Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hesaplara tek seferde en az 2 bin TL yatırılıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Süre uzatıldı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. Son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi. Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı ciro kaybı desteğine başvurular 31 Mayıs saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan duyurdu: Ciro kaybı desteği ödemeleri başladı!
Bakan Pekcan duyurdu: Ciro kaybı desteği ödemeleri başladı! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yiyecek ile içecek hizmeti sektöründe faaliyet gösteren ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından olumsuz etkilenen işletmelere yönelik devreye aldıkları "Ciro Kaybı Desteği" ödemelerine bugün itibarıyla başladıklarını bildirdi.
12.03.2021 Ekonomi
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı Yüz binlerce kişi bekliyordu. Güzel haber geldi. Destek ödemeleri için başvuru süreci başladı. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Bakan Pekcan ciro kaybı desteği için başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
19.02.2021 Ekonomi
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira...
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira... Destek ödemeleri ile ilgili flaş karar! Yüz binleri ilgilendiriyor. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda kişi yararlanacak. Destek ödemesi ise koronavirüs salgınından faaliyetlerinin kısıtlanması nedeniyle zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti veren işletme sahiplerini ekonomik olarak rahatlayacak. Destek programı başvuru süresi, bir aydan az olmamak üzere Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulacak.
17.02.2021 Ekonomi