Ciro Kaybı Desteği

Ciro Kaybı Desteği

Son dakika ciro kaybı desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ciro kaybı desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ciro kaybı desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ciro Kaybı Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ciro kaybı desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 ciro kaybı desteği haberi bulunmuştur. Tüm ciro kaybı desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen başladı,100 bin lira...
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen başladı,100 bin lira... Kredi desteği veriliyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Faiz indirimi uygulanacak. Faiz indirimi yüzde 50'den başlayıp yüzde 100'e kadar çıkıyor. Halkbank'tan kredi müjdesi geldi. Detaylar netleşti. Resmen başladı. Halkbank Türkiye ve KKTC'de esnaf ve sanatkarlara kullandırılan ve bakiyesi 2022, 2023 ve 2024 yıllarına devreden krediler ile 2024 sonuna kadar doğrudan kullandırılacak kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulayacak. Söz konusu faiz indirimi, kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar için yüzde 100 olarak uygulanacak.
4.01.2022 Ekonomi
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor!
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor! Gelir kaybı esnaf kira desteği binlerce esnafı tarafından yakından takip ediliyor. Gelir kaybı desteği için başvuruda bulunanlar desteklerin ne zaman yatacağını sorguluyor. Koronavirüs salgını kapsamında gelirleri düşen esnafa 3 ay boyunca ödenecek olan 1000 TL destek ödemesi başvuruları e devlet üzerinden gerçekleşti. Peki, gelir kaybı esnaf kira desteği yattı mı? Gelir kaybı desteği ne zaman yatacak?
21.05.2021 Çalışma Hayatı
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu?
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı'nın ulusa sesleniş konuşmasında esnafa dönük yeni bazı destekleyici adımlar ve uygulamaları açıklayacağı belirtildi. Daha önce salgın nedeniyle maddi kayıp yaşayan esnafa yönelik Gelir Kaybı Desteği, Kira Desteği, ve Ciro Kaybı Desteği uygulamaları hayata geçirilmişti. Bazı sektörlere sigorta prim desteği verilmiş, esnaf ve sanatkarların Halkbank'a olan kredi ödemelerinde 6 aylık erteleme imkanı getirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni destek paketlerini açıkladı. Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı?
17.05.2021 Çalışma Hayatı
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu!
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu! Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının ardından hükümet pek çok yeni destek paketini devreye aldı. Vatandaşa pandemi sosyal destek başvurularının yanı sıra esnafa kira desteği, gelir kaybı desteği ve ciro desteği gibi yardımlar veriliyor. Buna göre emekli ikramiyeleri 1.100 TL’ye çıkarılırken, esnafa verilen kira desteği süresi de 1 ay uzatıldı. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri, daha sonra tahsil edilmek üzere TESKOMB tarafından bankaya ödendi. KOSGEB vasıtasıyla, toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıldı. Peki, Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira desteği başvurusu nereden yapılır? Pandemi desteği başvuru şartları ne? Gelir kaybı desteği ve ciro desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tam kapanma desteği ile ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hesaplara tek seferde en az 2 bin TL yatırılıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Süre uzatıldı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. Son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi. Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı ciro kaybı desteğine başvurular 31 Mayıs saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği...
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. 3 ay 1000 lira hibe ve 750 lira kira desteği ile ilgili flaş karar. Ödeme 4 aya çıkarıldı. Böylece büyükşehirlerde gelir kaybı için 4 bin, kira yardımı için de 3 bin lira ödeme yapılacak. Diğer illerde ise 6 bin lira ödenecek. Başvurular 31 Mayıs saat 23.59'a kadar e-devlet üzerinden yapılabilecek.
29.04.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan duyurdu: Ciro kaybı desteği ödemeleri başladı!
Bakan Pekcan duyurdu: Ciro kaybı desteği ödemeleri başladı! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yiyecek ile içecek hizmeti sektöründe faaliyet gösteren ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından olumsuz etkilenen işletmelere yönelik devreye aldıkları "Ciro Kaybı Desteği" ödemelerine bugün itibarıyla başladıklarını bildirdi.
12.03.2021 Ekonomi
Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte Ciro desteği başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte Ciro desteği başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Resmen başladı. Koronavirüs nedeniyle işletmelerindeki faaliyetleri etkilenenler için devlet adım attı. Uygulamaya konulan yeni destekle işletmelere, cirosunun azalan tutarının yüzde 3'ü oranında ciro kaybı desteği ödemesi yapılacak. Haberi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan duyurdu. Destekten yararlanmak isteyenler başvuru süreci, şartları ve ne kadar ödeme yapılacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? Ciro kaybı desteği kimlere verilecek? İşte Ciro desteği başvuru şartları ve tüm detaylar...
20.02.2021 Ekonomi
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı Yüz binlerce kişi bekliyordu. Güzel haber geldi. Destek ödemeleri için başvuru süreci başladı. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Bakan Pekcan ciro kaybı desteği için başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
19.02.2021 Ekonomi
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira...
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira... Destek ödemeleri ile ilgili flaş karar! Yüz binleri ilgilendiriyor. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda kişi yararlanacak. Destek ödemesi ise koronavirüs salgınından faaliyetlerinin kısıtlanması nedeniyle zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti veren işletme sahiplerini ekonomik olarak rahatlayacak. Destek programı başvuru süresi, bir aydan az olmamak üzere Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulacak.
17.02.2021 Ekonomi
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması!
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Nakit para desteği sağlanacak. Yüz binlerce kişi başvuruda bulunmak için bekliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Para desteği almak isteyen vatandaşlar başvuru sürecinin ne zaman başlayacağını ve kimlerin desteklerden yararlanabileceğini merak ediyordu. Detaylar belli olmaya başladı. Para desteği en az 2 bin lira olacak. en fazla ise 40 bin lira olabilecek. İşte ciro kaybı desteğinin detayları...
7.02.2021 Ekonomi
Para desteği verilecek! En az 2 bin lira, ödemeler...
Para desteği verilecek! En az 2 bin lira, ödemeler... Yüz binlerce kişi ilgilendiriyor. Para desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Nakit destek ödemeleri başlayacak. Çok sayıda kişinin yaralanacağı para desteği ile ilgili detaylar belli oldu. Başvurular gelecek hafta başlayacak. Vatandaşlar için kurtarıcı olacak ödemler en az 2 bin lira olacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Peki destek ödemelerinden kimler yaralanabilecek? 200 bin restoran, lokanta ve kafeye ciro desteği alacak. Devlet tarafından sağlanacak destek ödemeleri 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmayacak.
7.02.2021 Ekonomi
Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? Ciro kaybı desteği ne kadar, destekten kimler yararlanabilecek?
Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? Ciro kaybı desteği ne kadar, destekten kimler yararlanabilecek? Yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla verilecek "ciro kaybı desteği" Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ciro kaybı desteği Ticaret Bakanlığı bütçesine konulacak ödenekten karşılanacak. Ciro kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? Ciro kaybı desteği ne kadar, destekten kimler yararlanabilecek?
6.02.2021 Çalışma Hayatı
Hesaplara yatacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Hesaplara yatacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Hesaplara yatacak. Ciro kaybı desteği ile ilgili flaş gelişme. Koronavirüs salgını dolayısıyla yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere "ciro kaybı desteği" Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu destek tek seferde ödenmek üzere 2 bin liradan az ve 40 bin liradan fazla olmamak kaydıyla 2020'deki ciroların 2019'daki cirolara göre azalan tutarının yüzde 3'ü esas alınarak verilecek.
6.02.2021 Ekonomi
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce kişiyi ilgileniyor...
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce kişiyi ilgileniyor... Hesaplara yatıyor. Ödemeler başladı. Gelir kaybı yaşayan esnaf için 4 ayrı destek paketi devreye girdi. İlk olarak devreye küçük esnafa yönelik hibe ve kira desteği alındı. Böylece basit usulde vergilendirilen küçük esnafa ayda 1000'er lira destek ve büyükşehirlerde 750, diğerlerinde 500 lira olmak üzere kira yardımı başlatıldı. Bununla ilgili ilk başvuruyu tamamlayan esnafa Ocak ayı itibariyle ilk ödemeler yapıldı. İkinci başvuru ise 31 Mart'a kadar uzatıldı. Ardından işyerleri pandemi dolayısıyla tamamen kapanan esnafa yönelik mücbir sebep hali ilan edildi. Böylece bu esnafımız da 6 ay süreyle vergi beyannamesi verme ve ödeme yükümlülüğünden kurtuldu. İşte tüm detaylar...
31.01.2021 Ekonomi
Lokantalara, kafelere, restoranlara yeni destek paketi! Yeni esnaf destek paketinden yararlanma şartları ne, destek ödemeleri ve başvurusu nasıl yapılacak?
Lokantalara, kafelere, restoranlara yeni destek paketi! Yeni esnaf destek paketinden yararlanma şartları ne, destek ödemeleri ve başvurusu nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da yalnız bırakmayacağız” sözleriyle ticari işletmelere yönelik destek paketi müjdesi vermişti. Desteğin detaylarını paylaşan Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın lokanta, restoran ve kafe sahiplerine verileceğini duyurduğu destek ödemesinde 2019'da cirosu 3 milyonun altında olup 2020'de yüzde 50 ve daha fazla azalanlara 2 bin lira ile 40 bin lira arasında hibe verileceğini duyurdu. Lokantalara, kafelere, restoranlara yeni destek paketi yararlanma şartları nelerdir, ödemeler nasıl yapılacak? Esnafa destek paketi başvurusu nasıl yapılacak, belli mi?
28.01.2021 Çalışma Hayatı
Hesaba yatacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 2000 lira...
Hesaba yatacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 2000 lira... Devlet harekete geçti ve resmen duyuruldu. Hesaplara en az 2 bin lira yatacak. Tek tek hesaplandı ve çalışmalara başlandı. Liste çıkarılıyor. En az 2 bin TL, en fazla 40 bin TL olmak üzere destek ödemesi yapılacak. Ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklamıştı. Pandemi sebebiyle bir süredir kapalı olan restoran, lokanta ve kafelere para ödenecek. Cirosu 3 milyon lira ve altı olan işletmeler desteklenecek. Destekten tek seferlik yararlanılabilecek. Kararname çıktıktan sonra ödemeler başlayacak. Peki bu destekten kimler yararlanacak? Hesaplamalar nasıl yapılıyor? İşte kuruşu kuruşuna destek tablosu ve tüm detaylar...
28.01.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün... Faizsiz para desteği! Başvuru süreci devam ediyor. 100 bin TL sıfır faiz ile veriliyor. 2 yıl hiçbir ödeme yapılmıyor. Faizsiz 100 bin lira kredi desteği ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kredi desteğinde son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar...
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar... 1 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Detaylar belli oldu. Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank harekete geçti. 50 bin liradan 200 bin liraya kadar kredi kullanılabilecek. Nefes Kredisi'nden kimler yararlanacak? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ve belli oldu. Avantajlı koşullarda 1 yıl faiz ödemesiz nefes kredisi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...
19.05.2021 Ekonomi
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşların borçların ertelenmesi talebi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Faizsiz olarak borçların ertelenmesi, ÖTV ve KDV indirimleri gündemde. Pandemi süreci en çok esnafı etkiledi. Tam kapanma ile birlikte esnafın ekonomik sıkıntısı artacak. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 12 maddelik yeni talep listesini Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a sundu. Bakan Muş, listedeki borçların faizsiz ertelenmesi konusunu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkanı ile görüşecek. Bakan Muş, ticari araçların kullandığı akaryakıtta ÖTV ve KDV'nin indirilmesi konusunu da Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile görüşeceğini kaydetti.
28.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok Kredi ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti. 100 bin liralık destek kredisi geliyor. Kefil, teminat yok. Ödeme ile ilgili birçok kolaylık sunulacak. Hükümet, Acil Destek Kredisi Programı’na göre bir çalışma başlattı. Daha önce, deprem ve sel felaketi gibi durumlarda KOBİ’ler ve işletmeler için acil destek kredisi kapsamında yapılan çalışmanın bir benzeri, ‘pandemi’ nedeniyle yeniden uygulamaya konulacak. Daha önce KOSGEB aracılığıyla, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 100 bin liralık kadınlara girişim desteği sağlamıştı.
22.04.2021 Ekonomi
Hesaplara bin lira yatırılacak! 3 ay sürecek
Hesaplara bin lira yatırılacak! 3 ay sürecek Yüz binlerce kişiye müjde! Hesaplara bin lira yatırılıyor. Başvuru süresi uzatıldı. e-Devlet üzerinden başvuru yapanlar yararlanıyor. 30 Nisan'sa sona erecek. Gelir kaybı desteği olarak bin lira vatandaşların hesabına yatırılıyor. Ayrıca kira yardımı da yapılıyor. Kira yardımı kapsamında ise büyükşehirlerde 750 TL, diğer illerde ise 500 TL ödeme yapılacaktı. Buna göre; Kira yardımı, gelir kaybı ciro desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte yanıtı…
1.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ciro Kaybı Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ciro kaybı desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.