota’nın ticarisi Proace City satışa çıktı! Toyota, kompakt hafif ticari araç segmentinde yeni PROACE CITY modeli ile pazara girdi.
25.03.2021 Otomobil
Taşınabilir bataryalı motosiklet satışa çıkıyor!
Taşınabilir bataryalı motosiklet satışa çıkıyor! Elektrikli scooter markası İspanyol Silence Türkiye'de yollara çıkıyor...
15.02.2021 Otomobil
Fiat 500X artık daha sportif!
Fiat 500X artık daha sportif! Yeni donanım seviyeleriyle daha da kişiselleştirilebilir hale gelen yeni Fiat 500X SUV, daha fazla teknoloji ve sportiflik unsurları barındırıyor, Mevcut 1.6 dizel motora ilave olarak ürün gamına eklenen iki yeni benzinli motor da var.
2.03.2020 Otomobil
Anderson Talisca için son teklif
Anderson Talisca için son teklif Trabzonspor'un Anderson Talisca, ısrarı bitmek bilmiyor. Teklif yükselten Fırtına, oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba harcıyor.
15.01.2020 Trabzonspor
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
Şampiyonluk düğümünü çözecek derbi!
Şampiyonluk düğümünü çözecek derbi! Liverpool’un 29 yıllık şampiyonluk hasreti sona mı erecek, yoksa City peş peşe ikinci kez mutlu sona mı ulaşacak? Son 3 haftaya girilen Premier Lig’de şampiyonluk düğümünü 2 milyar euroluk Manchester derbisi çözecek.
24.04.2019 İngiltere
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya açıklamalarda bulundu.
1.12.2018 Futbol
Türkiye - Rusya
Türkiye - Rusya A Milli Futbol Takımı, UEFA'nın milli takım düzeyindeki yeni organizasyonu Uluslar Ligi'ndeki ilk maçında Rusya ile karşılaşıyor. Kritik karşılaşmayı TRT 1'den canlı olarak izleyebilirsiniz.
7.09.2018 Futbol
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz"
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçmişti çok sayıda şampiyonluk sevinçleri yaşadığını, çok konvoylara katıldım ve çok korna patlattığı belirterek, "Başkan olarak yaşadığım şampiyonluğu tarif edemem, resmedemem" dedi.
21.05.2018 Galatasaray
Süper Lig'in yıldızından intihar itirafı!
Süper Lig'in yıldızından intihar itirafı! La Gazzetta dello Sport'un Gazza Mondo eki, Adebayor'a tam sayfa ayırdı.
24.04.2018 Başakşehir
Facebook skandalından Türkiye'de etkilenen kişi sayısı belli oldu
Facebook skandalından Türkiye'de etkilenen kişi sayısı belli oldu Facebook, kullanıcı bilgilerinin Cambridge Analytica şirketi tarafından usulsüz kullanıldığının ortaya çıktığı skandaldan Türkiye'de 234 bin 584 kişinin etkilendiğini açıkladı. Uygulamayı indiren kişi sayısı ise 223.
5.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi merakla bekleniyor. Devler Ligi'nde bu yıl Beşiktaş ve Club Brugge elerse Başakşehir ülkemizi temsil edecek. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?
2.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

City’S ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki city’s haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.